lazica Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 No, da ne seremo previše, jeste Đoković grešio, ali je i onaj kreten udarao kao manijak. Morali su mu sređivati žuljeve. ;) Sumnjam da je odigrao bolji meč od ovoga u životu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 evo car je nasao razlog "losim" igrama noleta u prethodnih nekoliko meseci. :D Nisam rekao da igra lose vec sve gore i gore. care Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Nisam rekao da igra lose vec sve gore i gore. care noletu svaka cast, mislio sam da ga je slomio posle prvog seta. ali ocigledno ne, francuz je odigrao majstorski. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 vala jedva se izvuce ovaj nas danas ...Onaj PAsijans:) lud baja Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 francuz je odigrao majstorski.francuza je kenjalo ko foku realno :) a ne znam bas da li je bagdatis rupa,i ovaj je vazio za rupu u mecu pa se djole posteno namucio... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 zomg morezmo ispao =o) 3:6, 6:7 vs safarove (a vaodila je u oba seta puta sa 3:0)..zhealila se na neke bolove i mislila chak da odustane...ali je ipak igrala do kraja... Ja ne znam dal' ste vi ovo gledali, ali je ovo bio jedan sjajan mech. Naravno, ne obracam se sada ovim hejterima zenskog tenisa :) Imale su par jako dobrih poena pa i citavih gemova, bas je zabavno bilo. Nole me malo iznervirao, nadam se da ce da se sredi. On kao da je predpostavio da ce da sakuje u narednom mecu pa je rekao juce/prekjuce da mu je jako tesko i da se jedva spremio i teski treninzi i tralal. Ali dobro, nadamo se najboljem nadalje. Sutra igra Jelena, oko 15h, ne znam dal' igi ima tv tamo? ;)) Novak bi trebalo da igra oko podneva, Ana oko dva. protiv ferera (verovatno) nema sanse ako nastavi ovako. Bice da je u pitanju Verdasco. To moze biti zanimljivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 ima igi tv, ali hvata rts 1&2/b92/pink....ako je na avali ili foxu nece moci mislim bez pomeranja antene. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 ima igi tv, ali hvata rts 1&2/b92/pink....ako je na avali ili foxu nece moci mislim bez pomeranja antene. RTS2 ce biti, tako da je to pokriveno ou jea! Nista bolje od hrane uz sport :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 pa nije doshla na chetvrto/peto mesto zato shto je usralo. o'rly? konkurencija u zhenskom tenisu je na danasnji dan nikad gora, shto i dalje ne umanjuje njene zasluge, ja samo kazem da ona u doba monike selesh ne bi bila u top20. uzhas sta uradi seks od choveka mada lose igra ovde, protiv ferera (verovatno) nema sanse ako nastavi ovako. ima otvoren put do 1/2, ako prodje sledece kolo igra protiv bagdatis-andreev, a ne znam ko je veca rupa. bagdatis je daleko od rupe stijo ;) shto se tiche novaka, ja sve tripujem da mu je kondicija pala zbog previshe turnira... nadam se da greshim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Andreev izbacio Rodika,Bagdatis sabija sa onim ritualom pre serve :)) ja sam se bojao da se on ukrsta sa Robredom,Ferer mi manje zlo od Robreda odlican mech danas bio,urlao sam ko nenormalan Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 3, 2007 Author Report Share Posted June 3, 2007 Mislim da ce protiv Ferera da odigra 5X bolje nego protiv ovog Francuza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Mislim da ce protiv Ferera da odigra 5X bolje nego protiv ovog Francuza. Ne igra sa Fererom vec sa Fernandom Verdascom koji je valjda 88. na atp-u i koji je juce pobedio Ferera 3:1. Inace Nole bas nema srece sa zrebom.. Nikako da mu se padne malo bolje plasiraniji igrac . A ako prodje ovog Verdascoa ide cini mi se na Anreeva koji je cini mi se oko 130-og mesta Quote 'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see... My mother, and my sisters, and my brothers. 'Lo, there do I see... The line of my people... Back to the beginning. 'Lo, they do call to me. They bid me take my place among them. In the halls of Valhalla... Where the brave... May live... ...forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 3, 2007 Author Report Share Posted June 3, 2007 Hvala na ispravci...Andreev je negde oko 25-30 mesta a sljaka mu je omiljena podloga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 ubavo igra ana, pu pu da ne ureknem, samo da pobedi brzo da se prebace na prenos jeleninog mecha (da trpim stoku na rts1 jer je na eurosportu neki automobilizam =o)) edit roflmao toliko oko mog da ne ureknem, 15 min za kompom, vratim se do TVa od 3:2, postalo 3:6 =oD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Da se ispravim....sad sam gledao atp listu i Fernando Verdasco je 51. a Andreev 125. Quote 'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see... My mother, and my sisters, and my brothers. 'Lo, there do I see... The line of my people... Back to the beginning. 'Lo, they do call to me. They bid me take my place among them. In the halls of Valhalla... Where the brave... May live... ...forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 dobila ana, a i jelena ce sad, vodi 5-0 u drugom setu...anu je bas isao servis, 12 asova cini mi se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 bravo/ bravo/ za dve princeze:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Mislim da je Ana na kraju imala 11 aseva. ubavo igra ana, pu pu da ne ureknem, samo da pobedi brzo da se prebace na prenos jeleninog mecha (da trpim stoku na rts1 jer je na eurosportu neki automobilizam =o)) edit roflmao toliko oko mog da ne ureknem, 15 min za kompom, vratim se do TVa od 3:2, postalo 3:6 =oD Ma vrh je sto igra Ana, i kao pobedi i sve kul, i sad kao "odmah se selimo na teren na kojem igra Jelena" a ono 6/1 5/0 :))) Mislim da to niko nije ocekivao. Bas je pwnovala, mada iskreno, ova je stvarno bila povredjena, jebes ga. Na kraju 6/1 6/1 ... jedino ne znam kakav je to "show" pravila Jelena izmedju setova sto je komentator pricao, bas smo zato gledali i snimak i nista nismo videli. Nesto je uradila i na kraju meca pa je ova francuskinja krenula bez pozdrava otpr (sto je jelenina greska jer je razvlacila, da se razumemo) ali nisam skapirao foru. Djokovic ipak igra sutra, iako je pisalo da igra danas na netu, nesto su se i oni zeznuli. Malo sad gledam ove parove cetvrtfinala, ne deluje tako lose situacija. Djokovic ide na Verdasco-a za cetvrtfinale, a tamo se srece sa Bagdatisom ili Andreevim, pa ako i to prodje, onda u polufinalu ide na Nadala. Nazalost, ali realno morao je da naidje na njega ili Federera u polufinalu. Sto se devojki tice, ni tu nije losa situacija ... Jelena ide na Vaidisovu (igraju one slicno dosta, bice zabavan mech) a ako prodje ide na pobednicu Zstin - Serena mecha, sto je fino jer se ne srece sa jednom od te dve pre samog polufinala. U donjem delu Ana igra protiv Kuznetsove, a bice bas tesko da je pobedi ponovo ali se nadamo najboljem, a u slucaju pobede ide na Chakvatadze vs Sharapova pobednicu, sto je najverovatnije Sharapova. Cestitke za pobede, sad samo ne znam na koga idu, moram da to cekiram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Mislim da je Ana na kraju imala 11 aseva. omg laki zna sve:)...btw, jel se kaze asova ili aseva..tm javi se:)...nadam se samo da se nole nije umorio od onog maratona juce i da ce sutra odigrati na nivou... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Pa znas kako, imao je citav jedan dan da se odmara, valjda se naodmarao :) Jedino sto opet igra protiv nekog lika kojeg ne zna, nece to biti lako. Plasim se jos i da ono tipa posle tih 3-4 takvih "anonimusa" mu uleti neki poznat i pwnuje ga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 (edited) bravo kraljico, i bravo princezo srpskog tenisa!!! Edited June 3, 2007 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 A bas smo se pitali sta je ova druga, posto nam je komentator rekao da je Ana princeza, i nedostajalo nam je to sta je ova druga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 nisam to cuo, majke mi ;) nisam gledao ni jedan ni drugi mec.. pa ako je ana princeza, kraljica je jeca, mislim logicno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Tu nema puno dvojbe! :) Bila bi fora srpsko finale ;) Jedino ne znam koliko je to realno, ali nije nemoguce svakako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 ajd da bacim foru koja se sama nametje - ako je ana princeza onda je jelena ugly stepsister ofc (ili bar zla kraljica u witch formi) ;oP ono nije da vredjam, pogotovo sto sam ja branio medju prvima jelenu kad su ovde neki krenuli da prozivaju njen izgled al ono, pogotovo nakon shreka novog - ugly stepsisters ftw =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts