Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

u jbt..

videh par razmaka..

:]

des sheJn..

uroshe..

osh na kafu?

al da prevrnemo sholje..

:]

e desi maro ;) sta ima ? ocemo na kafu,ti,loknica,marinica i ja ? [:X]

btw, eo na faxu sam za jedno 4 minuta idem do biblioteke da vratim knjige , dzabe mi je proslo sat i po vremena jer nismo imali predavanje a htela sam da idem na klizanje i jebiga :P

seljanka od profesorke koja trazi da joj dodjemo na svako predavanje, ne dolazi na vreme skoro nikada,cekali smo je ravno 35 minuta i onda zapalili u piramidu na kafu :P

bezveze pocetak dana

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Ishli drug i ja da se prijavimo za ADSL. Odemo mi u poshtu, kad tamo neki deda radi na shalteru, i mi ga pitamo gde se prijavljuje, a on odgovara: "Eeee, to ima samo u Beogradu" [roflmao] i sva sreca naidje neki mladji lik i on nas uputi na neki neznamnijakoji shalter i mi se lepo prijavimo

Edited by Dushan_

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

na poslu sam (vid' kurca!).

predao sam dokumentaciju za novi pasos, sledece nedelje cu da se guram za vizu, nadam se da cu se dokopati Praga do Nove godine.

poslao sam od jutros nekoliko ljutitih mejlova drugarima kojima nije jasno da je zivot tezak. bacio sam nekoliko bespotrebnih hejtova i bar toliko zasluzenih. ponedeljak...

sad kucam neki zapisnik. imam i da prepravim neku prezentaciju. jedva cekam da odem kuci, da se zabijem u krevet i da spavam 12 sati.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

ne moze nedelja da prodje/zapocne a da se ne dogodi nekakav "incident" u gsp-u. danas deda zveknuo drugaricu jer je umislio da ga ona udarila po glavi. dios mio...

Edited by medolinka

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

vozim mecku kroz planine mezim luka leba i slanine...

stizem nazad na 5 nedelja 17tog decembra. jujujujujuju

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

joj kad se setim kad sam se ja pre nedelju dana vozio u gspu,a neki mrtav pijan desha i sad monolog ide ovako

"seko,samo da zatvorim prozor,ovi sto se drogiraju,njima toplo,pa nista ne osecaju,a meni udara u glavu"

zatvori prozor i gleda okolo jer vidi da duva jos sa neke strane

vidi da je otvoren shiber

"PU JEBEM TI,vidi(i cima neku devojku po ramenu)vidi sto su otvorili i ovo GILIPTERI JEDNI"

autobus kochi jer neki lik stoji ispred njega sa ukljuchena sva 4 zhmigavca

"udri ga majstore,bolje ti nego da mu ja presudim,da je tramvaj sad bi mu ja izashao"

brblja i dalje nekih 5minuta i u jednom trenutku se nadje ispred busa neki kamion sa nekim ogromnim cevima tek ce on

"U JBM TI,ODAKLE OVI TOPOVI OVDE"

i posle je lupao jos neke gluposti, tipa kako nece da sedne zato sto je on neki predratni kurton i kako se kod njega u selu ne sedi nego samo stoji :))

jebeni lol je bio u busu

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...