Stator Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Sta da ti kazem igi sledecu NG da provedes u Moskvi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 ili se napi i kreni da lupash shamare onako bahato, arhitektonski. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 moze, moze...ali necu bahato. I statore, nikako ne moskva, neko Petrograd, na obali Neve, ispred Ermitazha It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 takodje, palim u ficka gde slavimo oko 6, da krenemo na vreme 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 ma ne mrdam se sa gajbe do 7 i 15 :P :) moram da ucim.... jos :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 tek sam sad skapirao da je novak danas, a pola stvari mi nema lal. tako je kad se opustish .. sad treba neko peglanje da padne pa mozhda uhvatim josh 2h kunta. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 idem da igram kvejk na netu vecheras za ng Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Ja ustao :P Mrzi me da zhivim a kamoli da se spremam za NG. Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Jel ima opet ono takmičenje za nolajfere, ko prvi postuje posle ponoći dobije bonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 okupala se, izabrala ogrlicu koju cu da stavim i tako.. jel ima neko da gleda VB veceras? :) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Toliki nolajfer ba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 kod mene je euforija odsutna od kad znam da me posle 1 januara ceka usijavanje od ucenja...vec dve godine evo... http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 ja sutra radim od podne ;) err, a i danas radim ;) i 'ladno ima ljudi koji se drkaju oko sajtova lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 dobar je ovaj vudu:))...jebote, smorio me ovaj pirotehnicki spektakl...u moje vreme nije bilo ovolikih petardi..ololo Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Ja sam skroz zaboravio i da ima VB vecheras Jao ljudi shta mi se desilo sad... Znachi sinoc zaturio kartu negde, i nisam je nashao kad sam je trazhio... Setim se pre sat vremena tek da je nisam nashao, da treba da rondam po sobi... I nikako da je nadjem, svi ukucani se dali na posao da je nadjemo... Popizdeo sam, psovao sve redom... I na kraju nazovem brata, on kazhe ima rezervnu i dace mi je... A shta ja da radim sa ovom kad je nadjem? Da obrishem dupe sa 1500 dinara... Mislim da cu stvarno to uraditi... Jebala me nova godina, i sve u pichku materinu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 bratemili kruko, slusas finli smor kveja, kako sam se samo smorio na egzitu, jooooj majkomila, strava jedna. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 sat i po cekao da izadjem iz Blaywatcha. smrzo se... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 \o/ gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 ahahaha 8:50 ujutro, a na forumu 30 gostiju, Kole, Google.com i Lex \o/ srecna vam nova drugari, ja se super proveo, sad razmisljam da li uopste da spavam =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Ja sam u istom fazonu kao i kole, samo što definitivno neću da idem da spavam. Baš sam pisao u beepu, obožavam kada se vraćam posle nove godine kući kad je već svanulo, pa onako puste ulice, nigde žive duše, a još suvo, fino, pa čak i sunce sija ... milina jedna. Tako da sam lepo došao kući pun energije, i uopšte mi se ne spava, barem za sada. Pa sam lepo uzeo neke slane zanimacije (kućno pravljene, ne znam kako bih ih nazvao), skuvao Pu Er Imperijal za dobar početak nove godine i sipao sok, pa lagano krenuo da pišem vesti, postujem na forumu, odgovaram na mailove ... jedva čekam popodne da odem na neko piće sa kakvim društvom, i to je novogodišnji ritual broj 2 kojem pribegavam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 Ja sam se bash lepo proveo... U toku noci se izdeshavalo svashta, prichacu kad se razbudim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 maretu smo digli 2 pojacala i 4 zvucnika u vazduh ;)) zbog nedostatka zike otisli do trga i tamo im crkla muzika, ja se zabo u plato, sad se ide na porodicni rucak, jebo spavanje ;) btw; zolo, dovodim mog sestrica od 10 godina u onu vashu komtrejd brvnaru, bolje da nisi tamo ;))) Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 bio sam juche na zhurci do 5, shto mi nije bio prvobitni plan, ishlo mi se negde da se izdjuskam nego me sjebala temperatura koju vuchem vec dva dana. posle do mene da drugari pripomognu da se otarasim alkohola koji je preostao od rodjusa. bilo mi je jako lepo, bio sam sa meni vrlo dragim ljudima. sad sa matorcima slusham novogodisnji koncert i spremam se polako za kunt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 al me sabija glava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 1, 2007 Report Share Posted January 1, 2007 bilo skroz fino juche na zhurci :) a sad - red, rad i disciplina! posao zove i u ovoj godini :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts