domiNus Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 (edited) Bijo je dobar choek. P.U.M. Edited December 30, 2006 by domiNus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 @ pesma da li mi treba da sudimo o tome ? to nije nas zakon. oni su valjda izglasali takav zako sto znaci da je on validan na prostoru iraka. i mi(niti iko drugi) sme da menja zakon po uzoru na neki drugi zakon osim njih samih. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 ali cek,jel su njemu sudili irachani ili amerikanci ? Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S9-Assassin Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 pa formalno Irachani..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 ali cek,jel su njemu sudili irachani ili amerikanci ? irachki puppet rezhim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 po meni trebali su to brzhe da odrade, al nema veze ovako su valjda postigli ono shto su hteli. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 Sada Southpark konacno dobija smisao... :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 bedak, bio je dobar dj Ono "Burek" album od Dino Merlina ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 amerikanci su smorili zesce.Stvarno nije u redu sto su ga obesili na Kurban-Bajram...to bi isto bilo ko da su Busha obesili prosli ponedeljak na katolicki Bozic.. neandretalci.. sve me ovo malko podseca na film "five fingers" koji sam skoro gledala...amerikanci su svinje ! :P reci nam nesto sto ne znamo Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 ce da bude zanimljivo... ce da bude sranja... kul :) ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 ce da bude zanimljivo... ce da bude sranja... kul :) ( )... evo Radikali su vec poceli... :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 SECI GA BRE ... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 RIP Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 (edited) vandalizam u 21vom veku. da su amerikanci zeleli da se taj region stabilizuje Sadam ne bi bio obesen. vec se sada konflikt Shiita i Sunita produbljuje. ovim resenjem koje podseca na ono iz Versaja posle WWI daje na znacaju podeli muslimana. bash kao i posle Versajskog mirovnog ugovora i resenja koje je odlazilo u krajnost, ulazimo u novu eru nasilja i terora, straha i nestabilnosti. medjutim, nad svim tim strahotama, i nad tim ionako mracnim irackim podnebljem, sumorne stvarnosti bede i jada nadvila se senka kapitalizma spremnog da Marxovom teorijom konflikta i preko mrtvih ljudi dodje do svog cilja - milijardi dolara u vidu "crnog zlata" Edited December 30, 2006 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Ako sam dobro obavesten Sadam je obesen dan pre Bajrama a to je dan na kome islamski vernici zrtvuju ovcu. Bespotrebno provociranje... Sad ce ostali ekstremisti samo imati razlog vise za sranja... Uostalo niko nece imati koristi od vesanja nekog dedice od 70 god, to mrtve nece vratiti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Ekstremistima i ne treba neki razlog da prave sranja, zato su ekstremisti, ovo ce samo da posluzi da isprovocira umerene i one neodlucne da se pridruze ekstremistima. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 vesanje daj molim te samo su mu prekratili muke. gg noob america. Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Smrtna kazna je sranje. Dozivotni zatvor FTW! Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 sadam je vec jednom zapalio iz zatvora, zashto bi mu dali drugu shansu da dolije ulje na vatru zajebite pravdu i moralnost, taj luksuz je nedostupan liderima. da se ja pitam, bio bi ubijen tokom hapshenja zbog pruzhanja otpora, bash kao shto je i sloba trebalo da prodje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Dabome, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 @Cell *samar* Gde imaju divlji veprovi tamo a ? Si drpiso ti Stingove domace cajeve a ? :(( Sad mi je jasno zashto sam sve potroshio pre nove godine, i sad nemam nishta za Novu Godinu :( Ovo je opushteno plan Amerike da se muslimani razjedine shto vishe, da ne bi prcali ostatak sveta ujedinjeni ^^ Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Vise mrtvih je donela US u zadnjih samo godinu dana, nego sto bi Sadam uspeo da pobije u 100 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Naravno da je zasluzio sve najgore, bio je zver... Samo mislim ovo nije najbolji nachin. Za choveka od 69 god. koji je imao sve nema gore kazne od robijanja u nekoj uriniranoj shtenari povrshine 1.5x1.5 m^2 + oni koji su ga osudili ispali bi veci ljudi od njega, ovako je to klasichna odmazda i krug animalizma se nastavlja... Ekstremistima i ne treba neki razlog da prave sranja, zato su ekstremisti, ovo ce samo da posluzi da isprovocira umerene i one neodlucne da se pridruze ekstremistima. U pravu si, to sam mislio samo nisam precizno napisao u prethodnom postu. Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 jebi ga... nisam pametan... otkud mi zapravo znamo kakav je sadam bio??? iz stranih izvestaja??? onda sam ja pripadnik najkrvolocnijeg i najbezocnijeg naroda na svetu... bez obzira na sve u pitanju je XXI vek... i elektricna stolica je izasla iz mode... mogli su da ga uspavaju... bolje i da su ga upucali... i to na praznik??? mogli su da ga obese i u dzamiji... blah... potpuni kontra efekat, ako mene pitate... diktatori i sanjaju da odu u legendu... verski fanatici takodje... mozda bas uz reci: bog je veliki... @cali: sloba je znao da mu sledi tvoj scenario, pa je zato iskusno odradio fold... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maelkum Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Odavno predvidljiv kraj coveka koji je odbio da bude marioneta americkih saveznika, koji su ga, o ironije i doveli na vlast(ili makar s blagonaklonoscu gledali na njegov uspon pocetkom osamdesetih)da bi ga na kraju i pogubili(posredstvom novog, "podobnijeg" marionetskog rezima).Istorija zaista ima smisla za ironiju, ali ironija nije britka kao secivo trijumfalnog maca koji je blagopocivshi bivsi predsednik dobio od poltronskih sunarodnika kao simbol vrhunca svoje vladavine sredinom devedesetih.Ne ona je tupa, masna kao dzelatska omca koju mozes videti na voajerskim snimcima poslednjih trenutaka doticnog diktatora.Bez americke podrske Sadam ne bi dosao na vlast,bez americkog oruzja ne bi zaratio sa iranom, bez istog americkog oruzja, ali u tudjim rukama ne bi pretrpeo krah ekspanzionistickih pretenzija prema Kuvajtu, bez Amerike kao tacke fokusa gneva svog naroda sumnjam da bi opstao na vlasti do novog milenijuma.Bez Amerike kao protivnika ne bi izgubio 2 rata, i na kraju ovog kratkog sinopsisa njegove vladavine, bez americkofilske vlade Iraka danas, ne bi po poslednji put skrenuo paznju celog sveta na sebe, stupivshi jednog prohladnog jutra na podijum smrti, da bi nedugo zatim zakoracio u besmrtnost. Francuzi imaju izraz kojim opisuju pojam koji je ujedno vezan za smrt, ali takodje i toliko ovozemaljski da oreol svetosti (ili sujeverja ) koji smrt obicno nosi nestaje.Macabre.Ako bi morao opisati Sadamovu ostavstinu jednom recju iskoristio bi bash tu.Kako se ne nasmejati kada shvatish da je karijeru izgradio na love/hate odnosu sa jednom supersilom,a u istoj meri kako ne ostati sablaznjen pred ljudskim zrtvama kojima je podhranjivao furune svojih ambicija , poput fenicanskog boga/demona Moloha predajuci svoje poklonike ognju sebi u cast , sve dok ne shvati da ga je gordost lisila pristalica, a neprijatelji su postali brojni ,spremni i reseni da ga predaju pustinjskom pesku zaborava. Neka istorija sutrasnjih dana sudi blaze o Sadamu, proizvodu bipolarnog sveta koji se, poput nekih balkanskih kolega, slabo snasao u naprasno stvorenoj hegemoniji pax romane, jer po danasnjim merilima, bio je pogresan covek na pravom mestu u pravo vreme.Verujem da mnogi smatraju da ako postoji zagrobni svet, Sadam je knjiski kandidat za kazneni deo istog.Na moju predstavu njegove sudbe je na zalost uticao proizvod pop-kulture koju znamo pod imenom South Park.Ukratko, u kom god paklu da se nasao od skora, verujem da upravo kreshe Satanu u dupe. Quote Choke on it !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts