Lucky Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Ja sam javio josh juche na RHHu posto mi je nidza poslao poruku, ali ste vi u backroomu bili zauzeti gubljenjem mecha ;)) A sto se polufinala tice, meni reche neko da je djole ipak u 01h a ne u 19h? Mada moguce da se zeznuo. Ne pishe nista na sportklubu za sada, samo stoji da je polufinale u 19h, ali ne i ko igra. Medjutim, ono sto je "zabrinjavajuce" jeste sto sam gledao delove mecha Matijea i sinoc ovog Danchevica protiv Nadala. I iako je djole stvarno bolji od obojice, oni su igrali "nadljudski" protiv Nadala (sto potvrdjuje i po taj jedan uzeti set), medjutim, ovaj ih je na kraju dobio. Nadam se da je djole bolji za "ono malo" sto je falilo ovima da pobede. A da devojke ne ostavimo "u zapecku", danas u sred Los Andjelesa, srpsko polufinale - Ana vs Jelena. Ne znam kad pocinje mech ali ga iovako niko ne prenosi :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 jurosport 1, nelokalizovana sat verzija that is, 22:30-00.15 verovatno snimci oba polufinala u LA... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 (edited) izgleda da ipak igraju u tom terminu od 1h uveche. ana- jelena prenos na avali od 22:30h Edited August 11, 2007 by Urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 vodi nole 1:0 protiv nadala,odlichno igra za sada,samo neka nastavi tako... idemo nole! 7:5 prvi set... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 ako ukljucim da gledam izgubice nole garant ...bolje ti deki obavestavaj :D Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Dobio nole 2:0 7:5,6:3 Objasnio mu nole neke stvari... Bravo bre majstore! Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Bravo i za Noleta,i za Ivanovicevu,a i Jankovicevu... Ove dve su odigrale vrhunski mec...stvarno smo trenutno u samom vrhu tenisa... BRAVO,BRAVO !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Bravo Nole!!! Za one koji nisu videli, josh sa Kvinsa - http://youtube.com/watch?v=VM6RUfeGLIE Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Za one koji nisu videli, josh sa Kvinsa - http://youtube.com/watch?v=VM6RUfeGLIE hahaha kralj! ali nadala je sabio sa onim njegovim izvlachenjem gaca :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Odlicna su bila oba mecha, odlicna! Ana i Jelena su odigrale sjajno, i bas bas dobar tenis. Jedino mi je malo zhao sto je Jankovicka ispustila onu mech loptu i neverovatnu priliku da pobedi. Nije joj to prvi put ali sam mislio da je to uspela da prevazidje. A Ivanovicka samo ceka takve prlike da gubi sa 5/2 pa krene da dobija, mada joj ove iskusnije igracice to obicno ne dozvole. Sve u svemu, nadam se da ce barem na krilima te pobede da danas odigra finale. btw, kvota na anu 1.5 na Petrovu 2.3 Sa druge strane, i Nole je odigrao sjajan tenis, ono je bas bilo lepo za gledati. Doduse, pobedio je zbog RADA NOGU © komentator ;)) ali je i pored toga bio odlican. To ocigledno potvrdjuje i neobicno visoka kvota na Federera, chak 1.35 na nekim kladzama. Djokovic igra finale od 20h sto je kul, Ivanovic nesto oko 4 ujutru, sto je jelda, bezveze ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neverm1nd Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 uff kakvi mechevi, Ana i Jelena su odigrale jedan od najboljih mecheva zenskog tenisa koji sam gledao... Svaka cast i Ani i Jeleni za pruzene partije, bio sam neutralan, samo sam zeleo da dodju do treceg seta, cisto da bude manje-vise neodlucno sto se na kraju i dogodilo. A Nole je prica za sebe ;) svaka cast, igrao je svoju igru, mada.. rad nogu^^ salim se, odlicna partija, vecerasnji mech mora da se gleda na nekom video beamu u gradu ;) Quote Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 12, 2007 Author Report Share Posted August 12, 2007 Jako jako dobar mech sa Nadalom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 odlichan je bio mali, vecheras protiv kralja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 ima shansu ako se ne usere, a usrace se (: Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 ima shanse definitivno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 12, 2007 Author Report Share Posted August 12, 2007 Imace psiholosku prednost, sasvim sigurno. Nekako mi se chini da Federer ima vishe razloga da strahuje od Novaka nego od Rafe, kada je u pitanju bliza buducnost. Nole iz dana u dan napreduje velikom brzinom(gotovo se vidi golim okom) i to moze da unese nemir u kralja. Jednostavno, Novak sa AO i Novak danas se veoma razlikuju iako je proslo samo pola godine od tada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Omg, koja glupost.. vise da strahuje od Novaka koga je sabio 4 od 4 puta (3 puta na tvrdoj podlozi) nego od Nadala od koga je izgubio vec 8 puta (i to 2 puta na tvrdoj podlozi)? Mozda Novak napreduje, ali to radi i Nadal sigurno. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 jebo te Nadal pesmo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Mozda Nadal ima neke Bugarske krvi,a to samo pesma zna? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Pocelo je pocelo! Trenutno 3:0 za Djoleta omg! Mis'im, ne lozhim se, znam da je to Fedi koji mozhe samo da okrene prekidach i pwnuje, ali Nole igra sjajno! Sad u ovom trecem gemu na Noletov servis oni poeni za 30:0 i 40:0 su bili OMG! Trenutno je 5/4 za Djoleta u ovom mechu o kojem sam pisao gore, ali zapravo kacim posto zbog jednog drugog mecha - Petrova je otisla u finale turnira u Los Andjelesu jer joj je Sharapova predala mech. To pruzha dobru priliku Ani da dobije ovaj turnir, ali videcemo. edit: Ukoliko neko nema SportKlub na kojem se prenosi ovaj mech (Djokovic - Federer), prenos je i na RTS-u, i to onaj, kako bi se to nazvao - re-prenos ;) jer uzimaju signal RTS-a sve zajedno sa SportKlub potpisom i onim reklamama sponzora. I uzima nole brejk omg omg, cime se izvukao i izborio tie break. Nekoliko poena u tom gemu su bili fantasticni. A onda u tiebreaku dobija Nole sa 7/6 (7/2). IDEMO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Drugi set je dobio Federer sa impresivnih 6/2, a onda se Nole probudio i uspeo da uzme brejk. Medjutim, gubi servis i Federer izjednacava na 4/4, a zatim i uspesno realizuje svoj servis i ima 5/4. Nole mora da servira da ostane u mechu. I u trecem setu 6/6, igra se tiebreak koji ce odluciti pobednika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 POWER TENNIS BY DJOKOIIIIIIIC!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 NOLE CARE!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Svaka chast Novaku za drugi Masters, i to ga uzima pobedom protiv Federera Pratio sam 3 njegova mecha tokom turnira, i stvarno je jako psihichki stabilan. Bice broj 1...pre ili kasnije. Svaka mu chast josh jednom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 KRALJU BREEEE !!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts