dvnityCker Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 monitor mi menja boje pa blago vilenim The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 monitor mi menja boje pa blago vilenim to znachi da je vreme da odspavas malo.... :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 koja je drale? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Drale je sa strane, broji pare :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 (edited) Kakav sam kreten, razbio sam chashu u ovo doba noci. Probudio sam sve, i sad cu da dozhivim rl hejt... Bezhim na spavanje EDIT! Daki danas nije u top10 postera? Shta mu je? Opet ste ga banovali or wha? Edited January 11, 2007 by domiNus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 (edited) ako ne iskoristim ovaj momenat volje da uzmem da ucim za test mogu slobodno da pisem propalo 27mog Januara kad se pojavim. edit: ma idem da spavam pa cu sutra da ustanem ranije :) Edited January 11, 2007 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Sredio sam juzer, idem sada da spavam ...laku noc svima ;) Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 ja nisam vise dron. sad sam zergling, valjda sam vam to rekao. do hidraliska ima da se napatim... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 raskomadao sam prokleto kutjiste u paramparcad pa sad treba da izmislim drugo za sutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 legao u 3, ustao u 5:20 pukao me neizdrz, idem u 10 na neki razgovor za posao, sanse su mi da upadnem da radim nekih 90%, no o tom potom :) i tako... sad kafa, net, malo diabla da ubijem vreme, download... kill me plz ^_^ osim toga, juce uzeh 128k, pa moram da archim sto vise jbg Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 (edited) Juce bio na putu BG-Sabac-Loznica-BG....sest sati za volanom, jos ne mogu da se naspavam........aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa /edit I tako ja vozim juce, kad naidjem na ovaj znak Edited January 11, 2007 by AlexG Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 sta studiras? zasto pises 'jerbo' umesto 'jer'? novinarstvo na fpnu jerbo mi je ponekad zanimljivije nego jer gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 bio danas na konsultacijama i jedva dobio rpavo da izadjem na ispit, sada moram glupi seminarski da branim. Inace juce sam sjebao jednu ntfs particiju jer sam se igrao sa nekim beta drajverom za istu pa sam popravio to ali mi naprosto prestala da radi druga particija. seci usi krpi dupe :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 bio na razgovoru.. javice do kraja nedelje (ne radne, nego nedelje)... sutra moram da se iscimam o5 do grada rano da napravim radnu knjizicu.. i tako... nesto mi jebeno dobro ide... nije mi jasno zasto... valjda dosla takva tura :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 eee grujo, sa koliko si bodovao upao na fon? I kakav si bio dzak u srednjoj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 eee grujo, sa koliko si bodovao upao na fon? I kakav si bio dzak u srednjoj? na fon nije tesko upasti uz malo pripreme. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 poresko... banka... o5 poresko... fakture... frka... panika... standard... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 e, grujo, kakvo je novinarstvo na fon-u, valja li čemu smer? ja sam čuo da je na fpn-u bolje. topic: spavao sam od 11 do 11, nikako da normalizujem to. sutra ću valjda uspeti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Jeeeej, vratili Moj Broj u slagalicu. Doduse, nisu izbacili "Dodavanje", ali ok, ima ljudi koji gotive i tu igru. Sto se ostalih stvari tice, juce sam neobicno dugo spavao i to u "kao zaklan" fazonu, pa sam se bas iznenadio kad sam se probudio jutros u pola osam :) Sad planiram nesto da calabrcnem, pa idem po gradu stogod. Trebalo bi da idem i do GSP-a da izvadim povlasticu, samo ne znam da li cu stici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 slagalica je propala! ne daju milki da prospe jednu mudru na pochetku ja sam reshio da ih bojkotujem! (a i josh me bole ochi od onog momka sto je pobedio...lep je ko cheshki lopov iz 1974te...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Jao dan ste mi ulepshali... Sir, shta to nisam chitao? Stvarno ova dva dana nisam u toku, budem 2 sata u kuci ukupno, ne pratim forum jebg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 posao, posao i samo posao... rad je od coveka stvorio majmuna. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 E da bre, bas je ona plava pricala u CKMu kako je milka "imala svoj deo ali vise nema". I tada mi je to bilo cudno, pa rek'o sta je ovo, kad ono, od nove sezone, nista, cuti, a to nije u redu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axe_of_Blood Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Taj lepotan je vec bio u slagalici i stvarno mi nije jasno zbog chega su ga vratili Oo Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 jbt sjebah stopalo sa ovim charapama na trchanju. josh i 6x pari treba da pazarim. dokle vishe taj shoping na nos tje mi izatji :/ nikad kraja sranju iskasapih prst skalperom dok sam radio pedikir. jedva zaustavih krv :) da nisam sipao tonu hidrogena kapiram da bih se onesvestio. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts