Gia @ vozd Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 (edited) mislim da nasoj repki vise fali jedan igrac koji moze jednim potezom da resi mec ili tempo igrac koji ce da vodi tim kao sto hrvati imaju modrica koji je paklen igrac Edited November 28, 2007 by GIAAAAA KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 nije losh Babovic, nemoj tako. Slazem se za ljajdua, on stvarno svaki put ostavi srce na terenu, a umesto njega igrao onaj degen Kovacevic.. aj' mojne i ti sa tim "srce na terenu" i'm-stupid-football-player frazama kako se sloshim svaki put kad to prochitam u novinama :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 28, 2007 Author Report Share Posted November 28, 2007 ma ajde da imaju samo Modrica,vec i Rakitica a shpiceve isto imaju da ne brinu Eduardo,Olic,Petric... pa jebem mu zivot vise bih voleo da igram i da gubim 3:2 stalno,nego da idemo na SP i kurchimo se kako smo primili samo jedan gol a odna ih primimo 10 komada na 3 tekme :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 jedino im smrdi simunic komentar komentatora rtl protiv engleske posle penala : "pa dokle ces nas dzo u crno zavijati" KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 28, 2007 Author Report Share Posted November 28, 2007 pa to ti pricam jebes odbranu,ona im je slabiji deo tima fudbal se i izmislio da se daju golovi ako kanis pobijediti ne smes izgubiti :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 aj' mojne i ti sa tim "srce na terenu" i'm-stupid-football-player frazama kako se sloshim svaki put kad to prochitam u novinama :)) izvini Draganche, nisam znao da te to toliko nervira 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Nama je odbrana jachi deo tima, pa ipak ponekad(???) primimo po 5-6 komada :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 izvini Draganche, nisam znao da te to toliko nervira :******* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kit Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 (edited) Ian Dowie pravi covek za nasu repku razlozi: losa karijera (kompleksi), ruzan, alkoholicar provereno, severni irac (nadrkan) sta ce nam bolje nekad i sad Edited November 29, 2007 by Kit Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 hahaha vrh ja mislim da bi najbolje bilo Stiva Meklarena da dovedemo,uklopio bi se savrseno :))) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 bila danas zanimljiva emisija na avali, onaj goloseum... samo ne znam sta ce im milan kalinic :) ali druga 2 gosta su zanimljiva bila.. [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 Mnogo smo opasna navijachka grupa :))) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
plovak Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 Mnogo smo opasna navijachka grupa :))) lol Koja je to tribina? Jug? :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 lol :D koliko su platili ovom matorom da stoji ovako sa strane i drzi ovu zastavu?:DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 (edited) Onaj stadion Hajduka iz Liona ima samo jednu tribinu. Sever i Jug su stambene zgrade(bukvalno odmah iz golova),a pored jedne korner zastavice je istovaren ugalj :))))) Edit:@Leshko:Taj matori je bre verni fan,stalno ide sa nama po gostovanjima :)))) Edited December 2, 2007 by Savkeeeeeee...e! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 Zanemarite uvredljive reci inace smo mnogo tolerantna ekipica,nego smo igrali protiv starih drugara pa eto :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 izgleda antic uzima repku, divno, stvarno divno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 da,da,i ja sam to cuo na tv-u... mislim da je to odlicno resenje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 ako je to istina... cestitam nam svima polufinale sp... sad samo hrabro momci do finala... jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 ako je to istina... cestitam nam svima polufinale sp... sad samo hrabro momci do finala... hiljadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 zomg? We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 ne uzima Antic repku, ne lozite se leba vam 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 ^ party pooper :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 boli ga kurac da se cima sa debilima.. pa tako su molili i dujketa prosle godine pa je reko `jao ne mogu..ovaj..imam neke obaveze tu u kraju...kshhhhh..jao ne cuje se dobro..aj zdravo` ozbiljni ljudi nece da se cimaju da im terza sastavlja tim i stavlja im diletante poput z tosica,rukavine i trisovica.. nama dolazi neki djora,kosan,djuka kurac palac..u najboljem slucaju miha.on bi im svima jebo majku 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 17, 2007 Author Report Share Posted December 17, 2007 dva derbija danas,dve zasluzene pobede,vidi se ko je u vrhu tabele zasluzeno :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts