Jump to content

-WoW- Pricajte

Kole

Recommended Posts

Hm pa meni ce onda trebati jebenih 10k golda s obzirom da nemam nikakav raiding skill, kolko su jadni mogli su bar ponovo da daju locku neki q da sumonuje neku azdaju i da leti sa njom :(!!

Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now

I'd hug you but I can't do that while strangulated.

using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Aj da mi neko kaze kako da skidam na hdd klipove sa youtube-a , ubedjen sam da sam negde ovde procitao al nema sanse da trazim sad, , ,

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

â–² â–²

e a stari chale stara shtekara ima vec 5.6k golda te ce leteceg mounta epaxa da pazari cim dinguje lvl 70 sto bi moglo biti za koji dan, uf al se radujem ko malo dete

uuuu lepo chale, onda ti treba samo josh 400 golda i mozhesh da jashesh

e a stari chale stara shtekara ima vec 5.6k golda te ce leteceg mounta epaxa da pazari cim dinguje lvl 70 sto bi moglo biti za koji dan, uf al se radujem ko malo dete

hack chale's acc. wtfpwn

shalim se, ja imam oko 300g, ali tek sam kupio bc i 60 sam i dalje.

jedno pitanje i molim promisljen odgovor:

imam cuvenu kombinaciju skinning/herbalism i nikad mi nije zafalilo kinte.

brat me nagovara da uzmem leatherworking ili alchemy, ali ja bih da uzmem master skinning i herbalism do 70 zbog epic flying mounta. nisam siguran sta da radim.

i ne znam da li ce se isplatiti ako na 70 uzmem lw ili alch. verovatno bih dobro prodavao 60+ iteme, ako sada uzmem lw, zato sto sad svako menja gear, a i riding crop bi mi dobro dosao, ali nisam jos siguran. ako uzimam lw moram da zadrzim skinning, ali on mi donosi manje profita od herbalisma. ponovo, nisam rad da bas uzimam alchemy, ako dropujem skin, smor je i lw mi vise koristi

ajd pomagajte pls

Aj neki BM build . . .za tarda ofc...

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

â–² â–²

Whaaat [8D]

▲

â–² â–²

druid -> warr

u tankovanju sada [:)]

Pa i ne bi reako, jel ipak, druid ne moze da izvuce reziste ko warrior a da se mnogo neiznerfuje ... mada sta ja znam, ja sam pre-TBC n00b :) Realno u 5-man je sve jedno ko tenkuje, vazno je da drzi agro i to je to ;p

Medjutim, protection paladin sa cool opremom >>> Warr u highend po meni ... :)

Paladinima jos samo dual wield fali [:)][:I][:p]

... i blink! [:D]

sex, drugs and bio food!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...