Sd D1ablo Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Neshto me stvarno zanima. Posmatrao sam koji mobilni da kupim za oko 200 evra i za oko su mi zapali Samsung D600 ; Nokia 6233 ; Sony Ericsson K750i. Najverovatnije cu da uzmem D600 zbog Pixel Viewera; ali mi se svidja flash player na Nokia 6233 i kamera i autofocus na K750i. Koji se najvishe isplati? Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 K750i FTWWWWWWWWW UZIMAJ I NE ZHALI!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted January 8, 2007 Author Report Share Posted January 8, 2007 Glupo mi izgleda a i nesvidja mi se mali ekran + mono zvuk, a ja ne koristim toliko kameru. + Pixel Viewer ili flash player mi nogo vishe znace Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 ja sam isto razmishljao za oko 200e i suzio sam izbor na Nokiu E50 i SE w810i, ne znam shta vidish uopshte u gorenavedenim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted January 8, 2007 Author Report Share Posted January 8, 2007 Nesvidja mi se Nokia E50, bolja mi je Nokia 6233, SE w810i se i meni svidja, ali ipak vuce me Samsung D600 zbog izgleda , mogucnosti otvaranja office fajlova i prikazivanje na televizoru. Shta fali D600? Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 a sad zamisli kolio ces chesto otvarati office fajlove i gledati ih na tvu, pa se odluchi Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 D600 stvarno ima savrsen ekran. Office fajlove (tutoriali u Wordu) ja chesto stavim na fon i chitam ih u prevozu, dok chekam neshto itd... Zanimljiva opcija na Samsungu je i mogucnost konektovanja na neciji fon preko BT i browsing fajlova na konektovanom fonu =) Moj glas za Samsung... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 (edited) Za te pare SE w810i definitivno. Mnogo dobar telefon. Edited January 12, 2007 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 ^ word Kakav bre crni D600.. fon ne moze da vibrira i zvoni u isto vreme.. eeeej?! Mada je apsolutni ftw Nokia E50. Pricate tu o nekim TV-out izlazima i word dokumentima..?? Ovaj fon ima Symbian, jebeno fenomenalan ekran, fantastican meni i sjajan osecaj elegancije pri koriscenju. Bas smooth telefon. Ovi ostali su nekako suvise "genericki"... Uostalom, zasto je Nokia No.1? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 ^ word Kakav bre crni D600.. fon ne moze da vibrira i zvoni u isto vreme.. eeeej?! Ovi ostali su nekako suvise "genericki"... Uostalom, zasto je Nokia No.1? D600 moze da vibrira i zvoni. Potrebno je jednostavno updateovanje firmware-a. Jedino shto je bolje kod te Nokie je to shto ima Symbian, za sve ostalo sto je prosechnom korisniku bitno D600 > E50. Nokia nije No.1 , to je tvoje mishljenje. Jedino su po cenama daleko iznad drugih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 . Potrebno je jednostavno updateovanje firmware-a. Daj pojasni malo to...??? I inache ja sam pre za nokiu nego za samsung ... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Flashovanjem se sredjuje problem sa melodijama, zvono&vibracija mogu zajedno, omogucava se gledanje slika i videa u fullscreen-u, menjaju se ikone u meniju, itd... Uglavnom tel postaje bolji i brzi. Svaki malo bolji servis ce to odraditi za par minuta a ako posedujesh cable mozhesh to odraditi i sam uz pomoc nekih uputstava sa neta, nisam to radio ali znam ljude koji jesu i koji su sasvim zadovoljni. Ja generalno nisam pobornik odredjene marke fona, samo volim da se diskutuje argumentima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 (edited) u brate to je extra onda ako se stavi da znovi+vibracija .... Koliko to kesa odprilike nije valjda mnogo ... ??! Edited January 13, 2007 by _Gotti_ Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted January 13, 2007 Author Report Share Posted January 13, 2007 E, evo juce sam kupio SE W810i i telefon je izuzetan, kao i slike kakve pravi. Kolko ja znam Li-Ion baterije se ne formiraju, ali oni su mi rekli 2x12 sati i sve ce biti ok. E, da video snimak je niske rezolucije, ali MMS i WAP me kecaju u mozak jer neshto nece da prihvati mts podeshavanja. Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 lepo si odlucio se w810i jeste ftw :D e sada sto te zeza mms i wap to vec ne znam posto meni na 063 sve ok i super sljaka... Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 N70 - 226eu ili tako neshto... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 ^ symb krsh Realno D600 eventualno zbog videa koji je kvalitetniji nego kod k750i. Ostalo ce ti biti zabava na metar dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Ne vredjaj mi telefon! xP Ja preporuchujem Nokia E50... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 ^ symb krsh Realno D600 eventualno zbog videa koji je kvalitetniji nego kod k750i. Ostalo ce ti biti zabava na metar dana. nije mogao stalja lepshe to da srochi. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Ja generalno nisam pobornik odredjene marke fona, samo volim da se diskutuje argumentima Ne znam da li si imao prilike da dzarash E50, ali kad bi u jednu ruku uzeo d600 a u drugu E50 sve bi ti bilo jasno. Bez ikakvih argumenata. A inace nemam ni ja neki brand loyality, ono, imam Motorolu V3i. :) E, evo juce sam kupio SE W810i i telefon je izuzetan, kao i slike kakve pravi. Kolko ja znam Li-Ion baterije se ne formiraju, ali oni su mi rekli 2x12 sati i sve ce biti ok. E, da video snimak je niske rezolucije, ali MMS i WAP me kecaju u mozak jer neshto nece da prihvati mts podeshavanja. Ako je fon skinut sa mreze, sto je verovatno slucaj ako si jurio najnizu cenu, onda ces morati da nabacis novi OS. Ja imam isti problem sa motorolom, ne mogu da primam/saljem mms, al' bas me boli presveti pajsije za to.. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted January 22, 2007 Author Report Share Posted January 22, 2007 Odakle da nabacim novi OS? jel ima po radnjama? Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Ne znam da li si imao prilike da dzarash E50, ali kad bi u jednu ruku uzeo d600 a u drugu E50 sve bi ti bilo jasno. Bez ikakvih argumenata. A inace nemam ni ja neki brand loyality, ono, imam Motorolu V3i. :) Hah, pa ti nemas pravo glasa, imash gay telefon @D1ablo Pogledaj u boljim radnjama po centru. Siguran sam da ima neko od onih na Zelenjaku. Tu sam ja par puta radio update mojih fonova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Hah, pa ti nemas pravo glasa, imash gay telefon Ijao, kako si samo stavio glavu u torbu sada. :) Znas li ti ko jos ima taj telefon?? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 IVAN! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 (edited) Stvarno je taj LG gay, priznaj Edited January 23, 2007 by Tauruss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts