Jump to content

-WoW- Pricajte

Kole

Recommended Posts

vezano za SoV - posle 4x holy vengeance(4 i 5) judgement je prejak. :))

volim holy, zato sto kada me neko pozove u grupu mogu da radim jos nesto osim da dajem auru i buff. :) nebrojeno puta sam do sada bio jedini lekar, ramparts, blood furnance, slave pens i underbog sa istom grupom jedno za drugim kknp :))

volim kada je tank druid, zato sto meni tada ide sav plate :)) a i lakse ga je leciti atm

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Bogovi Loseg Interneta su culi kako hvalim ptt kabl Koletu, te su udesili da mi pukne net u trenutku kad smo se dogovorili kako napasti Coldbringera, onog @#$%## CRVA u RFD. aaaaa, pa brateeeee ako mi za 4 godine net pukne par puta, zasto BAS BAS tada!! Koja je bre jebena verovatnoca da na bossu u instanci (kad konacno nadjes ljude za nju) pukne net??@@

Inace, ruzan mi je konj, ko neka raga. Kad se dobija vranac sa kopitama koja gore?

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Bogovi Loseg Interneta su culi kako hvalim ptt kabl Koletu, te su udesili da mi pukne net u trenutku kad smo se dogovorili kako napasti Coldbringera, onog @#$%## CRVA u RFD. aaaaa, pa brateeeee ako mi za 4 godine net pukne par puta, zasto BAS BAS tada!! Koja je bre jebena verovatnoca da na bossu u instanci (kad konacno nadjes ljude za nju) pukne net??@@

Inace, ruzan mi je konj, ko neka raga. Kad se dobija vranac sa kopitama koja gore?

lvl 60 epic mount ... mada mozes posle i preko pvp-a da izbaeres kog mounta hoces, samo ti treba gold za sledeci nivo riding skill-a :)

sex, drugs and bio food!

zar ti nisi warrior? samo lockovim konjOvima gore kopita :P

vezano za SoV - posle 4x holy vengeance(4 i 5) judgement je prejak. :))

volim holy, zato sto kada me neko pozove u grupu mogu da radim jos nesto osim da dajem auru i buff. :) nebrojeno puta sam do sada bio jedini lekar, ramparts, blood furnance, slave pens i underbog sa istom grupom jedno za drugim kknp :))

volim kada je tank druid, zato sto meni tada ide sav plate :)) a i lakse ga je leciti atm

Judgement je najjachi od svih judgmenta ali seal je sranje za lvling , ja sam imao 2200 judgements sa njim bez avenging wratha na lvl lvl 67...ali sta mu vredi kada seal je sranje dok se ne napuni , praktichno izgubish mnogo dpsa , mnogo mali dps . Za sve sto ubijash brze od 45 sekundi seal of rightenses je neuporedivno bolji jer ima odlichaj judgemnet , manje mane kosta , bolji startni dps .

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

igore sam si se pokopo, svi imamo probleme sa netom samo kad te ukenja losh trenutak u igir onda je kao frka =o)

da, vatrenog konja cesh dobiti samo ako krenesh locka da igrash

also, razmisljam ozbiljno da na netu pokrenem peticiju za clefhoof mounta =o)

hmmm...samo warlock?

A kako ja da pimpujem my ride?

Necu valjda do epica jahati ovu ragu :(

No opet bolja je od one zabe sto je jase joca :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ahahaha rekao je raptoru da je zhaba =oD

elem pimpovanje rajda je jedna od velikih sub-igara u okrviru wowa...

u principu, na pocetku si ogranichen (mentalno naravno) na mountove svoje rase = deathchargeri u tvom sluchaju, posle mozhesh da putam pvp-a nabavish i mountove drugih rasa (black war kodo,bw raptor, bw vuk bw deathcharger i frostwolf (da i hawkstrider ali ko bi hteo da jashe trkacu kokosh ima da ga lichno banujem sa ovog subforuma)) ako necesh pvp nego obichne mountove to podrazumeva i exalted reputaciju sa dotivchnom frakcijom

e onda imash i specijalne mountove mozhe da jashe bilo ko to su dropovi - tigar i raptor iz zg, baronov deathchgarger

imash i mountove koji zahtevaju reputaciju sa frakcijom, kao talbuk u tbc i winterspring machka...sto nas dovodi na moju vodenicu - alije imaju svog special reputation mounta - dajte nam crnog ili belog clefthoofa!!! fala!

@ Ayreon

Molim te reci mi kako se zove addon za combat log sto ti stoji pored action barova desno. Ne znam kako bih ga nashao

Hvala unapred

eaves drop

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

ne znam da li je gore igrati na ghost serveru ili potpuno full serverima -.-

ovde ne mozes da dodjes do kripa od ljudi

a ovde ne mozes da dodjes do quest mesta i q kripova od kolicine mobova svuda i respawn vremena koje nije normalno uopste

a narocito obozavam kada mi se spawnuje 2 kripa na glavu a ja ubijam 2 kripa

samo sam se logoutovo iz igre ...

ahahaha rekao je raptoru da je zhaba =oD

elem pimpovanje rajda je jedna od velikih sub-igara u okrviru wowa...

u principu, na pocetku si ogranichen (mentalno naravno) na mountove svoje rase = deathchargeri u tvom sluchaju, posle mozhesh da putam pvp-a nabavish i mountove drugih rasa (black war kodo,bw raptor, bw vuk bw deathcharger i frostwolf (da i hawkstrider ali ko bi hteo da jashe trkacu kokosh ima da ga lichno banujem sa ovog subforuma)) ako necesh pvp nego obichne mountove to podrazumeva i exalted reputaciju sa dotivchnom frakcijom

e onda imash i specijalne mountove mozhe da jashe bilo ko to su dropovi - tigar i raptor iz zg, baronov deathchgarger

imash i mountove koji zahtevaju reputaciju sa frakcijom, kao talbuk u tbc i winterspring machka...sto nas dovodi na moju vodenicu - alije imaju svog special reputation mounta - dajte nam crnog ili belog clefthoofa!!! fala!

clefthoof to neki mega imba kodo ili? :p

sex, drugs and bio food!

PMujte kilija ako ne znate da prochitate broj levela mobova oko vas i nivo kvesta (kad ukljuchite opciju za to u ct modu) =o))

a i ono, mashinski dodje do 70og i onda u smovm smoru ide i gankuje po lvl 63-5 zonama...wooow....

Yes Kole, yes. =P

Lvlovanje je smorilo...pogotovo kad skapiram da tju u martu morati ponovo da pochnem da igram od 1lvl-a...strashno.

Kad mehanichki lvl-ujesh imash vishe vremena da budzish petzanje [:D]

Shto me dovodi do pitanja, ima li neki fishyz u Outlandsu da se isplati petzati? Ja sve shto sam do sada petzao ne sluzi, ama bash, nizashta...ili sam ja mozda blesav?

Watafak!

ovi nashi sad prichaju da ima da se peca mote/primal water, sto je super ali problem je sto je nagrand najveci lvl area (64-8) u kom mozhe da se peca (jer u svim vishim lvl area nema vode =o)) a ja nisam video vrtloge za voda stuff da ima u outlandu kao sto ima u ashari...videcemo...

pa lock je sada warr+mage zaboga kome je lakse da leveluje nego njima? =o)

meni josh 500k do 70og...smorio sam se kad sam skapirao da mi treba 800(skill)+100 za leteceg pa onda 5000(skill)+200 za epixa....tuga...mada nabrzhi nachin za farm kesha trenutno su kvestovi...

ono trebao bih lepo da nafarmujem chistim grindom tih 500k do levela a onda da kvestujem za povecane kesh nagrade =o))

e sta mislite o ovom mage buildu?

66 lvl sam i sve vreme sam fire. Fire jeste imba ali cesto overdmg-ujem kripa koji ima 5% hp, fire trosi puno mane i mnogo cesce ginem nego frost ili arcane mage u nedostatku defencive spellova. Ja cu svejedno da probam ovaj build ali zanima me neko vase misljenje

od ona 4 preostala talent poena cu staviti na 3 Frost Channeling i 1 na Frostbite

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...