Jump to content

(Srpski) Tenis

leisure

Recommended Posts

au jbt sad gledam fotke

hantuchova mi ima facu ko Hajdi

a to mi se ne svidja

Miskina onako

vaidisova onako

Ana je jako lepa

ali mi je Sharapova ubedljivo najkompletnija(naravno da izuzmemo Kurnjikovu koja vise ni ne igra tenis)

ali bih pre jebo Jankovicevu nego Ivanovicevu,ima onako ravno celo za svrsavanje lol :))

a inache Dokic >> Ivanovic,Jankovic

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Aha, ajd' sad da kacimo random slike riba i govorimo kako su bolje od teniserki koje su u top 10 :) Sigurno ima i da se iskopa neka druga lepa u Top 300 :))

A cini se meni lazo da tebi ljudi samo hoce da pojasne da Ana nije TOLIKO ruzna da ide u grupu sa Kuznetsovom ;) vec da je dozvoljeno da ti bude ruzna, ali samo malo :>

pa brate strpao si realno lepu devojku u isti kosh sa dementijevom i martinom hingis? zaboga, i tine vidish sta je pogreshno sa time? =o))

inache super je sto je ovo "style police by night sport by day" topic =o))

To je moj koš i ja ću raditi s njime šta mi je volja. ;) I kao što rekoh, pojam lepote varira. :P

I da, ovo je odličan topik. :)

@laza

zagor? ja samo komentarisem top teniserke, sto ne znaci da bi ga vadio na svaku zensku osobu ..

Smisao za humor je dragocena stvar. Ko je još ozbiljan kada piše "OMG LOL"?

a da otvorite mis tenis topic:)...ili da malo banujete lazu:)

:(((

Dosta je bilo onih dve nedelje. :)

ni meni se ana ne dopada + shto se smorim svaki put kad chujem kako pricha (mutava lol)... nije ruzna riba, al' jednostavno - me don't likez her :/

Živeo Dragane! :)

Da, ne verujem da bih mogao da spojim dve rečenice s njom a da se ne iznerviram. Ali to je druga tema. ;)

A cini se meni lazo da tebi ljudi samo hoce da pojasne da Ana nije TOLIKO ruzna da ide u grupu sa Kuznetsovom ;) vec da je dozvoljeno da ti bude ruzna, ali samo malo :>

Pa naravno da nije, Kuznjecova zaslužuje posebnu grupu. :) Pazi, ja nisam rekao da je ružna, već ružnjikava - što se idealno uklapa u kategorizaciju "samo malo ružna". [:D]

Nego, ko je još ostao u ženskoj konkurenciji pored naših devojaka, Žastin i Šarapove? Serena?

Da, ne verujem da bih mogao da spojim dve rečenice s njom a da se ne iznerviram. Ali to je druga tema. ;)

A-HA! i tako smo dosli do smisla cele lazine priche, sve je ovo bila priprema da bi u jednom trenutku mogao da proturi, kao usputno, sluchajno i nenamerno, da je u stanju da progovori 2 rechenice za "zhenom suprotnog pola"! you sly slicky refined *wink wink* dude ;oP

A sad back on topic, pocela su oba mecha. Jelena se nesto muchi sa Vaidisovom, trenutno je 3:2 za Jelenu a Vaidisova ima servis (nesto se Jelena malo mucila na 2:2 jer je bilo 40:40), medjutim, u drugom mechu Ana vs Kuznetsova, trenutno je neverovatnih 6/0 za Anu i uzet prvi set a ne znam ni da li je proslo 20 minuta od pocetka. Dal' je Kuznetsova nesto povredjena, nemam pojma, ali se nadam da ce tako i ostati do kraja :) Nije lepo nadati se tome ako je povredjena, pa cu reci eto da se nadam da joj samo nije dan :)

edit: Jelena vodi sa 4:2, uzela je brejk.

ahahahaa

kako dobro kad rts i eurosport prenose istovremeno =o))

dok se jelena muchi sa vaidisovom 3:2 ana pochistila kuznjecovu 6:0 sto bi britanac rek'o "21 minutes thankyouverymuch" =o)) i hvale ju ko ludi i hejtuju kuznjecovu sto ne shalje vishe lopti ani na bekend (a anu vec mesecima chovek kad gleda vidi da kad god mozhe da ne udari bekend namesti se na forhend) al nista, sad drugi set...=o)

lol @ lale @ 12:36, gievf seconds in post display stats ;o))

Da, da, dobra je Jelena, uzela je prvi set i sad je 1:1 u drugom, medjutim, brine me Ana koja je Kuznetsovoj predala gem i ova uzela brejk za 3:1. Doduse Ana ima 15:40 pa se nadam da ce ribrejkovati da bi lagano mech privela kraju ;)

A inace su lude kvote kako skacu :) Juce na Anu bilo nesto 2.7 a na kuznetsovu 1.5, posle prvog seta na anu 1.3 a na kuznetsovu 3.5, sad je oko 1.5 na anu :)

gg no re:)...btw, isto je trajao mec iako je jelena igrala 2, a ana 3 seta...sad jos samo da ispadnu sharapova i zhastin i bice super:)...btw, zasto jelena onako slabo servira prvi servis...evo u ove 4 mec lopte nijednom nije opalila prvi servis onako muski vec je samo prebacivala loptu...i da, koja je fora da se uvek pobednik potpise na kameru na kraju...

srpskivojnik-3.jpg

odlichni mechevi zaista, gz za obe!

btw britanac je bog

"and then suddenly, we have a match on our hands"

"exciting match but pitty to have so few moments when both are playing well" =o))))

+ za anin intervju na kraju - ish bre hejteri sa onim glasitjem kako zvuchi odlichna je =o)))

4 duleY

to je eurosport feature "signature of the day" kad pokazhu najbolje akcije tog igracha/igrachice u toku tog dana i onda zavrshe sa potpisom =o))

e da

jeste snimili kako svaka igrachica ima svoj fazon pozdravljanja publike na kraju, ana shalje poljupce na sve chetiri strane a jelena nesto zamahuje (podeca blago na retardiranog topitja i njegovo "vadjenje katane" =o)))

Svaka cast devojkama. Ovo je stvarno veliki uspeh za nas tenis. Inace, gledao sam Anin mec i mogu reci da je bas ekstra odigrala... Imala je nekoliko bas lepih winnera... dok je ona 'baba' vise gresila tako da realno nije imala neku sansu..

'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see...

My mother, and my sisters, and my brothers.

'Lo, there do I see... The line of my people...

Back to the beginning. 'Lo, they do call to me.

They bid me take my place among them.

In the halls of Valhalla...

Where the brave... May live...

...forever.

Smisao za humor je dragocena stvar. Ko je još ozbiljan kada piše "OMG LOL"?

pa pazi, ko sve stavlja "OMG LOL ONEELEVEN!111 NOOB, LMAO.." nekako sam se navikao da sve shvatam ozbiljno, ali ako je sala, ona OMG LOZIM SE NA GROBOVE ;)

inace, SVAKA CAST NASIM LEPOTICAMA!!!

nadam se da ce finale biti srpsko, pa onda nek' pobedi ko hoce! lepo se zapijemo i gledamo mech!