Jump to content

Prichajte

gruja

Recommended Posts

za ofsajd mi je cale rekao da je bio kod prvog dodavanja,doduse on nosi naochare,ja buljas sam to propustio :))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pa ono, ja sam neutralan po pitanju i jednih i drugih, gotivim ih podjednako, al nije bio. Zao mi samo shto sam zaspao negde oko 70-og, mislio sam da ce da ostane 1-0 [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

nisam se zajebao shto sam uzeo kierana richardsona na fantasyu ;))

nego, ivanovic potpisao za chelzi ?

sinoc bilo extra na svadbi ;p

neko je pro, pa ide na pro svadbe, a neko igra mali fudbal po balonima ;)))))

brate ja sam ga cekao ko ozeblo sunce

ono samo sam pratio kad ce vise da se vrati na teren i kupio ga po najsmesnijih 4 poena :)))

I posle se pitajte zasto sam suvereno prvi :)

I hteo sam Kastilja da kupim,ali naravno da ga nisu ubacili kao ni Roberta i onog Villu u Derby

smor

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

ono realno vidi se da je perspektiva ali nemojte ga velicati odmah,pa mogao je 3 komada ko iz pichke da da(Pipo bi ih verovatno i dao:))

Bilo je osvezenje gledati onakav Milan.

gruja novi alen

decko ocigledno puno zna i tek ce znati..

brz je lepo se krece..ima osecaj,vidi se..

ali cela ona pompa,forsiranje da na debiju da go i odma dan nakon toga parada u novinama i na svim sajtovima

sve me podsetilo na period od pre jedno godinu ipo, kad su kupili R. Oliveiru..cini mi se nekih 17 miliona evra od betisa

isto su ga proglasili za naslednika sevcenka,za masinu za golove, brazilac ludilo,go na debiju

i onda - decko odigro 4,5 tekmi slabijih i bacili ga u djubre ko otpadak..uso je 5 puta za 6 meseci do kraja sezone..a u sustini uopste nije los (jak,dobro sutira i skace..) samo mu nisu dali vremena da se privikne nego ga okrivili za lose igre tima u nekom periodu i odma idemo dalje ko te jebe..daj da kupimo nekog drugog a ti mars u saragosu..od djilardina bi bio bolji hiljadu puta samo da mu se dala sansa

sad dal ce tako i s patom biti ne znam,neverujem..samo mi je slican pocetak veoma:)..

Edited by GibanicA

brate ja sam ga cekao ko ozeblo sunce

ono samo sam pratio kad ce vise da se vrati na teren i kupio ga po najsmesnijih 4 poena :)))

I posle se pitajte zasto sam suvereno prvi :)

I hteo sam Kastilja da kupim,ali naravno da ga nisu ubacili kao ni Roberta i onog Villu u Derby

smor

Prvi si zato uvek drzis Ronalda i Fabregasa u timu i zato sto sam se ja prikjlucio tek u 5. kolu :)

u mirin brah?

u mad? come at me bro!

brate tebe pratim takodje,i dosao sam do zakljucka da bi se ti klao sa mnom i mojim ortakom za prvo mesto,ali daleko od toga da bi ti pobegao,posto je razlika izmedju mene i tebe veca od broja bodova koje sam skupio u prva 4 kola :)

A dalje,ja ni Fabregasa ni Ronalda nisam imao kad sam napravio tim,odlucio sam se za Drogbu kao soluciju koja ce mi doneti najvise bodova i ne mogu da se setim za jos koga.I onda sam uradio najbolji moguci potez,kupio Ronalda kad je dobio crveni karton i kad je zbog toga pauzirao tri tekme,ja sam ga kupio mozda po 17-19,tako nesto.A posle nisam leba jeo i igrali mi tutumraci da bih skupio za Fabregasa.Realno,forsiram igrache koje znam da uvek mogu da donesu nesto kao sto je Tores,Fabregas i Ronaldo koji realno sabijaju sezonu,zasto bi ih menjao? :)

gruja novi alen

Chelzi kupio Ivanovica ou jea.Realno,naigrace ze zbog povreda Terija i Karvalja ali ne znam kad se oporave kako ce se izboriti za mesto u timu...i koje mesto oce da mu daju uopste.Ako ce da bude levi bek (moguce da sam se izglupirao pa da nije levi nego desni?) mora da potisne Cole-a :/

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=280673

Edited by Hell

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

Baneta su doveli da igra desnog beka ofc,ali u jeku ovih povreda i Beletijevog evrogola,igrace stopera,sto on i zeli :)

gruja novi alen

koji crni solidni Fereira

pa on kao Murinjov igrac nije igrao,a de ce sada

a i meni je Alex smesan,na stranu to sto ima neke ofanzivne ideje :)

Mislim da ce da se naigra Bane realno.

gruja novi alen

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...