Jump to content

-WoW- Pricajte

Kole

Recommended Posts

Nashao sam sve shto mi je trebalo... valjda.

Pitanjce [:D]

Sta koristish za kontrolu Ace2 addonova? DeuceCommander ili Niagara? ... ili mozda neshto tretje? [:)]

DeuceCommander mi radi posao .

Nikad nije dovoljno addonova ... veruj mi :)

Atm ja polako picanim izgled trenutno ... malo zanemarujem zahtevnost tih modova ... ali kada budem napravio kako zelim da izgleda onda cu polako da ga "olakshavam" .

Inache od izuzetno korisnih malih addonova preporucujem Rating Buster sa www.wowacecom/files ... mali addon koji ti izracunava u procentima koliko cega dobijas od recimo statsova i rejtinga ( npr pored 25 intelecta ti napise 0.23 % spell crit chance pored 20 rating na spell crit ti napised 0.91 % crit ) itd ... veoma fin koristan mali i nezahtevan addon , skoro sam ga provalio.

@_youknowwho_ ... you cannot resist us ... it is 2 good to be avoided nobo !@ ! @ !

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

L'Italiano sta si se danas malo prejeo pihtija pa udarila mast na mozak , a ? Btw preko vikenda navratite , castim u daffu naravno :)

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

I jos jedno pitanje, kako se zvao onaj addon kada predjem misem preko necega da mi ispise odmah tu sta je to a ne tamo dole desno, znam da je bio, ali ubi me ako znam... Ili nesto slicno, samo da malo pomerim taj info iz donjeg-desnog coska prema sredini, posto mi je tu sada minimap pa mi ruzno kada ispise preko toga...

AF Tooltip Extreme

http://www-en.curse-gaming.com/files/detai...ooltip-extreme/

Ovo je addon za to koji trenutno koristim, ranije sam imao nesto slicno TipBuddy se zvao ali ovaj je updateovan skorije.

Ajde i ja da pitam nesto - treba mi addon koji ce mi na mouse over reci koliki je vendor price itema. Koristim TinyTooltips tako da integracija nije problem.

Koristio sam wowecon i to je bio jedan od standardnih feature-a ali jednostavno wowecon mi jede oko 20M addon memorije tako da ga koristim samo za AH/Bank altove, a potrebno mi je ovo jer je sada gubitak veliki na questovima ako odaberem "jeftiniji" reward. Ako moze nesto sto ne vuce KCdata addonove i gomilu ostalih gluposti.

Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;)

' date='Mar 22 2007, 12:01' post='960061']

Ajde i ja da pitam nesto - treba mi addon koji ce mi na mouse over reci koliki je vendor price itema. Koristim TinyTooltips tako da integracija nije problem.

Koristio sam wowecon i to je bio jedan od standardnih feature-a ali jednostavno wowecon mi jede oko 20M addon memorije tako da ga koristim samo za AH/Bank altove, a potrebno mi je ovo jer je sada gubitak veliki na questovima ako odaberem "jeftiniji" reward. Ako moze nesto sto ne vuce KCdata addonove i gomilu ostalih gluposti.

evo coso posto ti jos nisam vratio onih 10g da se nekako iskupim :D

auctioneer pack (tj. informant) daje vendorske cene itema, samo gledaj da skines sto skoriju verziju (da bude apdejtovana outland itemima). u paketu idu i enchantrix (sta se disenchantuje u koji shard) i neki bean counter (bem li ga sta on radi). hope it helps bro

Bolje 10 godina student, nego 10 godina penzioner!

Imo informant sux ...

Uopste ti to ne treba , uzmes lepo mob info 2 koji je sam po sebi koristan za 1000 % drugih stvari ( hp moba , njegova pozicija na mapi itd itd ) i govori ti cenu trash itema .

hammer of the naaru , Gz :) veoma dobar mace , mada sta nam vredi kad smo holy :(

http://img159.imageshack.us/img159/3231/owneduy0.jpg

a btw jel zna neko gde se dobija/ispada ovo cudo !?

http://img86.imageshack.us/img86/1590/wows...07162059nv9.jpg

Edited by marko_nsw

.......O Pepelguzi ovo bila je balada

Ka*ala se dok je bila mlada.

Sad je nesto ostarila, u plucima je gusi

ali svome princu jos presrecna pusi.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...