Jump to content

Beauty and the geek

Recommended Posts

"Reality show Beauty and The Geek okuplja osam ljepotica i osam geekova, koji se natječu za nagradu od 250 000 dolara, u paru. Cijelu stvar producirali su Aston Kutcher i Nick Santora (producent i scenarist Prison Break, Sopranos...). Show se već sada emitira u nekoliko zemalja, a vjerojatno ste vidjeli video u kojem geek mora objasniti ljepotici kako zamijeniti procesor. Presmije

А в чем сила, брат?

Pricali smo vec o tome odavno ... Prva sezona je bila ok, druga je vec bezveze, a o trecoj pojma nista nemam :)

No medjutim, ono sto se javlja kao zanimljiva situacija (a ne znam da li je obradjeno u ovom clanku iznad) jeste da niko drugi do najveci majstori postavljanja dobrih riba i ruznih tipova u isti studio, Italijani, krecu u svoju proizvodnju Beauty and the Geek-a. To ce biti vec zanimljivo :) Videh na netu postavku akterki, mislim da je bolja od svih americkih sezona do sada :)

pa hoce da ti kaze da je Vespuci otkrio Ameriku.

moja poenta je bila da je riba mislila da je amerika otkrivena pre 50 godina, nema potrebe da se rasplinjavamo o vikinzima, pra-azijatima, kolumbu i vespučiju.

meni je tolika neobrazovanost totalno neverovatna. pitam se da li bismo kod nas pronašli tako neku guskicu koja bi rekla da je kosovski boj bio 1938.

moja poenta je bila da je riba mislila da je amerika otkrivena pre 50 godina, nema potrebe da se rasplinjavamo o vikinzima, pra-azijatima, kolumbu i vespučiju.

meni je tolika neobrazovanost totalno neverovatna. pitam se da li bismo kod nas prona

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

meni je tolika neobrazovanost totalno neverovatna. pitam se da li bismo kod nas prona

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.