urgh Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 rusi igraju finale dejvis kupa sad u decembru. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 ne zna se koja podloga? ko god da bude drugi u singlu,kapiram da ce se znojiti protiv tipse zestoko.eh sad videh da kombinuju svo troje,i juznog i tursunova i andrejeva.jebeno:)picke ce sigurno izostaviti safina;) a jes nas sjebo zreb,i ja kapiram da smo medju 5 najboljih.realno,jedino su spanci i mozda rusi bolji.samo jos dubl da se uigra,i s njima ima da se kidamo do godine. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 Zaboravio si Amere sa Rodikom i Blejkom,kao i neprikosnovenom bracom Brajan :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 rodik je vechita mushterija tipse, tako da mislimd a tu ne bi bilo frke, tj dubl protiv brace brajan ne bi bilo pod obavezno dobiti. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 Vecita musterija Tipse? O cemu ti? Gde i kad je Janko dobio Rodika? Koliko se ja secam igrali su samo jednom,na Vimbldonu prosle godine gde ga je dobio Rodik Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 mozda sam se istripovao, u svakom sluchaju ga je dobro namuchio:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 uzela ana turnir u luksemburgu...dobar mec bio, vratila se u trecem setu iako je gubila 0-3...i dobar je bio onaj lik na dodeli pehara kad joj se obratio na srpskom:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Cestitke Ani! Gledao sam mech na pola jer sam morao da krenem s puta kuci, ali me je posle obradovalo sto je dobila. Obradovalo bi me da su pobedile i odbojkasice isto popodne, no sta sad :)) Sve u svemu GG, cekamo naredne turnire :) Tipsarevic je inace izgubio, Pashanski prosao u osminu finala, na razlicitim turnirima, razume se :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 upravo pochinje prenos jj vs zhastin (jurosport i avala) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 Opet je proradio "JJ sindrom", vodila devojka sa 4:1,imala 40:0 i 3 brejk lopte i na kraju izgubila taj gem,set i mech... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 nikada je u zivotu nece dobiti Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 nikada je tako teshka rech... ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 daj nešto sa adom i golotinjom, pejo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 ma, smorio sam :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 Janko dobio Murray-a u dva seta, bravo :) Sledeci je Stepanek Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 Opa, svaka cast! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 ispostavlja se da se samo za noleta ispostavilo da je ultra talenat.ni gaske ni marej ni onaj crnja nisu jos nista napravili.meni je jos gaske gotivan,ali sam kapirao da ce biti bolji.jos ce tipsa da ispadne talenat:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 12, 2007 Author Report Share Posted October 12, 2007 Radio sam juce privatno neki komp i mrezu po kuci kod majke vrhunskog teniskog talenta iz Srbije :) (skype...)... klinka se zove Saska Gavrilovski, odavde je iz Vrsca. Bila je prvak drzave sa 10 godina, u uzrastu do 12 godina i prvak Evrope dva puta sa 9 i 10 godina...posle toga je dobila sponzorstvo od the Nika Bolitijerija pa je sa caletom sada u Americi(sada ima 13 godina) Sada je na nekoj drugoj akademiji btw (zaboravio sam kako se zove) ali kaze njena majka da joj je bolje tu. Zanimljivo mi je to sto je ovi nasi seljoberi iz teniskog saveza nisu na vreme prijavili na dva turnira koji su najveci u tom uzrastu, a koji su u Novembru i Decembru.... Orange bowl i jos neki koji sam zaboravio, opet, kako se zove. (iako su roditeli prijavili teniskom zavesu, a ovi su duzni da to procesuiraju dalje...tako funkcionise... + jos i neku klinku iz Novog Sada nisu prijavili)Bilo je komplikacija ali je sada sve ok. Ova zena je skroz ok, a to je jako bitno za napredak u tenisu. (normalna porodica, stub svega) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Janko dobio i Radeka, sledeci je Davidenko, idemo :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 oleee!? crnja na koga sam mislio je monfils,gde ga je na listi,ne vidim ga medju 100? Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Bravo bravo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 svaka cast za Janka... a Nole evo trenutno 1-1...ajde Nole !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Vidim da se niko ne javlja, pa cu ja - Nole dobio Wawrinku u finalu Becha sa 6/4 6/0 i time osvojio svoju sedmu (rekao bih) titulu. Na dodeli je pricao na nemackom, lepo od njega, a ovo je prvo finale beca koje se igralo na dva seta, cisto ako vas to zbuni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 svaka cast za noleta, gledao sam kraj i dodelu nagrada, bas je faca:)...nego kad tipsa igra, on me je bas odusevio kad je dobio ovu dvojicu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 svaka cast prva bradice srbije! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts