Lucky Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Jelena dobila Devenport i ceka drugo polufinale protiv meke dve kojima ni ime ne znam, pa se nadam da ce uspeti da dobije :) Finale je sutra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Aj da vidimo shta ce ovi u dublu da urade... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 da,da a nekako i kamera je lose postavljena... kad gledam ovo,imam utisak da jako sporo ide lopta,i jako visoko... nemam pojma,mozda trip... da da to je taj fazon i ko da je teren mnogo manji i tipsarevic izigrava nekog tenisera LOL Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 uuuu kakav sjajan poen za 1/1 u setovima :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 jbt al se loze ovi;)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 atmosfera je full,zaista... samo sto,nije bas prikladna za tenis.... definitivno moramo da se naucimo teniskom navijanju i bodrenju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Pa malo ... dejvis kup mecevi su uvek specificni u odnosu na "regularne", ali da nasi malo vise preteruju od kolega u drugim zemljama, to je tacno. Ipak, ne treba im zameriti, ovo je prvi mec takvog tipa u ovakvoj hali. Pre toga je bio onaj jedan u mnogo manjem kovilovu, a pre toga su igrali ono u SC shumice pred 50 ljudi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 cenim da je to tako samo zbog dubla i ad ce sve vec sutra biti pod kontrolom, realno da meni to smeta dok serviram bolela bi me paja da serviram. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Ma jebes to tenisko navijanje, ja sam vishe za dobro, staro gadjanje flashama i novcicima protivnihckog tenisera dok ovaj servira :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 nisam hteo da prokomentarisem, ali moram.. jebo te, kakvo lozenje!!! mene blam da gledam, majke mi!! ali posle svakog poena skakanje, "dizanje publike" mahanjem ruku ... pa ljudi, ko da igramo finale dejvis kupa.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 zimonjic - bog dubla jos jedno 5 meceva da odigraju i odrali bi one burazere s nulom :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Jedina stvar koja mi se ne svdija jeste opsta situacija sto se tice izjednacavanja Srbije i Novaka. Ok, sada igra REPREZENTACIJA SRBIJE, ali bojim se da se opet ide u krajnost nacionalizma. Narocito ono kada govore - veliki uspeh Srbije. Ok je sto momak propagira zemlju iz koje je i dosta znaci taj spoljanji PR kada igra po svetu i ponasa se sasvim korektno, ali njegovi uspesi nisu uspesi Srbije! To su njegovi uspesi, uspesi par ljudi koji rade sa njim i njegovih roditelja i tacka. To izjednacavanje njega sa Srbijom, pa samim tim svako ko je Srbin daje sebi za pravo da se tu nesto busa i puni kao kada smo bili prvi u basketu/vaterpolu/odbojci... I ovo navijanje danas. Jos jedan dokaz da je veliki broj prisutnih onih koji su tu zbog Srbije, a ne Teniske Reprezentacije Srbije, samim nacinom navijanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 nisam hteo da prokomentarisem, ali moram.. jebo te, kakvo lozenje!!! mene blam da gledam, majke mi!! ali posle svakog poena skakanje, "dizanje publike" mahanjem ruku ... pa ljudi, ko da igramo finale dejvis kupa.. Dorbo, izvini trebali su da sede i da se smaraju. Meni je bash do jaja atmosvera bila,vidi se da je Djokovicu jako drago shto igra za repku i emocije su na mestu. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 pa ne,u pravu je Mendzi... previse se loze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Nisam primetio preveliko lozhenje. Tj. jesam, ali mi ne smeta, jer ih kapiram. A ovaj Crash ... covece :) Nemam nista protiv razlicitih misljenja, ali je meni potpuno normalno da je to uspeh Srbije. Ne sa strane da je srbija strasno pomogla novaku da uspe, vec je to Srbija koja ima igraca u Top 3 na svetu, i to je njen uspeh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 I meni je u redu da je to Srbija koja ima igraca u top 3, ali izlazi van tog konteksta veoma cesto... Mislim, sam komentator kada oslovljava igraca sa Srbin ("Srbin vodi u prvom setu sa 3:1" na primer), pa kada posle pobede Novaka kaze ("Bravo Srbija"). I ne zaustavlja se na komentatoru... Imam par kolega kojima je kada Novak igra samo Srbija u glavi. To je samo tenis. nemojte me pogresno shvatiti. Ja volim svoju zemlju... Ali neke stvari ipak treba shvatiti onakve kakve jesu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Ti si, naravno, svestan da to shto prichash ima smisla vishe kada su ATP turniri u pitanju, a ne Davis Cup u kom igra reprezentacija Srbije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 ^ Za ATP i pricam. Odmah sam rekao da sve ovo ima logike kada je Davis Cup u pitanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 I meni je u redu da je to Srbija koja ima igraca u top 3, ali izlazi van tog konteksta veoma cesto... Mislim, sam komentator kada oslovljava igraca sa Srbin ("Srbin vodi u prvom setu sa 3:1" na primer), pa kada posle pobede Novaka kaze ("Bravo Srbija"). I ne zaustavlja se na komentatoru... Imam par kolega kojima je kada Novak igra samo Srbija u glavi. To je samo tenis. nemojte me pogresno shvatiti. Ja volim svoju zemlju... Ali neke stvari ipak treba shvatiti onakve kakve jesu. Pa nece da ga sigurno oslovljava sa Bugarin, kada je on Srbin,sasvim je normalni komentari tipa "Mladi Srbin..." i sl,ne razumem gde ti tu vidish neki nacionlaizam. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 djokovicu i zimonji svaka cast igraju pa razbijaju ... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 super bio mech, super bila atmosfera, ljudima je pre prenosa specifichno naglasheno da se deru i rokaju sto vishe mogu...bilo je par extra poena kada sam hteo instant replay =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 a ti si taj koji je zvizdao tok je lejton servirao;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 nope, al jedan od tih likova je bio 1 red iznad mene...i em sto je bio ogroman em sto je imao vishe zlata na sebi nego sto ima prosechna juvelirnica tako da mislim da je samo noletov bodyguard nesto smeo da mu kazhe u celoj areni =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Mislim, sam komentator kada oslovljava igraca sa Srbin ("Srbin vodi u prvom setu sa 3:1" na primer) To je blagi novitet kod nas i nije toliko povezan sa tenisom koliko sa raspadom SCG. Do sada nisu to mogli reci jerbo je bilo i Srba i Crnogoraca. Takodje, upravo zbog toga sto nije bilo takve prakse, nama deluje cudno kad kazhe "Srbin ima loptu", ali zato ne deluje cudno kada kazhe "Na servisu je amerikanka", ili "Vraca brejk francuskinja". Sigurno si to cuo mnogo puta do sada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 jeste...i kad prenose na milom nam jurosportu i nemci i englezi nemaju nikakve probleme da nashe oslovljavaju sa Serb(e)...takodje ovi nashi za noleta i jelenu chesto koriste beogradjan(ka) pa je to normalno, a ovo srbin kao da ne bude... =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts