spo(ghost) Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Iskreno, boli me kurac za njihovo seksualno opredeljenje i imidz. Ni ja ne podnosim neke spotove od doticnih grupa, npr menson, najn inch nejls, ali njihova muzika je nesto sto meni lezi, shto vishe distorzije, to bolje. ;) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 meni petarde kao petarde ne smetaju ali me nerviraju likovi koji namerno gadjaju kerove i prolaznike. pre 2 godine sam se bukvalno potukao sa dechkom koji mi je namerno gadjao psa iako sam ga upozorio da to ne radi. znachi sve je ok dok nekog ne ugrozhavash, ako ti otkine ruku ko te jebe, tvoj izbor. ja sam se na petarde lozhio kao klinja u nekom 5-6 mozhda za dve nove godine i to je to. isto ne shvatam shta tera matore konje da ih bacaju, mada opet, bolje petarde nego da pucaju iz utoka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Ja nikada nisam razumeo petarde i ne znam da li postoji nesto gluplje. Bile su mi zabavne samo u jednom periodu nekog razreda osnovne i vise nikada. Kao zapalis i onda bacis i ono pukne ... jeeee. Sa druge strane, gotivim drugi tip vatrometa, i one kao "vatrene koture" i onaj kvazi vatromet i tako te gluposti, gde se nesto zapravo i dogadja i ima i nekih svetlosnih efekata, tralala. @ kole - mislim da kod nas petarde jesu ilegalne, zato ih panduri i kao "zaplenjuju" (pa posle sami bacaju gajbi). Mada si mozda ti ciljao na nesto drugo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 ja se i dalje lozim na petarde, ali eto suzdrzavam se. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 ciljao sam lale na kazne a ne zaplenjivanje i da, i ja gotigim light show, ali vidi vraga vatromet je skup pa deca ne nabavljaju njega nego smeshno jeftine petarde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 8putnik2 sabija :) ortak mi je u bendu :) Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 (edited) @h8ers Najgore babe na svetu sa sve podsuknjom, brkovima, 6 macica i smradom belog luka. E to ste vi. Ovo bre ko za zaklanog zeca sto ste pravili famu. Ajde, jeste retardirano sta ova deca danas rade, kapuljaca, dzep itd. ali reci da su petarde prevazidjene samo zato sto ste vi dosli u tu fazu zivota je jednostrano. Omatoreli ste, neki cak i ranije silom prilika verovatno. A za povredjivanje, i treba da se povrede, tako ce da nauce. Licno volim pirotehniku, samo igranje plamena na povetarcu, kako oblizuje povrsine, kako menja boju od zeleno-plave do belo-crvene, kako se poigrava u vazduhu, kad drvo crvci dok gori, varnice ... milina bre. Edited January 2, 2007 by Seth Fix Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 @h8ers Najgore babe na svetu sa sve podsuknjom, brkovima, 6 macica i smradom belog luka. E to ste vi. Ovo bre ko za zaklanog zeca sto ste pravili famu. Ajde, jeste retardirano sta ova deca danas rade, kapuljaca, dzep itd. ali reci da su petarde prevazidjene samo zato sto ste vi dosli u tu fazu zivota je jednostrano. Omatoreli ste, neki cak i ranije silom prilika verovatno. A za povredjivanje, i treba da se povrede, tako ce da nauce. Licno volim pirotehniku, samo igranje plamena na povetarcu, kako oblizuje povrsine, kako menja boju od zeleno-plave do belo-crvene, kako se poigrava u vazduhu, kad drvo crvci dok gori, varnice ... milina bre. pa dobro, ne mozemo svi da uzivamo u neprestanom pucanju petardi pod prozorom. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Hm, mozda je razlika u navici, ja zivim do ulice, prekoputa je skola, radim nocu kad je tiho a spavam danju kad je buka. A obicno sam ja taj koji baca petarde ispod mog prozora pa mi i ne smeta. Svojevremeno sam radio pokuse da nadjem najbrzi sistem izbacivanja petardi. Dosao sam do zakljucka da tiganj predhodno zagrejan na plotni pobedjuje. Onda sam koristio nazovi topove, mada su to vise bile cevi ili serpe da bi zvuk bio jaci. Onda odlozeno paljenje, uzmes prskalicu i zalepis za petardu, upalis prskalicu i odes svojim poslom, pukne kad si vec daleko. Sad se setim da sam jedini manijak u istoriji srednje koji je 3 meseca posle nove godine jos donosio petarde i rakete u skolu, jos je skola bila matora pa imala duge hodnike, akustika je bila vrh. Meni je na drugu stranu smetalo pusenje po WC-ima, ili kad neki reta otkrije suzavac pa ga u istom baci. Baklje nisam koristio, previse je aktivno, stojim i drzim, blah. Dimne bombe, previse nereda, secam se jednom bacio neko kanister a ono neka blesavo narandzasta boja, svako ko se nasao uz vetar bio je iste boje posle toga. Uf, ali secam se kao klinac voleo sam da stavljam petarde u grudbe, nosen mislju da ce tako da se sneg rasprsne i poveca moj hit ratio, koji je iskreno bio low, nikad nisam bio precizan kad su grudve u pitanju. Kad rekosmo grudve, eto i snega, i nedostatak istog vec duze vreme. Racunam da bi manje petardi bilo baceno da moze covek da se grudva, ali ono ljudski. Sta ti ostaje da radis kad nema snega osim da bacas petarde? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Ne volim neshto puno da bacam petarde, ali obozavam da kupim par kutija onih shto " 3 puta pucaju " pa lepo otvorim kutijcu tamo gde je fitilj ako ga mogu tako nazvati pa onda uzmem jedno 2 -3 petarde istresem tuda barut i zapalim. Odmaknem se i gledam kako seva a svi izlaze na ulicu. Uglavnom to uradim preko leta poshto cale od druga prodaje petarde tokom cele godine. Najvishe volim da pucam karbitom iz neke kante ako ste to radili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Sta ti ostaje da radis kad nema snega osim da bacas petarde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 ' date='Jan 2 2007, 02:01' post='919721']Najvishe volim da pucam karbitom iz neke kante ako ste to radili. ja sam to jedne godine radio. jaka je fora :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 a jel vama poznat izvorni termin "prangija" a ? tada nije bilo preterano petardi a i ako je bilo bile su papreno skupe ja volim petarde, jedno vreme ih nisam konzumirao ali su me ujaci ponovo navukli... odem kod njih u ulucu a izve jedan preko puta drugog, i spichkamo 2-3 kutije za jedno veche tako sto se gadjamo >) ali volim i one velike dinamitare :P nikad nisam bio u fazonu da gadjam ili dovodim u neprijatnu situaciju druge sa petardama... vishe me impresionira sam zvuk i zujanje u ushhima posle toga :) shta da kazem isto tako obozavam zvuk grmljavine, od koje se nekad i prijatno najezim :D petarde su cool ako je onaj koji ih baca okej a ne gledam sinoc na trgu klince kako gadjaju izvodjache na bini petardama... budale... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 petarde su neshto najretardiranije shto postoji i ljudi koji se lozhe na petarde su retardi. to ko da si uzeo 50 dinara i bacio ih na ulicu. pizdim zbog istih jer ih klinci kod mene u kraju bacaju tokom cele godine. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 maude, nemoj da si politicki nekorektan Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 OSMI PUTNIK DVAAAAAAAA >:] MI SMO BANDA, BANDA NA MOTORIMA Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 petarde su neshto najretardiranije shto postoji i ljudi koji se lozhe na petarde su retardi. to ko da si uzeo 50 dinara i bacio ih na ulicu. pizdim zbog istih jer ih klinci kod mene u kraju bacaju tokom cele godine. - || - Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 totalno se slazem sa kreatorom topica. znaci pun mi je kurac praskova i eksplozija. jebacu mater sledecem koji baci petardu pored mene. jebala ih nova godina. poslao bi ih sve u rat pa kad(ako) se vrate ima da zive u miru i tisini. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Ja razumem decu od 10 do 14 godina, petarde su im zanimljive i to im je nesto neobicno ali kad vidim ove mandrile od 30 godina kako se loze da bace petardu u kantu za smece pa da cuju BUM e to je vec .... Pocele su petarde da mi idu na zivce posebno zato sto ljudi ne gledaju gde bacaju, smara kad ti uleti petarda pod nogu na svakih 3 metra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Sta je sloga, milina, svi se slazu a posle neko sme da kaze da je RUR samo za h8. More mrsh, lazovcine nijedne, samo vas je sramota da priznate da ste kao ja, tu mi se nesto pravite ozbiljni i fini a cim nema nikog bacate na sve strane. Pffff, niste vi babe vec zabe sa ganc nove potkovice. Mrsh!!!! Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Jao kao mali sam jedva chekao da dodje nova godina, onda kupovanje petardi, ludnica... A shto se tiche pucanja, i shta je vec bilo spomenuto na prvoj strani, nekako sam posle svih ovih godina trzajuci se na topovske udare na severu oguglao na ove slabe petardice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Sta je sloga, milina, svi se slazu a posle neko sme da kaze da je RUR samo za h8. More mrsh, lazovcine nijedne, samo vas je sramota da priznate da ste kao ja, tu mi se nesto pravite ozbiljni i fini a cim nema nikog bacate na sve strane. Pffff, niste vi babe vec zabe sa ganc nove potkovice. Mrsh!!!! rofl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 rofl misliš "ro fl"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 haha jeste sethfix ono sto je tebi extra i celom forumu je automatski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Ne, wea sel, nego mi je nepojmljivo da je ovolika masa omrzla petarde. Vise sam sklon samouverenju da vecina hoce da ispadne cool jer su neke od faca sa foruma izjavile da im smetaju, pa povodljiva mladez prihvatila i usvojila isto misljenje. A ja evo namerno kontriram :P Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts