Jump to content

B92

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

[ironija]ja prosto ne verujem koliko ima pametnih ljudi na ovom ruru[/ironija]

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

trolujem,ali ja prosto ne mogu a ne napisati sad kad je vudu spomenuo bratstvo jedinstvo...u mom kraju imaju 4 dugachke paralelne ulice i elem,prva je Janoshikova,druga Svetozara Markovica,treca Shandora Petefija i cetvrta je ulica bratstva i jedinstva,JEBENI ROFL :)))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Počeli su da stvaraju vesti ni iz čega, a prestali da objavljuju neke jako bitne, manipulišu... užas, sve po najboljoj tradiciji vučelićevog RTS-a...

Ah dechko ti si zaboravio izgleda kako je rts izgledao .... no dobro dao bog da te zhivot odvede u neku severnu koreju pa se podsetish .... Mada konkretno ja mislim da si se ti lozhio na taj isti rts, a sad ga pljujesh kao sto sad niko tita ne voli.

NEDIRAJ SRBIJANKU,ONA RADI NA KATEDRI ZA AUTOMATIKU!!OEN

Zezam se, jeste ekstremno antipatična ali zna struku.

Na stranu politička propaganda tog kanala i sveopšti pokušaj maksimalnog spuštanja publike na nivo slina koje treba da se osećaju kako su krivi za svako jebeno sranje koje se desilo u Jevropi posle razdvajanja Rimskog carstva, i prema tome treba da budu srećni što ih Evropa odavno nije pregazila jer takve sline ne zaslužuju državu, a opet prema tome takav narod predstavlja idealno tlo za sejanje nusproizvoda zapadnog sveta i potrošačko društvo za svako govno koje strani gazda ovde pokuša da plasira, i druge emisije mi izazivaju mučninu koju ne mogu najbolje da opišem. Nekada je to bio Gou Plej sa "glupasamkokuraczabodimeufacumolimte" voditeljkama, pa potom ono sa nekom kokoškom i gejolikim voditeljem, gde oni nešto kenjaju a iza stoji momak sa dva gramofona jer je to kul i urbano, i najzad uvek zanimljiva Luna Lu koju bi prebili i u civilizovanom Njujorku samo zbog svoje pojave. Ako je slučajno i Snežana Dakić prešla na B92, eto još jednog povoda za prebijanje. I ovaj novi kviz im je sranje, pitanja su ko za retarde.

Dakle, nekom ko je zadnjih 15 godina proveo u onakvoj razjebanoj Srbiji da ne vidi sveta dalje od Mađarske i eventualno Grčke, i čiji su roditelji radili u državnim preduzećima, B92 može da izazove samo nagon za povraćanjem svojom jadnom propagacijom nekih kvazievropskih vrednosti. Serem im se na leđa svima, u paketu sa Oljom Bećković.

Tebi su argumenti isti kao i protiv mtv-a. Omg voditelj je ruzhan jebem ti imperijalisticku televiziju dajte mi socijalisticke krezube voditelje od 100 godina kako rambo reche REALNE ljude ... Lechi se ...

Moje mishljenje o b92? Davno su se oni prodali i dospeli na moju hejt listu ali i dalje mislim da imaju najbolji program u globalu sto ne govori o njima vec o ostalim televizijama ....

I svi vi koji sada tolko mrzite chedu da mislim da bi ste ga ubili na mestu, da ste upola od toga mrzeli milosevica skinuli bi ga mi pre hrista ... Ova zemlja je puna radikala (u pravom smislu sheshelja) i to ponajvise onih koji to nece da priznaju.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

b92-pink%20ludidokumenti.jpg

B92 mi je bio dosta dobar ranije...bilo finih serija, dokumentarci...i nema Spanskog wuhuuuu :D

Al' sad mi je AVALA fav : )

Edited by Kadeshi Ambassador

-It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques.

Mada konkretno ja mislim da si se ti lozhio na taj isti rts, a sad ga pljujesh kao sto sad niko tita ne voli.

Šta da ti kažem, jadan ti je i taj žele što ga imaš, ovakva izjava samo govori o tome koliko si ograničen i koliko razmišljaš u klišeima koje ti je usadio B92.

Eto ljudi, eto vam ga klasičan primer, B92 zombija...

A pravo da ti kažem, iz ove perspektive, baš mi je krivo kako sam se ponašao u to vreme, i mislim da sam bio izmanipulisana budala koja nije znala ni gde joj je dupe, ni gde joj je glava...

This post has been edited by Klinac Balavac

1. fuj govno je jer samo kenjaju sa emisijama o srpskim zlocinima... da li je iko gledao neku emisiju o zlocinima NAD srbima na b92? jeste radikalno, ali njih stvarno treba spaliti zbog toga... gledajuci b92 pomislio bih da mi pola familije koji su bili u ratu nosi hitlerovu fotku u novcaniku... mdaj bre... nije narod toliko lud...

fallout_table.gif

Kao chovek koji je otishao iz zemlje in the Y2K i ne gleda nashu televiziju osim po nekoliko sati 2 puta godishnje kada dodje u BG da vadi vizu mogu da kazem sledece:

1. Svi nashi TV kanali su loshi - izgledaju amaterski, studiji su smeshni, zvuk i reklame necu da komentarishem, jednom rechju tehnichki kaskamo jedno 10-15 godina za ostatkom sveta (ovde nemam u vidu Angolu i druge nesvrstane...)

2. Vesti svih iole ozbiljnih kanala imaju sledeci algoritam urednishtva: 1. unutrashnja politika, 2. nesrece, 3. spoljashnja politika, 4. ekonomski problemi, 5. nama vazne lichnosti u politici, 6. obecanja nama vaznih lichnosti u politici po reshenju ekonomskih problema, 7. interesantne novosti iz sveta, 8. vreme sutra i 9. ne zaboravite da odgledate politichku debatu gde uchestvuju nama vazne lichnosti danas u 21.00... Mislim da vidite pattern.

А в чем сила, брат?

Need more reasons?

Da?

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

Iskreno mene zabole qrac da li sve to placa "amerika","ldp"ili neko treci...svako valjda moze da vidi shta mu odgovara,a sta ne...i na svakome ostaje da odluci da li je ta televizija za njega "antisprska","urbana",ili,bla,bla,bla...

Ako vam smetaju vesti na b92,vi gledajte na pinku,politici,ili nekoj drugoj televiziji.Nadjite ono sto vama najvishe odgovara.

Ja ne volim televiziju,vec delove programa koji one pustaju.

vid'o sam deda mraza