voodoo_ Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 Dakle ako mobilni ima samo infrared, bez bluetootha i usb-a, jel dovoljno da kupim onaj infrared dongle od 10 evra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 9, 2007 Author Report Share Posted January 9, 2007 Ma nije bitno, samo da radi. A igre su prioritet po Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 vudu, chak i tvoj metalni karakter ce se smoriti prebacivanjem preko infrareda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 ...a jos ne smes da ga mrdash. Smor. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 ... ali mozes da igras zmijice u dva igraca! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 9, 2007 Author Report Share Posted January 9, 2007 Daj Laki ne zajebavaj ;) Koliko treba vremena za prebacivanje npr. jednog megabajta? I da, da li Java igre obično rade na svim (ili barem većini) telefonima ili ima nekih ograničenja? Mislim, poenta Jave je "write once run anywhere" al Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 pa treba dosta, sigurno je sporije od tute ali isto se tako necen ni udrveniti ispred moba dok prebacuje. takodje bilo bi dobro da proverish sa kojim telefonima je kompatibilan irda stick, jer nece svi da rade sa svim modelima. ja sam se tako zajebao pa sam uzao neodgovarajuci, ali uzimao sam na mestu na kome chesto kupujem pa su mi vratili kesh(fini neki ljudi) ova koji ja imam ide do 4Mbps ali to prvenstvemno zavisi od fona. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 Daj Laki ne zajebavaj ;) Koliko treba vremena za prebacivanje npr. jednog megabajta? I da, da li Java igre obično rade na svim (ili barem većini) telefonima ili ima nekih ograničenja? Mislim, poenta Jave je "write once run anywhere" al Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 brži je IR od BT-a v1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Ma radice vecina na svakom telefonu. Gameloft generalno je dovoljno kvalitetan da ce ti njihove igre raditi najbolje i svakako biti i najzanimljivije, jer ako neko zna da ih napravi, znaju oni :) Tako da samo napred. Jedino pazi da instaliras pravu verziju, posto zavisi od rezolucije ekrana i tako toga, pa se desava u najboljem slucaju da ti radi igra na pola ekrana i to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 10, 2007 Author Report Share Posted January 10, 2007 Nego jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 to ej zato shto je pravljen pre bilo kakve pomisli o prebacivanju fajlova(izuzev onih koje si naveo) na fon. radice ;) pa zavisi od fona, uglavnom je to chisto prebacivanje iz foldera u folder. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Evo ti jedan dobar sajt za Sony-Ericsson igrice http://www.kthankzbye.com/newuploads/Sony%20Ericsson/ Skini monopol, ja sam se navukao, svaku noc kad legnem ( ?!? ) igram malo ;) Dexter's Laboratory je igra na fazon bombermana... Shta je josh dobro, hm... E da, Metal Slug je dobar... I naravno Worms 3D... Ako imash neki dobar sajt, ili igru po preporuci pishi ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 i IR i BT1 su 115.2 kbps samo shto IR nikad ne radi tom brzinom jer bi to bilo u idealnim uslovima...a BT radi tom brzinom na mnogo vecem dometu,ili uopshte ne radi...ne menja brzinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts