Jump to content

-WoW- Pricajte

Kole

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

samo nemojte da me flame-ujete ali udja je morao da pita ovo.......sta vi mislite da li da nastavim da igram? :P sad kad popijem bannove ili warnove i to....tbc jos nisam kupio,nisam igrao wow sa mojim palom vec jedno 3-4 meseca zbog shkole i tih njasra...........pa sta vi mislite? ^^ nastaviti ili ne? ono........nzn koja je poenta ....nabacim epixxe budem uber goshu i sta onda? :S.............................ty :D

Edited by udjaaa

posto sam instalirao ceo paket ace2 i interface mi izgleda poprilicno kao sscionov, recite kako da otklonim ono dugme za mapu i kako da namestim gde ce da mi daje indikator za herb tracking.

Ako koristis Squeenix addon za cetvrtastu mapu onda kada ukucas /Squeenix u opcijama da iskljucis izmedju ostalog i world map precicu .

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

samo nemojte da me flame-ujete ali udja je morao da pita ovo.......sta vi mislite da li da nastavim da igram? :P sad kad popijem bannove ili warnove i to....tbc jos nisam kupio,nisam igrao wow sa mojim palom vec jedno 3-4 meseca zbog shkole i tih njasra...........pa sta vi mislite? ^^ nastaviti ili ne? ono........nzn koja je poenta ....nabacim epixxe budem uber goshu i sta onda? :S.............................ty :D

NEMOJ!!!

.

Mislim da je wow oko 2k dinara , a mislim da ne postoji na DVD-u , nemoj da me drzis za rec. . .

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

â–² â–²

Igram rogua , pa mi recite koji je scrolling combat text bolji za mene, onaj sct koji dosta njih koristi ili onaj scdt ili tako nesto ?

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

â–² â–²

Odjebi , nije debilno pitanje nego pitam nekoga ko je koristio da mi kaze razliku , ti ako neces da odgovoris ne moras ali nemoj da smaras sa idiotskim komentarima . . .gg

▲

â–² â–²

Porque neuspesan ? :(

▲

â–² â–²

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...