Jump to content

-WoW- Pricajte

Kole

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ok 2 dana nerade insatnce i bgs....a lag spikes na izvoz

jel zna neko o cemu se radi?posto na forumima nista ne pise samo kao ima laga .. a gay blizz nepominje sto neradi nijedna jebena instanca

evo samo sam hteo da dam svoj doprinos ovom topicu,nisam odavno :P .i. blizz

T_T

Neizlazenje patch-a ove nedelje me je bacilo u down! :(

lol vidi ga ... ovaj jos igra ... lolina bre

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

/love Blizzard

/hug Blizzard

/kiss Blizzard

Sta god da mi je trebalo uvek su bili korektni prema meni :)

Meni je GM opusteno pre 3 dana zamenio Karazan ring iz healing u prot, ocistio mi ceo quest log oko toga, ponostio sve questove, rekao mi da unistim healing ring i da odem ispred Karazana i ponovo uzmem svoj ring, koji hocu... Nisam se nadao, ali sam se bas prijatno iznenadio [:D]

neko mi je ukrao kriglu...

Jao da i ja sam umesto prot uzeo ring sa + na spell dmg :)

Inace i ja sam malo ljut nablizz zbog laga na maghteridonu, ali bar su mi produzili pretplatu, tj umesto 9-og istekla je 15-tog

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Ne znam šta je sa instancama (pošto slakujem), ali BG-ovi rade normalno.

Inače, Martinoljubitelji mogu da se prešaltaju malo na Second Life i upoznaju Žorža "uživo", pošto će čovek doći na razgovor, i to kao jedan lik iz knjige - Tirion, Ned ili Robert. I to na rodjendan Klinta Istvuda. Ih, što je život. Malko opširnije.

Kad ste kod lagovanja instanci. Jel ima neko trip da, cim zapocne chess event, popije instant lag i posle 10 sekundi disconnect?

"You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush."

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...