Jump to content

samo za starije

Recommended Posts

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pogledaj je u oci i videces...

...odraz svojih muda dok se sprema da ti fafa... [:D][8D]

sorry, nisam odoleo...

paaa ono, valjda se lozhe na ambiciozne pametne muskarce, pozeljno zgodne, ili bar sportske tipove...

Lova je tek na drugom mestu... [^]

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Au pa kakvo je ovo glupo pitanje?

To je naravno razlicito od devojke do devojke. Znam neke koje se loze na 18togodishnjake a znam neke shto hoce da se udaju odma sada odma i izrode XY dece a takodje znam i sponzorushe koje se loze na kesh/kolica a znam i one shto vole veeelliiku kitu.

Tako da glupo pitanje do jaja, morash sam izvaliti na shta se "lozi".

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

raspitaj se jebote...

ocigledno imas odredjenu na umu...

pusti malo price, igraj na kvarno, i kad najmanje budi ocekivala, pozovi je na pice ;]

ja sam od trenutne devojke imao broj jos mesec dana pre nego sto smo se skontali...

ali mi bilo trulo da je cimam, posto je pizdunski, kao nabavis broj na "kvarno", pa je drkas..

igrom slucaja ortakova devojka ide sa njom na fax, pa sam njoj poslao poruku da pita "lepu mladu koleginicu za broj telefona, cisto u duhu sirenja kolegijalnih odnosa".

na sta je ona pala [:D]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

raspitaj se jebote...

ocigledno imas odredjenu na umu...

pusti malo price, igraj na kvarno, i kad najmanje budi ocekivala, pozovi je na pice ;]

ja sam od trenutne devojke imao broj jos mesec dana pre nego sto smo se skontali...

ali mi bilo trulo da je cimam, posto je pizdunski, kao nabavis broj na "kvarno", pa je drkas..

igrom slucaja ortakova devojka ide sa njom na fax, pa sam njoj poslao poruku da pita "lepu mladu koleginicu za broj telefona, cisto u duhu sirenja kolegijalnih odnosa".

na sta je ona pala [:D]

Primer kako treba! [^]

@SM Pazi, sta god da uradis, budi hrabar i reci joj sta imas... Postoji veliki broj kukavica naseg roda koji ni pijani ne mogu prici devojci a stariji su od tebe i 10 godina... To je zalosno...

Ja sam igrao na kartu iskrenosti, hrabrosti i simpaticnosti i uspeo (ima 26 god.). Ali, da te upozorim. Od tebe devojke tih godina ocekuju da budes zreo. U tvom slucaju -biti zreo za svoje godine- ti nece biti dovoljno... Mada, postoje i devojke kojima je u tim godinama potreban neko mlad cupav i energican da skace oko nje... [:)]

ok.fala vam.

zaboravih da napomenem da se riba nalozila na mene,pa sam samo mislio da postoji neka univerzalna stvar za te od 25 koju sve vole(ne bukvalno sve,ali velika vecina) da bi me dodatno izgotivila.

kapiram da je zrelost kljucni faktor...tnx again

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457

b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?"

mare:"glupa je ko kugla ispod kauca"

@Sx Mchn

Jel se izlozila zbog avatara? Cipelice, ovo, ono... [boom2]

@ch1zra

Mislio sam da sam ja jedini podlac, plagijatoru! [boom2]

Ne moze se potpuno generalizovati ali postoje neka pravila... Zhene (relativno normalne) ne vole STARIJE mushkarce nego ZRELIJE. Druga je stvar sto se ochekuje od nekog starijeg da je zreliji sto, naravno, nije pravilo. Mozesh imati 45 godina ali ako pochnesh da prichash o Oblivionu i questovima ugasio si...

Maj sjuper frend ima devojku od 28 godina a on ima 22, i vec su dugo su zajedno i super funkcionishu...

Sve je stvar lichnosti... Ili jesi ili nisi.... [cool]

kapiram da je zrelost kljucni faktor...tnx again

brate jes da ja guram onu krukovu skolu sto mladje to sladje pa preterano ne odobravam starije ribe al kad svi vec zapeo da muvas starije moje misljenje je kljuc sto te je pozelela zrelost ili ne ozbiljnost..

ili hoce da se jos oseca mladje ili da je shvatila da ste "istog" mentalnog sklopa

moje misljenje , posto imam ortaka u istom sosu;)

edesi.org :)

neke na ivana, neke na mauda, neke na zekija i neke na mene. to je to otprilike.

:D

upravo [:D]

ovo je usushtini poenta.

zashto ?

do tada su uglavnom izlazili sa likovima do 25 dina. tj sa 3-4 godine starijim likovima (kad su bile u osnovnoj/srednjoj) i sa svojim godishtem (kad su bile na faxu). likovi do tog godishta su (uglavnom) ono shto ja volim da zovem nebrusheni potencijal. chak i da su zreli i namazani fali im jedna kljuchna komponenta shto njihove starije i drugarice koje su probile led sa starijim likovima im stalno nabijaju na nos. ne mogu da nadjem bolju rech nego shlif.

shta je shlif ?

shlif je kombinacija vishe faktora. da pochnemo od obichnih stvari pa do kompleksnijih.

likovi od 30 dina rade. to povlachi vishe stvari: imaju svoj kesh, imaju svoja kola, imaju svoju gajbu, imaju odela. imaju posao. posao je kljuchna kategorija. zashto ? zato shto te posao uchi stvarima koja su sushtina shlifa: odgovornosti, pedantnosti, predanosti, ozbiljnosti .. to je shto se tiche posla.

da predjemo sad na kompleksnije stvari.

likovi od 30 godina imaju izgradjen svet/svest (bar 60%). imaju neku rutinu (ako ne i vishe). rutina = sigurnost. dan im izgleda organizovano zbog toga shto rade. imaju plan/planove. imaju ambicije. tezhe nechemu (jedna ili vishe stvari). ulazhu sebe u zhivot (vishe nego do tada). uoblichili su sebe kao lichnost (bar donekle). nemaju svadje sa samim sobom u glavi (bar ne ochigledne).

da predjemo na josh kompleksnije stvari.

likovi od 30 dina imaju iskustva. proshli su barem 10ak kratkih i 3 duge veze. bili su sa starijim ribama (starijim od 20 dina). ako su iole pametni nauchili su deo i cele patterne. sve zhene imaju patterne. od toga kad da ih zovesh do toga shta da ima kazhesh kad useresh. te 3 duge veze su ih emotivno uznapredovale. znaju shta hotje u vezi. znaju da tretiraju ribu kao zhenu (jedna od kljuchnih stvari). znaju shta je predigra. znaju kako da kontrolishu svrshavanje. znaju razliku izmedju (u nemanju boljih rechi) zaljubljenosti, sexa i ljubavi.

i da dodjemo do najkompleksnije stvari.

ribe od 25 dina vetj osetjaju zov bioloshkog sata. imaju 1 ili i vishe (zavisi od sredine) drugarica koje guraju zhdrepche. mushkarci od 30 dina su u 2 od 3 duge veze sigurno imali razgovor o deci. imaju ortake koji su se ozhenili. imaju ortake koji vetj imaju klince od 2-3 dine. nemaju zov bioloshkog sata (mushkarci) al zato imaju pritisak roditelja, rodbine, sredine da ubrzaju stvari. spremni su.

mogu josh da razlazhem al mislim da su svi svatili sushtinu. ako nisu evo sad tju simplifikovano za njih.

sigurnost (emocionalna, materijalna, egzistencionalna)

zrelost (emocionalna, realna)

ozbiljnost (emocionalna, realna, materijalna)

stabilnost (emocionalna, materijalna)

vreme (u smislu njenog bioloshkog i njegovog okruzhenja)

naravno ovo je sve generalizacija. mozhda ona hotje samo tvrd kurac.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater