dvnityCker Posted December 20, 2006 Author Report Share Posted December 20, 2006 da nisi ti jedan od onih pod 3? ne verujem da sam ijedan od ta tri :) zelim najbolje za sebe i svoju zemlju, pa zato biram manje zlo. u principu je sve to ista bagra, ali kaze tram 11 zelim da me sutra predstavljaju velikani. taj velikan ne mislim da je voja kostunica, ceda jovanovic, toma nikolic a pogotovo ne voja seselj. bagre ima svuda, kao i dobrih ljudi, razlika je u tome koliko je taj drugi spreman da potegne za opste dobro. nisam ja onaj koji ce otici na miting stranke i mahati njihovim zastavicama. kao sto rekoh, trudim se da uvidim i izaberem najmanje zlo i za njih da glasam Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 Najmanje zlo je covic! ili Milanka! Glasajte za nekog od njih! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 opet prica o EU? pa dobro bre ljudi, zar je jedina vazna stvar u nasoj situaciji "stepen podrske evro-atlantskim integracijama", nad kojim bdiju nedotupavni gurui nase politike, uplaseni zbog "tranzicionog zamora". ko o cemu oni o EU. a zasto je bitno koliko ovde ljudi podrzava ulazak u EU, kad tamo necemo bez 8, a mozda i celih 15 godina? o tom potom... a niko se nije potrudio da objasni narodu koliko ce taj ulazak da traje, sta je tranzicija, sta se planira sa tranzicionim gubitnicima, koliko ce da nas kosta i koliko ce da nam donese napretka. licitira se sa rokovima, sa opcijama, sa strategijama i taktikama, niko pojma nema sta ce i kako ce sa pojedinacnim poslovima, problemima, segmentima privrede i socijale, vezenim ili ne sa EU, lovi se u mutnom, dok jedni glupaci vicu NE u EU, a drugi DA u EU, a ni jedni ni drugi ne znaju nista ni o cemu, a kamoli o EU. niko od drekavaca koji rendaju o EU bez prestanka nema plan ni o cemu, samo EU pa EU. samo optuzuju, patetisu, upozoravaju, prete, dele, masu glavama, dizu tenziju, prave se fini, stalno nekog prozivaju, stalno nekog nesto pitaju, a u stvari lupetaraju, a nista suvislo ne govore. kao valjda da je dovoljno da hoces u EU i da ti EU daje "snaznu podrsku na putu" i da ce sve da bude divno i krasno. sastaju se sa evrobirokratama koji samo tupe i tupe i tupe, i ovi nasi "diplomati" isto tupe i drve i donose nam "lose, dobre, divne, odlicne" vesti iz Brisla. EU voz je bar 10 puta posao u EU bez nas, najgori smo na Balkanu i slicne nebuloze... o Radikalima necu da pricam iz prostog razloga sto je to stranka koja u 90% slucajeva ima dobru dijagnozu, ali samo u 10% slucajeva ima dobro resenje. stupidno. i od jednih i od drugih. toliko stupidno da mi se place. valjda je nas cilj da MI OVDE zivimo bolje, a ne neka maglovita obecanja o nekim maglovitim napretcima negde u sledecoj deceniji, vezani za EU, koja je mistifikovana preko svake mere. valjda postoji nesto vaznije od kretanja ka EU? ne kazem da ne treba ulaziti u EU, ali treba natempirati, nastimovati i privredu i drzavni aparat, ne zuriti, postupno i analiticki raditi, promisliti, a ne srljati... pa kad se u ekonomiji dve firme spajaju ili se manja pridruzuje vecoj, ti razgovori i analize traju mesecima, godinama cak. a ovo bismo da sklepetamo za godinu, dve, jer se Srbiji ZURI. gde? u propast? jbt... ne verujem da sam ijedan od ta tri :) ONDA SI JEDAN OD NAS!!!! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 COVIC, COVIC! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 ovo je skolski primer jednog populistickog govora: izbaci sto je moguce vise fraza i neistina u dve recenice, tako da onaj ko pokusa da te demantuje jednostavno ne zna odakle da pocne. samo da kazem da je u bugarskoj i rumuniji podrska ulasku u EU iznad 65% (protiv su standardno penzosi, domacice i neobrazovani), i od ulaska cisto profitiraju i te drzave i njihovi gradjani Pa tako bi isto bilo i kod nas gomila ljudi misli da je EU spas, nije EU nikakav spas niti cemo mi ista dobiti od te EU u ovom trenutku, jedino sto cemo dobiti su ogromni dugovi, umesto da radimo na tome da poboljsamo privredu, izvoz, uopste zivotni standard politicari pricaju bajke o EU i kako ce sve da bude super kad se pridruzimo EU, a ovi iz EU nas guraju da udjemo a prave se kao da moramo da ispunjavamo neke obaveze pre nego sto udjemo, da imamo dobre politicare oterali bi ih u picku materinu, koja zemlja izrucuje svoje ljude na namesten sud samo banana zemlja ili ti mi, zato nas niko i ne postuje. Scenario koji se ovde dogadja je divide et impera, veoma poznat jos od Rimljana, Jugoslavije vise nema, izmedju naroda postoji mrznja i sada kad rasparcaju i Srbiju na delove bice veselo, bas zato sada treba imati najgore sirovine na vlasti da to ne bi dopustili, pustite EU bolje da Srbija radi na sebi nego da masta o EU. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 (edited) Tek sam sad video da ortakov deda(Jovan Krkobabic) uso u koaliciju sa covicem znaci ne verujem nije mu dosta para sto se do sad nakrao od penzionera[:D] Edited December 20, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 This topic shalln't die! I shall save you oh mighty top1c! E nerviraju me ove demokrate toliko da cu da glasam za radikale. I ima da izadjem 200% samo da povecam cenzus za Cedu mafiju. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 danas me pogodila spoznaja da ce sranje oko izbora da traje josh prokletih mesec dana...ima da poludim 200% =o( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 lol shto? Ja gledam TV samo kad su izbori, inace ne :d Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 SRPSKA MI TRUBA ZATRUBI IZ TOGA SELA DRENOVA!!!! i naravno: Srpska se truba s Kosova čuje, Srbina svakog da obraduje. Trubite braćo, silnije, bolje, opet je srpsko Kosovo Polje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phobia Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 OLOLOLO! Domacice? Zato shto nece moci da budu domacice kada udju u evropsku uniju? ... [edit]Zaboravio sam da dodam samo kako su svuge protiv penzosi (koji su jelte krivi za sve), domacice (koje su "bezvredne" drushtvu, mislim shta zna zena neka, pogotovo kad sedi ceo dan u kuci!) i neobrazovani (shto bi se reklo glupi). Kako volim generalizaciju... nije generalizacija nego fakti, sva istrazivanja kazu da su to najkonzervativnije drustvene grupe (zaboravio sam stanovnike ruralnih podrucja, da ne kazem seljake ) jel po tebi generalizacija i kad se kaze da igre na kompu igraju najvise mladji muskarci? naravno da ima i penzionera i domacica i neobrazovanih i seljaka etc. koji su za ulazak svojih drzava u EU, kao sto ima i mladih, obrazovanih, urbanih koji su protiv ulaska - ali to su manjine unutar svojih drustvenih grupa. P.S. ni meni nije jasno sto su domacice protiv EU, zapitao sam se i nemam odgovor na to Quote Bolje 10 godina student, nego 10 godina penzioner! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 Istina, najvishe mi je zbog toga tvoj post izgledao kao najobicnije baljezganje koje vec standardno covek moze da vidi svuda. Ali sad kad si lepo objasnio vidim da si mislio na neshto drugo (jbg to ti je mana online foruma :P, nikad ne moz' sve da napishesh shto mislish). Ja volim domacice, pogotovo ako su lepe i zeljne ^^ a shto se tice topic : IT LIVESSS! I HAVE RESURECTED IT! I AM THE MASTER!!1 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kravaa Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 (edited) nije generalizacija nego fakti, sva istrazivanja kazu da su to najkonzervativnije drustvene grupe (zaboravio sam stanovnike ruralnih podrucja, da ne kazem seljake ) laki kako se suptilan hejt upucen tvojoj organizaciji provlaci u mnogim topicima :D E JA SAM IH UHVATIO SAD Edited December 22, 2006 by krava!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 da traje josh prokletih mesec dana... kole nam se zaglavio u ST epizodi sa putovanjem kroz vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 laki kako se suptilan hejt upucen tvojoj organizaciji provlaci u mnogim topicima :D E JA SAM IH UHVATIO SAD Ako mi nas same zezamo istom tom forom, nisam onda siguran da je hejt u pitanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 kole nam se zaglavio u ST epizodi sa putovanjem kroz vreme. lol kojoj tachno? ;o)) groundhog day ftw ;o) ili da se ko kartmen zamrznem dok ne prodje? ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 lol kojoj tachno? ;o)) jednoj od obaveznih osam po sezoni ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 ahahah čujem da se među panduracijom odomaćilo da se tzv. četvrto odeljenje (za narkotike) zove "Čedina firma" olololo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 ahahah čujem da se među panduracijom odomaćilo da se tzv. četvrto odeljenje (za narkotike) zove "Čedina firma" olololo hahha znachi ne verujem.... :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 Ako mi nas same zezamo istom tom forom, nisam onda siguran da je hejt u pitanju. morao si da mi sjebes foru koju sam smisljao 12 dana :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 jednoj od obaveznih osam po sezoni ;) aaaa lol da bole nije skrenuo pazhnju ne bih ni skapirao da si ti mislio da je proKLEtih zapravo proTEKlih =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 (edited) edit: fixed Edited December 23, 2006 by Nemanja Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts