Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

takodje, palim u ficka gde slavimo oko 6, da krenemo na vreme [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Ja sam skroz zaboravio i da ima VB vecheras [:D]

Jao ljudi shta mi se desilo sad...

Znachi sinoc zaturio kartu negde, i nisam je nashao kad sam je trazhio... Setim se pre sat vremena tek da je nisam nashao, da treba da rondam po sobi... I nikako da je nadjem, svi ukucani se dali na posao da je nadjemo... Popizdeo sam, psovao sve redom... I na kraju nazovem brata, on kazhe ima rezervnu i dace mi je... A shta ja da radim sa ovom kad je nadjem? Da obrishem dupe sa 1500 dinara... Mislim da cu stvarno to uraditi...

Jebala me nova godina, i sve u pichku materinu!

Ja sam u istom fazonu kao i kole, samo što definitivno neću da idem da spavam. Baš sam pisao u beepu, obožavam kada se vraćam posle nove godine kući kad je već svanulo, pa onako puste ulice, nigde žive duše, a još suvo, fino, pa čak i sunce sija ... milina jedna.

Tako da sam lepo došao kući pun energije, i uopšte mi se ne spava, barem za sada. Pa sam lepo uzeo neke slane zanimacije (kućno pravljene, ne znam kako bih ih nazvao), skuvao Pu Er Imperijal za dobar početak nove godine i sipao sok, pa lagano krenuo da pišem vesti, postujem na forumu, odgovaram na mailove ... jedva čekam popodne da odem na neko piće sa kakvim društvom, i to je novogodišnji ritual broj 2 kojem pribegavam :)

maretu smo digli 2 pojacala i 4 zvucnika u vazduh ;))

zbog nedostatka zike otisli do trga i tamo im crkla muzika, ja se zabo u plato, sad se ide na porodicni rucak, jebo spavanje ;)

btw; zolo, dovodim mog sestrica od 10 godina u onu vashu komtrejd brvnaru, bolje da nisi tamo ;)))

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

bio sam juche na zhurci do 5, shto mi nije bio prvobitni plan, ishlo mi se negde da se izdjuskam nego me sjebala temperatura koju vuchem vec dva dana. posle do mene da drugari pripomognu da se otarasim alkohola koji je preostao od rodjusa. bilo mi je jako lepo, bio sam sa meni vrlo dragim ljudima. sad sa matorcima slusham novogodisnji koncert i spremam se polako za kunt.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...