Jump to content

domace gejmig fraze i izrazi ^^

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sve bi dao da mogu da se vratim u vreme automata, i bezbriznog zivota u kome je vrhunac bio da sa par zetona odvalim street fighter-a sa kenom, i posle toga da se vratim kuci i upalim 386 i nastavim da picim monkey island ili simon the sorcerer :p

Ne mora nista da das.

MAME je free kao i romovi (mislim nisu ali jesu :) )

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ahahaha kruko, koji vrh shot iz ff:)))

specijalka? to sam isto cuo, ali nikad in vivo, to je opet neka kovanica iz sveta kompjutera koja se odnosi samo na mini-univerzum redakcije:)

magija je legitiman izraz, naravno:) neke magije imaju i licna imena u zavisnosti od toga koliko su omiljene/rasirene/specificne, kao recimo vrteska, noga, kolut itd...

ahaha zdravlje! staza omg, to je jos gore od traka!

fetso brate minli, mejmovi, neorejdzovi i kompanija mogu da nakarikaju nekih 0.0001% buvarnosti, ako i toliko sa sve ne znam kojim padom i ne znam kojim video filterima, misim, to ne da ne moze da se poredi nego...ne moze:)

poreklo kraljice:) nemam pojma, mozda ima veze sa sahom, ili sa engleskom kraljicom, ili sa kraljicom u smislu matice kod insekata, ili je u nekoj igri kraljica stvarno bila kraljica...

ovo je super, isto nikad nisam znao da igram:

Joe%20and%20Mac%20-%20Caveman%20Ninja7.gif

omg omg, zaboravih:

1411.png

ovo je bilo svuda, ali niko nije znao kako se zove, svi su je zvali 'karatista i bokser':

gangwarb.gif

da li pominjati:):

dragon-ninja-arcade-01.gif

ovo je toliko zajebana i toliko dobra igra, ali ono sto mi je najjace su kraljice koje su jelte velike i do jaja. nikad nisam masterovo ovo, niti imao strpljenja/para:

outzone_c1.jpg

nezaobilazne sportske:):

59_screen_6.jpg

sidekicks2_05.jpg

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

daj jos neki info, ovako lici na x-men:)

Pa sta ja znam kad skupljas te kao statue neke pretvaras se u neku zivotinju, onako dosta je agilna igra i brza, pizdaza u sustini na foru kadilaka samo sto je ovo fantasy related.

Btw sve te igre mozete igrati preko emulatora(mame32) i imate sve igre da skinete bukvalno sve.

Edited by De1Rekt0n
SCJP.png

Slep sam poput krtice na podnevnom suncu obavestenje za saigrache u kanteru da je igrach pod uticajem fleshbenga

jeeste..... dok ja sve to izgovorim gotova partija ;)

btw mene najvise nervira izraz "najgori" za jedan deo na dust 2 i B sajtu :)...

I see by your outfit, that you are a cowboy.

Najbolja igra svih vremena:

Sunset_Riders_GEN_ScreenShot1.jpg

Sunset_Riders-2.gif

180px-Sunsetriders_03.png

Ortakinja i ja je obrtali [:)] sa po 2 ili 3 zetona (ona Billy, ja Cormano). Uvek se bunila shto imam vishe poena (Alo devojko, Cormano ima pushku koja ispaljuje brdo metaka odjednom, a tvoj prokleti shmeker Billy ima usrani kaubojski pishtolj [:)])A bacili smo ko zna koliko para...i samo smo nju igrali. Dobro, i Pang...i Snowbros.

[edit]Glupe slike, ali ne odustajem, menjacu dok ne prikaze kako treba.[/edit]

Edited by Green