Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

dovla keeps it real, on nije jedan od onih sto kao "ne gledam bb" pa onda kad krene pricha znaju sve likove i sta rade i kad izlaze i what not... =o)

meni je grlo ili malo bolje ili sam se vec polako navikao na bol

gutam preteranu kolichinu lekova...za 10 sati treba da saam u gradu relativno zdrav...videcemo kako ce ta pricha da se zavrshi =o)

Kolence ja sam juce zgutao 6 koldreksa, i sumeci C vitamin i ono jedno 4-5 cajeva i sada sam cool. Probaj i ti to danas.

JEBOTE BOG POSLEDNJI DAN U 2006 GODINI U MOM ZIVOTU NIKADA VISE NECU PROZIVETI NI JEDAN DAN U 2006 :((((((((((((((((((((((

lol true

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

joj, sinoc bilo bash fino... umiro sam od smeha celo vece :D

bio do toplice de se oshashavio sa karadjordjevom...cirkali pivce i podjebavali se medjusobno, posle 2-3-4 sata akcija spushtanje niz bul. iskacem iz kola u pokretu i prebacujem se na zadnje sedishte, dok ortak koji je sedeo pored mene preuzima kontrolu nad vozilom a treci drugar krenuo da snima sve to... zlo:D

( [;)] )...

Everybody's got a right to be a sucker once.

jel danas kao 31. decembar? Veceras je Nova godina?

imam utisak kao da je praznik, ali da je tipa Uskrs i da je sada april.

meni je ovo prva nova godina kada kod mene nema bukvalno nikakve euforije zbog praznika...

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

meni je ovo prva nova godina kada kod mene nema bukvalno nikakve euforije zbog praznika...

Kod mene isto. Ali bezveze je sto bi ja voleo da je ta euforija prisutna... ovako mi je nekako smor. Ne znam, bas se nekako bezveze osecam. Idem da spavam malo.

facebook.com/speed.rs

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...