badnick Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Nisam pratio neshto ovu godinu onaj Kanye West je dosta omrachio i Nelly Furtado kao i Timbalanda sa sve Rihannom i 50 centom Realno Foo Fightersi :P realno da,ako susas kauntri:) a ne znam sta imas protiv timbalanda,jes da radi krajnju komercijalu,ali da nije njega mesto bi zauzela neka britni wannabe i slicni... salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 GIMME MORE!!! Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 imam neki remix,mislim da sam bas odavde skinuo...VRH !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 a ne znam sta imas protiv timbalanda,jes da radi krajnju komercijalu,ali da nije njega mesto bi zauzela neka britni wannabe i slicni... Ali, tema se zove "najbolja izdanja 2007", a ne "izdanja za koje nam je MTV rekao da su najbolja 2007". Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted November 21, 2007 Report Share Posted November 21, 2007 Twisted System - Core-2006 Astral Projection - The Prophecy-2006 Shift - Alternator 2007 Filteria - Heliopolis [suntrip]-2006 Goasia - From Other Spaces-2007 Ka-Sol - Fairytale-2006 Pitch Hikers - Sting-2007 Menog - The Tribe-2006 Prometheus - Corridor of Mirrors-2007 Claw vs Paranoize - Deadly Alliance-2006 Cosmosis - Psychedelica Melodica-2007 Electric Universe - Silence In Action-2006 Slug - Elemental-2006 i tako dalje...ovo preporuchujem ujedno...spasilo mi je 2 godine zivota! PS:najbolja izdanja 2006 i 2007 naziv topica da ne smarate jer opasno offtopic-ujete! Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 23, 2007 Author Report Share Posted November 23, 2007 nit sam obratio paznju na ovu godinu, a cini mi se i da sam obratio, ne bih se nesto preterano obradovao... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Ali, tema se zove "najbolja izdanja 2007", a ne "izdanja za koje nam je MTV rekao da su najbolja 2007". moj post se odnosio na vudumanov post,koji takodje nema mnogo veze sa najboljim albumom godine.sledeci put bolje citaj,mrzi me kad moram da objasnjavam nesto ocigledno... s' vremena na vreme prebacim na mtv,i cesto vidjam timbalanda i kanyea,i stojim iza toga da je bolje i to nego fifti,britni i ekipa. a inace timbalanda ne slusam,cak sta vise uopste mi se ne svidja kao izvodjac,kao producent je vec poznato da je jedan od najboljih u tim komercijalnim vodama. a sa druge strane kanyeov album je po mojoj listi u top5 ovogodisnjih. salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Prydz Deadmau5 Dirty South Tim Le El Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku7 Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Super 8 vs. DJ Tab - Suru (Original Mix) Bez premca, verovatno ce biti na asot year mixu... Da ne pisem gluposti, poslusajte sample (2mb) http://www.sendspace.com/file/9bk8o4 ) Aj' ljudi, da li je neko poslusao ovo, voleo bi da cujem komentar....) exyutrance.editboard.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 jebeni hit godine. kada je trens u pitanju, nema govora o tome. par puta sam ga cuo u asotu, i ostalim emisijama.... extra. Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku7 Posted November 24, 2007 Report Share Posted November 24, 2007 Pa to....Ja mislim da ne postoji osoba kome se to ne bi svidelo... Cast izuzecima ) exyutrance.editboard.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 25, 2007 Report Share Posted November 25, 2007 Evo skinuo sam ja i najiskrenije mi se ne svidja stvar i generalno ceo taj juro trens. Jako pederska muzika. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts