dZoniiiii Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 Dobro: - upisao petu godinu faksa (jeeeedva) - zavrshio CCAI - priveo dugo radjen projekat kraju - polozhio vozhnju i dobio kola - finansijska situacija - sestrichina je sladja nego ikad - dobro mi ide na poslu Loshe: - malo slobodnog vremena - puno umora - nikako da nadjem cicu :( - nikako da uzmem muziku za kola :( Sve u svemu, not baaad sa professional strane, samo neku cicu da nadjem i zavrshio sam :) hehe Quote I need to watch things die... from a distance Vicariously I live while the whole world dies YOU ALL NEED IT TOO, DON'T LIE gric Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Godina manje vishe katastrofa! Loshe: -roknula godinu -nisam smrshala -zdravstveno stanje loshije -depresija Dobro: -malo bolje finansije -postala ravnodushna na mnoge stvari Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Loshe: - razocharao se u neke osobe - svi retardi iz razreda su proshli popravni - uchio ko kreten Dobro: - uveo sam wireless :))))) - ogroman broj kvalitetnih pijanki ; ) Sve u svemu, solidna godina, mada je bilo i boljih... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 dobro: -zavrsio vojsku -ubacio se u posao jos vise -bilo kesha kolko hoces -bavio se sportom mega, skoro da imam six-pack (ali samo ako prethodno veche nw popijem 6 tocenog crnog i 6 tekila :/ ) -upoznao i bio sa nekoliko extra devojchica -najbolji provod na letovanju sa ekipom, ikad, i to u montenegru u kojem nisam bio 5 godina - kupio nove gadzete (fon i tako to) lose: -raskinuo dugogodishnju vezu, koja je bila mega, i totalno ali totalno razocharao u tu devojku, ...dodjavola... bio skenjan dosta dugo, i dalje jesam, valjda... -propio se totalno, sav kesh sprco na alkohol i provode -sve devojke ma koliko interesantne su mi "meh" posle kratkog vremena -krajnici mi totalno u autu, kapiram zbog ladnog piva plan -kola, honda akord, mrnjaaaauuu -stan, matorci napolje u porodicnu kucu na periferiju grada -da matori konacno ode u penziju, i ja postanem gen.dir. :P -da se preselim sa firmom u novoizgradjenu poslovno proizvodni prostor -da se skinem sa alkohola -da se zaljubim do ushiju -da postanem ujak :) -da izvadim krajnike :/ i tako to... i pored svega ne bih nikako da mi se ponovi 2006, ono kapiram da mi je ovo ipak bio jedan veoma los period Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Lose: -ne mogu da se dosetim. Dobro: -preselio se u stan, zivim sa burazerom -zaradio neke pare -mnogo naucio o ljudima -mnogo naucio o ljudima od kojih se mogu uzeti pare -nasao devojku, relativno skoro, pa ne znam koliko ce biti dobro -zadovoljan kvalitetom prijatelja i odnosom sa njima -upoznao sebe na nivou vise nego ranije Plan: -da ovaj energetski hajp ne prestane -ostalo iz prethodno navedenog proizilazi -pod ostalo, inostranstvo, mnogo inostranstva -da prijatelji ostanu prijatelji -redovan seks -da prijatelji postanu jos bolji prijatelji Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 sve u svemu nije bilo lose ... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 okvako :d : lose: -usrao sam skolu hardcore, sad sam na polugodistu, ima da rep da mi poraste ako zelim da zavrsim godinu kako treba -godina sa najvishe pichkaranja sa matorcima i okolinom do sada -ugojio se 10 kila -previse sam igrao wow, on mi je prouzrokovao stavku br 1. -baba mi je u loshem stanju, cale takodje :(( -maltretiraju me mesec dana vec da krenem kod psihologa zbog vishenja na PCu po 5-8 sati dnevno -nisam bio na moru dobro: -pocheo je wow da me smara -zgotivio sam se sa jednom do jaj ribom u shkoli -pomirio sam se sa maltene svim osobama sa kojima sam bio u neprijateljskim odnosima -kupio novi fon samsung D600 -na zimovanju mi je bilo extra pih, ne mogu da se setim vishe, a ima josh ovliko siguran sam ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Uzeo mali mp3 plejer od Ivana_, koji mi premnogo znaci, hvala mu :) <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Bogami, posto je 2007 godina svinje, moram priznati da ocekujem mnogo od iste. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 (edited) lose stvari: nisam bio kuci za 18. rodjedan, slog, izliv krvi u mozak. dobre stvari: preziveo sve i uz porodicu i drugare i izasao iz problema jos jaci. plan: da promenim srce i posle toga sve ko bog... :) Edited December 29, 2006 by noodle Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 Ovo vam je sjajna stvar, prvi put cu ovo da uradim, hajde Lose: -raskinuo sa devojkom posle godinu i po -nisam zavrsio CCNA, -roknuo godinu na FON-u -nisam bio na letovanju -sabio me je osecaj krivice -depresija Dobro: -unormalio se posle raskida -shvatio koliko je zivot lep -vedriji sam -poceo da radim sa kompovima -opet normalno pricam sa caletom -prestao da slusam narodnjake =) Planiram u 2007. da dam godinu, polozim CCNA, polozim Deutch, Engleski i da odem do inostranstva malo. Poz Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 30, 2006 Author Report Share Posted December 30, 2006 Planiram u 2007. da dam godinu, polozim CCNA, polozim Deutch, Engleski i da odem do inostranstva malo. Poz Jebote identican plan :) Ali ono bas sve stavke samo sto ja ne polazem engleski i svabski nego usavrsavam/ucim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 statore, on koristi IE :O Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 Opera, jezik pregrizo! =) Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 Da krenem od loseg: Raskinuo dugu vezu od preko dve godine i sve do pocetka septembra sam bio veoma loseg raspolozenja, a nisam ni na more isao, ali onda su krenule i dobre stvari: Preselio sam se i nasao lude cimere, dao godinu, krenuo u menzu (napokon prestao da mrsavim), kupio nov kom, ponovo krenuo da izlazim ko nekad, upoznao curu sa kojom sam i sad i za sada mi bas dobro ide. Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 hmm... odvratna godina indeed... dobro : - jebao cesto i puno, u prvoj polovini godine... - dao konacno ispit zbog kog sam obnovio godinu, i therefore upisao petu, teh poslednju - nabavio krsh dojaja muzike - upoznao krsh ok naroda - upoznao trenutnu devojku, koja me je oduvala on sight... lose : - jebao preko kurca (nisam verovao da mogu to) - ex me ostavila zbog mladjeg - krsh poprilicno stresnih situacija - neki ljudi su me bas bas razocarali... nemam pojma... al da je bila burna, bila je... i tako mi je jebeno drago da sam joj video ledja... nemate pojma Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts