Jump to content

Australian Open


Formica

Recommended Posts

  • Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ajde genije bash cemo vecheras da raspravimo sta sam ja ovde lupetao. NIKO danas ne sedi 2 sata i gleda samo jedan prenos pa ni on (a ni ti) i sad da se zhali "ijao prekratko je trajao mech" brate ako voli tenis treba da je impresioniran chovekovom igrom i ako mu se bash gleda nek pogleda mech 2x, ali izjava "jao meni je ovo prekratko zbog toga mrzim zhenski tenis" je smeshna...elem prichacemo vecheras...nefelksibilni one-linerashu ;oP

Link to comment
Share on other sites

Ahahahaha, besTni Kole, pa ovo je nesto divno! Ko bi rekao, jao, jao, kako sam srecan. U svakom slucaju, razume se da je to bila zajebancija na zenski tenis, koji naravno ne volim, ne zbog duzine trajanja, nego zato sto je mnogo slabiji od muskog. Ajde Kole, glavu gore, sto bi rekli izvesTni, sve ce biti u redu, dovoljno je da napravis jednu blad elficu.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Link to comment
Share on other sites

uuuu, ja jedva cekam taj hepening veceras, da vidimo cega ce tu sve biti :)

A cisto dok smo tu, Gonzales dobio Haasa, prilicno ubedljivo, rekao bih.

T. Haas 1 3 1

F. Gonzalez 6 6 6

zbrisao ga je, iako je haas tuga igrao... 0 aseva, 4 duple greske, 0 brejkova.. jedino shto je ok imao je procenat prve serve, dakle tuga:)

Link to comment
Share on other sites

da jbt sa 81. na 14.-tu (nisam verovao pa sam morao da proverim). mech je bio brutalan, ne pamtim kad sam video nekoga da je toliko bespomotjan bio .. mislim n1 (pre finala Shrapova je dospela na top1 mesto) si i budesh pwnovan 6-1 6-2.

kad je mushko finale ?

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Link to comment
Share on other sites

[roflmao] za koleta ahaha, ali tebi je do jaja da gledas kako 2 coveka stenju 2 ipo sata [:D]

inace, lepo su poceli nasi svaka im cast.

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

Link to comment
Share on other sites

Nemam tu analizu broja sati dal' su parni ili neparni, ali znam da ne valja kada legnem prerano (preko ponoci recimo) niti kada spavam posle 08h ... i onda svakavo zongliranje u tim granicama donosi uspeh ;)

Sto se meca tice, bio je zanimljiv prvi set, ali ga je ipak dobio Federer (uz citavu bulumentu gresaka sa obe strane, ono je bilo neverovatno). To je 7/6. Drugi set dobija Roze 6/4 i trenutno se igra treci uz rezultat 1/2 za gonzalesa.

btw, odlicni chelindzi sa obe strane, do sada retko ko se zeznuo a bilo je dosta onih "o samu ivicu" pogodaka.

Link to comment
Share on other sites

Rozhe je robot programirani i zato mi je skroz apatichan,ali jebiga takvi samo i mogu da se ovoliko masterizuju.

Mada mu je slabo ishao forth-hand u prva dva seta,puno lopti je slao iza osnovne linije,ali dobro,to je i posledica odlichnih servisa speedyija :)

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

al "idi na skijanje" [roflmao]. "mali" (smeshno je shto je stariji chini mi se) Fernando ima opasan forhend i uvek sam gotivio te udarache. na drugu stranu dzaba ti savrshen forhend kad igrash protiv robota koji ima mozhda najbolje kretanje koje sam ikad video u tenisu. gg fedi

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Link to comment
Share on other sites

forth-hand lol.

nije federer robot, samo je mnogo pametan i uvek taktički pripremljen. naravno, tu je i najbolje kretanje ikada, što kaže maud, a to što novinari ne pričaju da federer ima ubitačni forhend/bekhend/servis/štagod nije zato što nije tako, već zato što su mu svi udarci na podjednako visokom nivou.

ne treba zaboraviti ni manire old school tenisera. čovek se ni na koji način ne eksponira, uvek je dostojanstven i miran, i pušta da igra i rezultati govore. u moru tabloidnih sportista to izgleda fantastično.

na momente bih voleo da ima jednog archnemesis-a koji može da ga ugrozi i kad igra dobro. ovako, federera može da dobije samo nadal na šljaci, dok na drugim podlogama izgubi to je samo ako ima loš dan.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...