coll Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 MOZE NEKO DA MI OBJASNI SHTA JE WARCRAFT U PAR REDOVA????????????????????????????????????????? sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 sorry ali ovo je prajsles... nemam sta da kazem @topic.... sry Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 lol ... koja droga ... ahahaha Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 OMG OMG OMG NOES!!!!!!!1!!111111111111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 covek je umetnik u paintu :) :) :) :) /salute "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 posto sam instalirao ceo paket ace2 i interface mi izgleda poprilicno kao sscionov, recite kako da otklonim ono dugme za mapu i kako da namestim gde ce da mi daje indikator za herb tracking. Link to comment Share on other sites More sharing options...
udjaaa Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 (edited) samo nemojte da me flame-ujete ali udja je morao da pita ovo.......sta vi mislite da li da nastavim da igram? :P sad kad popijem bannove ili warnove i to....tbc jos nisam kupio,nisam igrao wow sa mojim palom vec jedno 3-4 meseca zbog shkole i tih njasra...........pa sta vi mislite? ^^ nastaviti ili ne? ono........nzn koja je poenta ....nabacim epixxe budem uber goshu i sta onda? :S.............................ty :D Edited February 20, 2007 by udjaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 ako od nas trazis odgovor onda nemoj :p jer cim moras da pitas znaci da ti zelja za igrom i nije velika "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
udjaaa Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 ma ne ono,igra se meni malo ono....ali.....nzn koji mi je cilj toga...../sigh ....mada opet.....zanimlivo je i imam ortake mada bih mogoao da udjem sa ortakovim likom pa da igram sa njim malo kao cisto radi chatt-a :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 ako imas ortake koji igraju onda igraj snjima for fun makar Link to comment Share on other sites More sharing options...
udjaaa Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 pa ono....samo mi najbolji ortak igra :D .......mada ono verovatno doplatim mada nzn da lda kupim tbc :D....thx for advices...keep em coming :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 ako imas ortake koji igraju onda igraj snjima for fun makar kako serendas, na usi ti izlazi. ako vec imas taj stav, onda igraj makar phor phun, b00n. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 pa jel nisam dosao sinoc online ? jednom u 3 dana je dovoljno da vidim da ne zelim da igram :D:D:D:D: Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 posto sam instalirao ceo paket ace2 i interface mi izgleda poprilicno kao sscionov, recite kako da otklonim ono dugme za mapu i kako da namestim gde ce da mi daje indikator za herb tracking. Ako koristis Squeenix addon za cetvrtastu mapu onda kada ukucas /Squeenix u opcijama da iskljucis izmedju ostalog i world map precicu . Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Ako koristis Squeenix addon za cetvrtastu mapu onda kada ukucas /Squeenix u opcijama da iskljucis izmedju ostalog i world map precicu . hvala ti, naso Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 samo nemojte da me flame-ujete ali udja je morao da pita ovo.......sta vi mislite da li da nastavim da igram? :P sad kad popijem bannove ili warnove i to....tbc jos nisam kupio,nisam igrao wow sa mojim palom vec jedno 3-4 meseca zbog shkole i tih njasra...........pa sta vi mislite? ^^ nastaviti ili ne? ono........nzn koja je poenta ....nabacim epixxe budem uber goshu i sta onda? :S.............................ty :D NEMOJ!!! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 Ja cu da my kazem "follow your heart" i da ga sjebem ;P Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red^ Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 zna li neko kako se krece cena wow-a (obicnog ne tbc) i da li je moguce da se original wow prodaje na dvd-u ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 Mislim da je wow oko 2k dinara , a mislim da ne postoji na DVD-u , nemoj da me drzis za rec. . . -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Igram rogua , pa mi recite koji je scrolling combat text bolji za mene, onaj sct koji dosta njih koristi ili onaj scdt ili tako nesto ? -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 koliko ste ugusili forum sa debilnim pitanjima ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Odjebi , nije debilno pitanje nego pitam nekoga ko je koristio da mi kaze razliku , ti ako neces da odgovoris ne moras ali nemoj da smaras sa idiotskim komentarima . . .gg -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 hunter > sve u wow-u,po svim pitanjima.nakon neuspeshnog reroll-a na karazhanu,napustio sam mog be paladina i vratio se na boulderfist i to ne rogue-u nego hunteru Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Porque neuspesan ? :( -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 hunter > sve u wow-u,po svim pitanjima.nakon neuspeshnog reroll-a na karazhanu,napustio sam mog be paladina i vratio se na boulderfist i to ne rogue-u nego hunteru ja sam lepo na vreme izbrisao be kurvicu jos na 12om lvlu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts