Kole Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 zomg ok then i stand corrected, ovi na RTSu jesu retardi (i jebla ih skupshtina dajte tenis ljudima =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Cini mi se da ce Janko da zavrsi danas ranije :( Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Ove nase Ana i Jelena krenule dobro, medjutim obe izgubile drugi set :( :( Jelena dobila prvi sa 6/3 pa drugi izgubila sa 5/7 a Ana dobila prvi sa 6/1 u pwn modu, onda drugi izgubila sa 2/6 i sad treci gubi 1/2 ali srecom na svoj servis. A Tipsarevic pri 2:0 krenuo nesto da se vadi i trenutno gubi sa "samo" 4/3 ali na Fererovu servu. Ajd' kao pocela je kisha, pa da se nadamo da ce to pomoci nasima da zaigraju kako treba, bas bi bilo glupo da ostanemo bez vecine predstavnika u osmini finala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 AAARGHSWDF!!!11`~ zheno nekoncentrisana 3 brejk lopte poklonjene ijaoooo al me iznerivra na brzaka =o)) mislim, stvaaarno.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 tipsa izgubio u tajbrejku treceg seta. jbg a kad gledash anu i jelenu to kao da gledash isti mech, znachi u istim momentima osvajaju brejkove, gube svoje servise i tako Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Imao sam osecaj da ce Janko izgubiti, jbga Ferero igra kao preporodjen posle onakvom meca sa Blejkom i ocekivao sam da ce dobiti Janka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 na kojim si kanalima margi? mene iritira ovaj na RTSu a na DSFu idu infomercial i phone kvizovi nisu normalni majkemi gg za tipsu, pokazuje i on znake napredovanja lagano, samo nek nastavi, 5 set matches ftw, steta sto nije postao prvi igrach ever koji je prva 4 mecha na Wdonu igrao po 5 setova =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 (edited) pa na rts-u gledam anu, na sportklubu jelenu, preko live scora tipsu, i u medjuvremenu uchim takodje;)) Edited July 3, 2007 by Urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Sve vishe pochinje da mi se gadi engleska,oni i njihova prokleta kisha... ne mozh' chovek da gleda tenis na miru... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Dobro, izgleda da je kisha pomogla nasim teniserkama, a delimicno je pomgla i teniseru, iako nazalost nije mogao da malo pogura dalje i prodje u naredno kolo. Ali kapiram da ce fino proci na rang listi, sigurno ce pomalo da skoci sto ce mu omoguciti da ucestvuje na boljim turnirima i bude bolji nosilac i sve. A jelena i ana su krenule da se izvlace iz govana u koje su se ubacile :) pa se nadam da ce tako i nastaviti. Ali moraju da poprave formu ako planiraju da urade nesto pametno na ovom turniru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 jbm ti kishu ovu, ova mrcina zamalo da umre na terenu tamo, ali igra i plache i eto, pobedila je. btw.bravo ana o/ Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 blah trutj...ne mogu da verujem da se jelena, koja igra toliko stabilnije od ane prvo uvalila u ovo sta jeste, a onda da se nije izvukla...steta.... svaka chast ani mada ni ona nije trebala da si dopusti to sto se desilo sad treba videti sta ce da uradi nole... edit@nole aaaalooobreeee pa ovi ljudi su reshili da nas iznerviraju propisno zanchi imash 3 set lopte i pustish nikoli kiferu da ti uzme set... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 ono sto je jelena uradila u poslednjem gejmu je dabljutief mejt. kako ono moze da se desi nekom ozbiljnom igracu? mislim stvarno. Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Jelena je u glavi degen opet je to dokazala nego,ae ako neko naidje na Soderling vs Nadal comedy stand up:))) nek podeli link,ja sam trazio na youtube-u i nisam nasao Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Da li je primetio neko, kako se Jelena dernjala na engleskom, kada se nervirala? Poslala je loptu u aut, i rekla nešto tipa : "Can I play worse?" Mislim, koji moj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 dunno, gde ona sada trenira? to kad intervijuishu sharapovu ne da spika nego i ima i juzhnjachki US naglasak od zhivota na floridi =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 dunno, gde ona sada trenira? Kol'ko ja znam, Jankovicka ne trenira uopshte, bar ne ozbiljno... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 dunno, gde ona sada trenira? to kad intervijuishu sharapovu ne da spika nego i ima i juzhnjachki US naglasak od zhivota na floridi =o)) ona je vec godinama u USA :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Da, valjda nesto na floridi ... ali nisam snimio da je ikada do sada pricala na engleskom. Ana je imala one neke "jes" i tako to fazone. Mada, uopste ne znam kako je mogla da izgubi, ustvari drago mi je sto nisam gledao meceve jer onda ne mogu da se nerviram. Ovako samo pogledam rezultat pa mi lakse padne :)) Sta je na kraju uradio Djokovic? Opet prekinut mech, dokle su dogurali? Aha, videh da je izgubio set (kao sto je napisao kole) samo nisam znao kojim rezultatom, i sad sam saznao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 da, Bradenton, Florida, chak imate i njenog burazera na dota forumu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 omg devojka treca na svetu a on raspali dotash...ccc ;o))) lale 1:1 je izmedju novaka i nikole, kovak ispushio 3 set lopte...i bukvalno poceo da servira prvi gem 15:15 i tu krene opet kisha...ne znam dal se igralo josh posle toga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 ma ova kisa je stvarno njesra... pokvarila najbolji i najlepsi turnir samo tako i jos igraci ne mogu da pokazu sta znaju i nije realno ovo stvarno.. bem ti kisu... samo neka nole prodje dalje ... GO GO a ana osvaja cim prodje veidisovu Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Nisam gledao kako izgleda bracket, ali sumnjam da joj je vaidisova poslednja velika "brana" do trofeja :) edit: Sad pogledah ... pa dobro, ako prodje ide u polufinalu na kuznetsova/sharapova, sto je ok, naravno onda u finalu verovatno na zstin, koja sad kad je videla da je morezmo ispala ima da igra mnogo bolje. Ali pogledajte par koji igra gde je bila Jelena Bartoli / Krajicek ... mis'im, i ona kad je nenormalna, mogla je da proleti kroz to cetvrtfinale kako god hoce. A ovo oko kishe je stvarno smeh ... ono, novak igra svoj mech tri dana covece :) To je da nabiju tenziju sto posto ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 garant federer igra dodole u svlachionici ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 bezveze zbog jelene... imala ju je u saci, onae 3 brejk sanse sto nije iskoristila su je totalno izbacile iz meca, naravno, kisu da ne pominjem.. nego, evo klip za one koji nisu videli ... http://www.youtube.com/watch?v=NzFAcFotOn0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts