bolkonski Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Ne, bre, to ima skriveni kontekst i znaci: Shekk je malena sisica. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Vrti te budističke perle i tiću nemo' kvari Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Kada neshto zaista zelish, uvek postoji shansa da dodjesh do toga ma koliko neverovatno to izgledalo na prvi pogled. U zavisnosti od inteligencije, talenta i mnogo chega drugog jedni ce svoje ciljeve dostizati lakshe, drugi teze. A te fore u Srbiji nema shanse za uspeh i sl. kod mene ne pale - ako ne moze u Srbiji, moze napolju. Samo ne treba misliti da je svuda osim kod nas sve u chokoladi... torima, shansa postoji uvek, naravno. postojala je shansa da partizan osvoji ligu shampiona kad je bio onomad u njoj, i shta bi? ti prichash kao da tje svako dotji do cilja, a onaj ko ne dodje u stvari to ne zheli. to, prijatelju moj, ne pali kod mene :> Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 btw uzmi malo da chitash shta sam napisao pre nego shto automatski lupish replay: da li si zaista toliko ogranichen da cesh da izjednachavash "pametan, marljiv i psihichki zdrav" sa "dzaba ti to shto znash kog je sastava voda, kada ne znash da plivash."? koja je to ljudska osobina koja ti omogucava da "znash da plivash"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 gasovitost. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Kad smo kod toga. Meni je podrum pun, nema gde da se stavi kaca, tako da, Igore, moracemo kod tebe. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 primetio sam da je pertu poceo nezdravo da trpa narod... jesu li mu klinci konacno dosli glave ? :\ @ tema... RAN - DOM ! ne priznajem da je sve unapred iscrtano, u tom slucaju bi zivot sam po sebi bio pointless. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 zapravo ne, fizicka realnost je zacrtana, svest se samo krece kroz nju sa nepoznatom svrhom ;) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Ja sad manje hejtujem nego pre. Jedino me nekad ozrace dubokoumni-a-u-stvari-pointles topici. I to samo u trenucima dosade Bole moze kod mene na terasu. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Bole moze kod mene na terasu. jel ti bar zatvorena terasa bole je mator čovek ako ga bude Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Delimichno tachno , ali morash nauchiti da volish bol , i shvatiti da je bol deo zhivota kao i zadovoljstvo , nauchi da volish i prihvatish bol i onda mozesh bilo shta. Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 zapravo ne, fizicka realnost je zacrtana, svest se samo krece kroz nju sa nepoznatom svrhom ;) stvarno, koja li je svrha svesti onda mozda je svest ta 'dusa' u nama, a bitna je jer posle fizicke smrti zajedno sa ostalim 'dobrim' dusama formira ono sto nam je poznato kao Bog no, sa druge strane kako je onda nastao bog, kad u pocetku nije bilo dusa. to je, ipak, druga tema, otidjosmo na stranu, ovo su cista naklapanja Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 stvarno, koja li je svrha svesti onda mozda je svest ta 'dusa' u nama, a bitna je jer posle fizicke smrti zajedno sa ostalim 'dobrim' dusama formira ono sto nam je poznato kao Bog no, sa druge strane kako je onda nastao bog, kad u pocetku nije bilo dusa. to je, ipak, druga tema, otidjosmo na stranu, ovo su cista naklapanja ajde nemojte da serete :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 stvarno, koja li je svrha svesti onda mozda je svest ta 'dusa' u nama, a bitna je jer posle fizicke smrti zajedno sa ostalim 'dobrim' dusama formira ono sto nam je poznato kao Bog no, sa druge strane kako je onda nastao bog, kad u pocetku nije bilo dusa. to je, ipak, druga tema, otidjosmo na stranu, ovo su cista naklapanja Mozda su dushe dosle iz Energije koju zovemo bog , i uzele chvrste oblike , ja imam jednu veliku dushu ,ja sam velikodushan chovek. Volite bol , bol je dobar. Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Volite bol , bol je dobar. ← Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 da li si zaista toliko ogranichen da cesh da izjednachavash "pametan, marljiv i psihichki zdrav" sa "dzaba ti to shto znash kog je sastava voda, kada ne znash da plivash."? koja je to ljudska osobina koja ti omogucava da "znash da plivash"? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Mozda su dushe dosle iz Energije koju zovemo bog , A Energija je ona grupa gde je pevala Ana Kokić, jel tako? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Ne nego Masni :))))))) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Energija, to ti je slanina, a Bog, to ti je beli luk jer kad ga se najedes nijedan smrtnik ne ostaje ravnodusan kad mu se obratis! E sad, ako se kombinuju, npr sa pasuljem, tako ujedinjeni Bog i Energija postaje Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Delimichno tachno , ali morash nauchiti da volish bol , i shvatiti da je bol deo zhivota kao i zadovoljstvo , nauchi da volish i prihvatish bol i onda mozesh bilo shta. djuske, jebu te malo zarezi ;) rech, razmak, zarez, razmak, zarez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 @ Crash Brate,zasto otvarash pateticno-zalosno-smesne topike?:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted January 13, 2007 Author Report Share Posted January 13, 2007 @ rockdub Brate, topic je nikad jachi. Zasto da ga ne otvaram? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Zato sto dolazi do preteranog izliva nepotrebnih emocija pojedinih clanova foruma.:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 crash = emo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 (edited) IVAN = EDIT: ZABORAVIH PROTIVBANOVSKI SMAJLI "" Edited January 13, 2007 by spo(ghost) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts