Formica Posted January 20, 2007 Author Report Share Posted January 20, 2007 (edited) Nedelja ujutru :) igra mec na izbore. nesrbin. realno, moze da ponese peskir i kupatje gatje na utakmicu, cisto da kada ga ovaj pocisti ode do plaze da se ohladi malo. :) Edited January 20, 2007 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Nalbandijan je stvarno igracina. Gubi od Grosjean-a 2:0 u setovima i 5:6 (15:40) u 3. setu , Grosjean ne uspeva da iskoristi mech lopte. Nalbandijan se vraca u igru i gg. D. Nalbandian 5 4 7 6 6 S. Grosjean 7 6 6 4 1 Quote 'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see... My mother, and my sisters, and my brothers. 'Lo, there do I see... The line of my people... Back to the beginning. 'Lo, they do call to me. They bid me take my place among them. In the halls of Valhalla... Where the brave... May live... ...forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Ana izgubila i to u totalnom pwnu, bas sam se razocarao. Nisam gledao mech, bio je mnogo kasno (odnosno rano, kako vam je lakse), ali ta Zvonareva nije toliko dobra da bi tako lako pobedila. Jelena vs Serena ce biti dobar mech, cini mi se, a Federer vs Novak gledam samo posto igra Nole, u svakom drugom slucaju bi kapiram bio dosadan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 ma protiv ovog choveka se ne mzoe igrati... bolje da ga je mlatnuo reketom:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Jelena izgubila, da to prokomentarisemo za pocetak: S.Williams 6 6 J. Jankovic 3 2 Moram priznati da se nisam nadao :( I to ajde sto je izgubila, nego ispade bas pwn. Prava steta :( Medjutim, i citav deo tog bracketa mi je sulud. Da se kladim i da sam se kladio, sve bih trs'o ... Chekvetadze dobila Kostanic, Sarafova pobedila Morezmo, Li dobila Safinu, Peer Kuznetsovu, i Vaidisova Dementievu sto mi ajde nije toliko iznenadjenje ali mislim da bih ipak igrao na ovu drugu. Tako da bih tu sve ispromasivao. A sto se tice Novak vs Rozhe, pa nema tu puno price, svi znamo ko pobedjuje, ali mi je kul sto Novak igra protiv njega a ne protiv nekog drugog tipa Rodika, jer ovde barem nesto moze da nauci (barem se nadam da ce iskoristiti priliku). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Steta za Jelenu, bash sam se razocarao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Meč u Rod Lejver Areni trajao je 83 minuta, a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 (edited) Znachi ustajem malopre kuvam kafu,slusham neku najopushteniju ziku a napolju sunce greje i extra mi je dan.I onda ondem na sportsku stranu b92 chisto da vidim sa koliko je Jelena pobedila i vidim shta imam da vidim i smorim se nachisto. A Serena je i sama izjavila da joj je ovo mozda najbolje odigrana partija u karijeri,sad je nashla da igra dobar tenis... EDIT:Djokovic u ovom trenutku igra verovatno zadnji gem na turniru.Gubi 2:0 i 5:2 je za Federera u 3. setu :) Edited January 21, 2007 by Savkeeeeeee...e! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Ma da, Djokovic je izgubio, ali se ok snasao u tom drugom setu, vidi se da se izmucio kako on tako i federer. Medjutim, niko nije ni mislio da ce Novak da uradi nesto vise. Da nije gresio onoliko par puta mozda bi i mogao da ostvari malo bolji rezultat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Shta reci, smorio sam se. Krenulo je mnogo dobro, i onda patka. Mada, znao sam da ce biti teshki mechevi, posebno za Jelenu Jankovic, jer svi znamo ko je Serena Williams. Rozhe je zivotinja, svaka mu chast, koristio je bash svaku, i najmanju Djokovicevu greshku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 svaka njima chast za ovo sto su uradili + za tempo kojim igraju, nije chovek mashina, trpe zglobovi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Osim Fderera. Nego, ono sto mene fascinira kod Federera i sto je za mene najvaznija osobina pravog sportiste (bilo profesionalnog bilo amaterskog), sto uvek igra maksimalno dobro, nebitno da li je protivnik los ili dobar. E to je pravo postovanje protivnika. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Ja imam ok stav prema Rozheu, ono, nisam bas u fazonu da uvek navijam za slabije jer je on kao favorit, osim sto nekad preterano sere, a opet od njega to ne bih ocekivao, mislio sam da je bas ono skroz profi i sto se toga tice. Ali sa druge strane, malo mi postaje dosadno da gledam bilo sta kada znam da ce on na kraju da pobedi, pa su mi interesantniji mecevi cetvrtfinala nego na kraju finala, sta ga znam. Ko sumaher u formuli, postane zanimljivo tek kad on ne igra :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 21, 2007 Author Report Share Posted January 21, 2007 (edited) Ja imam ok stav prema Rozheu, ono, nisam bas u fazonu da uvek navijam za slabije jer je on kao favorit, osim sto nekad preterano sere, a opet od njega to ne bih ocekivao, mislio sam da je bas ono skroz profi i sto se toga tice. Ali sa druge strane, malo mi postaje dosadno da gledam bilo sta kada znam da ce on na kraju da pobedi, pa su mi interesantniji mecevi cetvrtfinala nego na kraju finala, sta ga znam. Ko sumaher u formuli, postane zanimljivo tek kad on ne igra :) sad se spremi za otvorenu vatru strucnjaka formule 1. :) Edited January 21, 2007 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Pa ne znam o cemu bi sad mogli da pishu, jerbo je covek lepo rek'o da nece da vozi, znaci sad je proslost, okrenimo se sadasnjosti ;} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 sto uopste igraju kada federeru ne mogu nista ?! Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 23, 2007 Author Report Share Posted January 23, 2007 sto uopste igraju kada federeru ne mogu nista ?! znash ti koliko para nosi drugo mesto? Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 znash ti koliko para nosi drugo mesto? manje nego prvo:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 sve u svemu moglo je bolje. ana i jelena su mogle realno da prodju u sledeci krug, dok je novak naleteo na trenutno najboljeg na svetu. ali kada je komentator izjavio "odlican poen VANZEMALJCA" nisam mogao da verujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 zimonjic/santoro ispali :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 daj jos i u tom miksu da ispadnu pa da cekamo ove male turnire :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 moze li iko dobiti ovog ludaka? sem nadala kada pogadja samo linije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 ne. meni je jako smeshan bio rodik sa njegovim komentarom pre ovog mecha... neshto tipa "pocheo sam da stizhem federera, ili ja smanjujem razliku ili on ne napreduje"... lmao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Nemoj tako, Rodik je poslednji covek kojije dobio Federera. E sad, to sto ga je Fedi zbrisao, znaci da je ipak napredovao. Bez shale, ovo nije humano. A mec nije trajao ni sat i po. Zato i mrzim zenski tenis. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 a tvoja ideja zabave je da gledash 2 tipa kako stenju 2 ipo sata? as in ocesh da "izvuchesh nesto za svoje pare"? brate ako ti se gleda uzmi i gledaj ceo snimak, pa ond ajosh jedno ionako nisi gledao samo taj mech aktivno 90 minuta nego si ga gledao "dok radish nesto"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts