Jump to content

Lol glupi mesic :)

Recommended Posts

Sad je izjavio da se ne seca da je on ono rekao i da je govorio "nabrijanim emigrantima"

LoL LoL i meni je to najomiljeniji izgovor "ma ne secam se" plus dodam da sma bio pijan :)

Inace afera je oko njegovog govora ustasama u australiji pocetkom 90-ih

http://www.index.hr/clanak.aspx?id=334608

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

kaze se "za svoje zlocine"

jer kad kazes "za njegove zlocine" to znaci da mesic treba da odgovara za necije tudje zlocine

:)

Kad ivanu_tm istice suspend?

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

oce oce, boli ih paja. Kako su smeshni, jel ste videli koja je frka izbila zbog onog voditelja koji je nosio kravatu u bojama "srpske zastave"! Hteli da ga jebeno lincuju kao da je imao kravatu sa crncima koji guze 5togodishnje decake jebote...

PA JEBEM TI DOKLE VISHE?

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

oce oce, boli ih paja. Kako su smeshni, jel ste videli koja je frka izbila zbog onog voditelja koji je nosio kravatu u bojama "srpske zastave"! Hteli da ga jebeno lincuju kao da je imao kravatu sa crncima koji guze 5togodishnje decake jebote...

PA JEBEM TI DOKLE VISHE?

dok nas ne aneksiraju.. jbga, kompleks nizhe vrednosti [:D]

PA JEBEM TI DOKLE VISHE?

ne foliraj se.pa izbila bi frka i da je ovde neki voditelj nosio kravatu nalik na hrvatsku zastavu.svugde ima budala. Edited by rockdudbg

vid'o sam deda mraza

da je govno jeste. bio sam mali ali se DOBRO secam snimka na TVu gde on ustaje od stola na nekom zasedanju njihove ekipe nasmejan, svi aplaudiraju

a on ce pobednicki: " gospodo, ja sam moj zadatak obavio, Jugoslavije vishe

nema !!!" BAS TIM RECHIMA...

A ta ispala od izjave.... ko ga jebe, sve to neko vidi i chuje ne brinite...

Uostalom, koji je to ROFL fazon reci "dva puta smo pobedili, prvo smo se

priklonili okupatoru a po sle brze bolje pobednickoj alijansi" sto govori o

njima samima i tu se sva rasprava izmedju njih i nas zavrsava, mi imamo dovoljno svojih unutrasnjih problema, ko jebe neobrijanog matorog jazavca...

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

rockdudbg nemoj lupash molim te. Mislish da bi ovde suspendovali lika zato shto je imao hrvatsku zastavu na kravati? Sigurno je da bi se neko pobunio, radikali, obraz ili neko udruzenja idiota ali ne verujem da bi Tijanic ODMA SADA ODMA SUSPENDOVAO LIKA i u novinama ne bi izashao OVOLIKI NASLOV "HRTVATSKA ZASTAVA U VESTIMA OMG RUN3H ALL WE ARE GOING TO DIE!@!!!1"

Jel sad razumesh? Ili treba lepshe da ti objasnim?

Samo da dodam josh jednu stvar. 2006 i primecujem da manje pominju Srbe i Srbiju na HRT-u 1 i 2 nego ranije. Ali josh uvek nas ima u svakoj emisiji barem po malo :).

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

rockdudbg nemoj lupash molim te. Mislish da bi ovde suspendovali lika zato shto je imao hrvatsku zastavu na kravati? Sigurno je da bi se neko pobunio, radikali, obraz ili neko udruzenja idiota ali ne verujem da bi TIJANIC ODMA SADA ODMA SUSPENDOVAO LIKA i u novinama ne bi izashao OVOLIKI NASLOV "HRTVATSKA ZASTAVA U VESTIMA OMG RUN3H ALL WE ARE GOING TO DIE!@!!!1"

Jel sad razumesh? Ili treba lepshe da ti objasnim?

Samo da dodam josh jednu stvar. 2006 i primecujem da manje pominju Srbe i Srbiju na HRT-u 1 i 2 nego ranije. Ali josh uvek nas ima u svakoj emisiji barem po malo :).

a ja mislim da bi on to bash odma uradio.ali nema veze...to sad nije vazno... Edited by rockdudbg

vid'o sam deda mraza