Jump to content

Prichajte

gruja

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pele jeste bolji od Maradone, raspalog debelog narkomana

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

nije.

pele je bio klasicni fudbaler, svaka njemu cast, imao je sve... od driblinga preko pasa, zavrsnice.. ma sve sve

ali maradona je imao sve to isto, ali i nesto van samog fubala, neku ljudskost! ne znam kako da objasnim, jednostavno, bio je veci od pelea! bar sto se mene tice.

jes da je nadrogirana majmuncina, ali i pre toga, pre samog poroka, imao je to, nesto, sto je specificno....

Ja Pele-a nisam gledao tako da ne mogu da pricam o njegovim igrackim kvalitetima, a Maradonu sam gledao milion puta, cak i uzivo ovde na Marakani i covek je Bog fudbala.

Plus ono sto ide Maradoni u korist je sto je sabijao u modernom fudbalu, sa jacim odbranama i taktikama, dok je Pele igrao u drugom vremenu

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

a i igrao je u brazilskoj ligi ceo zivot..

po snimcima koje sam gledao to dojaja izgleda, pele dribla sabija ali odbrambeni igraci su kao perca ili neke pickice..niko ga ni ne dodirne niti gurne..ipak su to 60e bile..fudbal je dosta napredovao u narednih 15-20 god..

maradonu su vukli, tukli i ubijali ali opet nije vredelo..mleo je i sabijao gde je stigo..

i realno, covek je otisao u NAPOLI i osvojio brda s njima..da vidim sta bi bilo kad bi sad kristijano ili kaka otisli u napoli/espanjol/aston vilu..

osvojili bi kurac..

ZIDANE BOG

Al ozbiljno, respect za pelea i maradonu, al ono, nisam ih gledao, tj. nisam gledao njihove utakmice, nego samo te kao isecke, najbolje driblinge, golove i tako to... a zidana je bilo uzvianje gledati kako dodaje jebenu loptu sa vanzemaljskom preciznoscu, a kamoli nesto drugo...

realno i meni je zidane bog, ni maradonu ni peleta nikad nisam gotivio. ono svaki chovekov dodir sa loptom je jebeno savrshenstvo. koliko mi je zhao shto se onako izbananisao u nemachkoj, mislio sam da je sudjeno da posle onako maestralnog odigranog turnira podigne pehar za kraj karijere :/

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...