Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

monitor mi menja boje pa blago vilenim

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ako ne iskoristim ovaj momenat volje da uzmem da ucim za test mogu slobodno da pisem propalo 27mog Januara kad se pojavim.

edit: ma idem da spavam pa cu sutra da ustanem ranije :)

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

legao u 3, ustao u 5:20

pukao me neizdrz, idem u 10 na neki razgovor za posao, sanse su mi da upadnem da radim nekih 90%, no o tom potom :)

i tako... sad kafa, net, malo diabla da ubijem vreme, download...

kill me plz ^_^

osim toga, juce uzeh 128k, pa moram da archim sto vise jbg [:D]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

sta studiras?

zasto pises 'jerbo' umesto 'jer'?

novinarstvo na fpnu

jerbo mi je ponekad zanimljivije nego jer

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

bio danas na konsultacijama i jedva dobio rpavo da izadjem na ispit, sada moram glupi seminarski da branim. Inace juce sam sjebao jednu ntfs particiju jer sam se igrao sa nekim beta drajverom za istu pa sam popravio to ali mi naprosto prestala da radi druga particija. seci usi krpi dupe :/

bio na razgovoru.. javice do kraja nedelje (ne radne, nego nedelje)...

sutra moram da se iscimam o5 do grada rano da napravim radnu knjizicu.. i tako...

nesto mi jebeno dobro ide... nije mi jasno zasto...

valjda dosla takva tura :)

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

eee grujo, sa koliko si bodovao upao na fon?

I kakav si bio dzak u srednjoj?

na fon nije tesko upasti uz malo pripreme.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

poresko... banka... o5 poresko... fakture... frka... panika... standard...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

e, grujo, kakvo je novinarstvo na fon-u, valja li čemu smer? ja sam čuo da je na fpn-u bolje.

topic: spavao sam od 11 do 11, nikako da normalizujem to. sutra ću valjda uspeti :)

Jeeeej, vratili Moj Broj u slagalicu. Doduse, nisu izbacili "Dodavanje", ali ok, ima ljudi koji gotive i tu igru.

Sto se ostalih stvari tice, juce sam neobicno dugo spavao i to u "kao zaklan" fazonu, pa sam se bas iznenadio kad sam se probudio jutros u pola osam :) Sad planiram nesto da calabrcnem, pa idem po gradu stogod. Trebalo bi da idem i do GSP-a da izvadim povlasticu, samo ne znam da li cu stici.

jbt sjebah stopalo sa ovim charapama na trchanju. josh i 6x pari treba da pazarim. dokle vishe taj shoping na nos tje mi izatji :/

nikad kraja sranju iskasapih prst skalperom dok sam radio pedikir. jedva zaustavih krv :) da nisam sipao tonu hidrogena kapiram da bih se onesvestio.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...