Sex Machine Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 U cemu je problem? ne moze da ti zakljuci Jedan ni u ludilo :). Cisto sumnjam da je uslov da ne smesh nikada NIJEDNU jedinicu da dobijesh? sting je u pravu,po statutu svake skole "zakljucna ocena je aritmeticka sredina svih ocena u rubrici" tako da moze da te api za jaja.ovo je da se smiris slusaj, odes lepo i kazes 'slusajte, dajte mi priliku da odgovaram za 2 ili idem da se zalim u ministarstvo sa fotokopijom dnevnika i kad dobijem dvojku od njih (jer imam pravo na nju po ocenama) onda cu da vas tuzim i da se pobrinem da sve novine pisu o vama i da se vise nikad nigde ne zaposlite i do kraja zivota placate meni naknadu' ti fegeti najvise mrze odlucnog ucenika koji je spreman da ide do kraja i ne zajebava se naravno sve ovo se odnosi na situaciju kad nece da ti da dvojku ne zbog neznanja nego zbog svog tripa ovo je resenje,ali nemoj ti to da radis nego posalji caleta/kewu(ko je ludji).ja sam uvek sam sve probleme resavao sa profesorima na taj nacin(dok sam isao u srednju skolu jer su sve papani).fax je druga prica.profesori u srednjoj su sprdnja u odnosu na fax. Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 A da ti meni das 100e i da ti ja zavrsim... samo mi reci koja skola i ime profesora. nista vise ali ozbiljno Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 Ja cu za 90... :D Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 A da ti meni das 100e i da ti ja zavrsim... samo mi reci koja skola i ime profesora. nista vise ali ozbiljno ja bih verovao zekijev sposobnostima ubedjivanja. :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 ako je stvarno nezasluzheno, odesh kod profesorice i lepo izlozhish kakva je situacija, nema shanse da ti ne izadje u susret. pa i profani su ljudi jebem mu misha. a ako nece,tuzi je bez problema... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 Zeki je lepshi od Kempa ja bi dao njemu. p.s. Dodushe Kemp je Kemp...hmmmm! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted December 13, 2006 Report Share Posted December 13, 2006 KO JE BRE LEPSI 85 last offer! Odosmo u offtopic... Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted December 13, 2006 Author Report Share Posted December 13, 2006 rekao je disha da matorci dodju u petak, pa ako ih usere, prichace sa njima, al teshko.. neam pojma imam ponudu za dzabe od ortaka da to sredi, mada mi to neshto ne ide.. Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Idi u novine i proguraj vest kako mladi i perspektivni sportista ne moze da nastavi studiranje i usavrsavanje jer profesorka matematike ima nesto protiv njega, i pored 3 i 4 ima i 1 koju zeli, ali jadan, ne moze da popravi. Naravno ako je sve bas tako kao sto ti pises :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 da bre, kurir ce to na naslovnu! inace ima pravo da ti da keca po tim ocenama... jer ti nemas pozitivnu iz jedne cele oblasti.... aritmeticka sredina ocena pije vodu mozda u osnovnoj naravno da je idiot sto nece da ti pruzi priliku, takvi su najveci baksuzi.... garant ne brije ni noge, ima friz ala jovanka broz... iskreno direktor tu moze svasta, samo ako hoce, tako da koverta moze njemu da ide... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 uf,jbm li ga g,ja sam isao u 9. i tu je pila vodu aritmeticka sredina.a mozda se i ne secam,znam da sam npr u 1. godini imao iz biologije 1,2,1 i da sam odgovarao za 2.doduse posle par intervencija:) Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Brate, zavisi od predmeta do predmeta... Mom ortaku ( Divac chitaj - Pera ) je proshle godine profesorica sa 1,1,1,2 iz mate zakljuchila dva... Znachi smeh... Ja iz biologije proshle godine, prva ocena trojka, i onda tri keca do kraja godine... Hvala dovidzenja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Brate,uci matu tako da mozes da sabijes u svakom trenutku,ako kuchka nece da te pita,imas pravo da trazis ocenjivanje pred komisijom,tako da ako imas znanje - problem solved Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 (edited) Ovo je poenta... Seti se Bebe... Kada god smo se svadjali sa njom davala nam je opomene, kada smo sedeli mirno na kraju dine, poklanjala je dvojku... Mozhda ti je ova nova psihoza neka, pa te samo drka malo... Cek.. Beba... Da ti slucajno ne ides u zemunsku? x.x Edited December 14, 2006 by Mare Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 iskreno direktor tu moze svasta, samo ako hoce, tako da koverta moze njemu da ide... mozda. medjutim slucaj kada je nedavno direktor uticao na profesora da da pet nekom djaku, i ona dala pet celom odeljenju bila je stvar koja se prosirila na medije i prosvetnu inspekciju. realno, Jack-O-Latern, pitacu kevu shta mozes da uradis, medjutim vec mogu da naslutim njen odgovor:"moguce je da odgovara pred komisijom" e sad koliko to tebi odgovara ne znam. (pretpostavljam da ne) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted December 14, 2006 Author Report Share Posted December 14, 2006 nije da ne odgovara, samo nemam vremena za komisiju! sutra mora da mi bude rezervisana karta ili dovidjenja.. sledeci let za memfis je u februaru.. :( Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted December 15, 2006 Author Report Share Posted December 15, 2006 bili su matorci danas u shkoli i zhena je tolika bila grozna, da keva zamalo shto nije zaplakala, a matorog je direktor smirivao da je nabode :| posle 4 minuta razgovora, direktor ju je izbacio iz kancelarije, da ne bi je moj cale ubio... ali dobra vest je da su profesori rekli (juche je disha prichao sa njima) da ce izglasati na vecu dvojku ;) Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 A posle je sacekajte i raskomadajte je! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 A posle je sacekajte i raskomadajte je! realno. u shkoli treba da slave jbt shto si otisao tamo... kao - sad si uspesan i sve te fore. :) ali posto je kod nas dobar deo stvari premecen, imas to shto imas. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 A u medjuvremenu sam saznao da slavish sutra rodj u filmu Nisam bio u shkoli ( chitaj matematika ), ali su mi Cica i Zorana rekle sad. Sutra vinjak derem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 Kako bih je iznabadao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 Kakav skot od zene. Iskomleksirana matora kucketina. Puno srece sa tim fuZbalom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 Ima stvarno debila od profesora, ne znam kako ih puštaju da rade kada se lako pročuje da neki profan na taj način teroriše učenike, ima tolko nezaposlenih ljudi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts