evil-live Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Prodajem lvl70 tauren warriora na spinebreakeru nema neki gear. http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...ker&n=Stele i skoro full epic tanking gear, iz heroica i karazana. Moze PCT, a i tradovao bi ga za neku alijansu warriora 70. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicpe Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 PRODAJEM touren shaman SESTOSENTO , server sylvanas . full g1 , merciless shield + svi vindicatori. 430 res 10800 hp. 900 arena poena i 13 k honora u steku. ponude na 064 229 26 39 / kicpe@yahoo.com ( taj mail je ujedno i msn ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitro Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Prodajem WOW ACC = > Priest 70, Mage 70 i gomila altova 30-50. Ovako svi characteri su mi na Frostmane EU pvp (english) Serveru. Priest Human lvl 70 ime: PITRO Solidna healing PVE oprema, i Odlicna PVP Oprema (450 resilience, 1500healing, 11,200 hp unbuffed) (kao sto mozete videti na armory-ju). atunovan za karazhan naravno, ima sve heroic kljuceve itd. Pitro priest Mage Draenei FEMALE lvl 70 ime: NAYOBI iako ne tako davno dingovan na lvl 70 ima par s1 i s1 oruzje. Nayobi mage a tu su i Rogue 46 Gemmnoob rogue i jos nekolicina karaktera lvla 20-40. (warlock , mage, druid, hunter, paladin) Eh sad znam da nisam pruzio bas puno informacija i zbog toga se izvinjavam ali nisam imao bas puno vremena da o ovome razmisljam jer sam prestao da igram pa nisam hteo sad bas da se zanosim u pricu koji item imam koji nemam bla bla truc. Ono NAJBITNIJE: -account nije nikada banovan -ja sam jedini vlasnik accounta -niko osim mene nema acc name / password, security question, cdkey itd. -na ovim likovima ima sve ukupno negde 400golda -svi characteri mogu da se transferabilni -svi characteri imaju dobru reputaciju na serveru, pogotovu sa srpskim delom ekipe -ok sam lik, nisam neki prevarant / lopov, necu vas zajebati, necu imati zelju da vam trazim acc nazad ili nesto slicno, prestao sam sa igrom iz prostog razloga a to je jako los upseh u skoli. -idem u treci razred gimnazije i nisam neki klinac, samnom mozete jako lako razgovarati, dogovoriti se, mozemo da se nadjemo bilo gde na teritoriji Beograda, najpogodnije bi bilo u igraonici Forum ili Deus. -CENA JE JAKO SKROMNA: 120 evra BID 200 evra BuyOut budite slobodni da mi posaljete PM u vezi BILO kakvih pitanja u vezi accounta / charactera/ itema / cene, bilo cega sto vas interesuje. moj mobilni telefon 063 / 10 33 155 mozete zvati u bilo koje vreme od 9 ujutro pa do 12 uvece. samo bi bilo najbolje da posaljete SMS u slucaju da sam u skoli pa bih ja onda pozvao vas, nije mi nikakav problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 (edited) Poz ppl Vrlo brzo budzenje profesija 1-375 i x-375 za manje od 3 dana A i vrlo jeftino Javi te mi na msn ivangen94@hotmail.com ili na mail ica08@beotel.yu ili pm ovde Edited March 4, 2008 by Ivann "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hero Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 (edited) WTS Mage lvl 70 human, Vashj PvP server, 3/5 tier 5, josh mesec dana aktivan acc, 1600 golda... 100 eura cena...HITNO!!! 065/555-15-80 Milos Edited March 7, 2008 by Hero Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanjaxx Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 WTS UD rouge server:Magnetheridon Eu nick:Machival pvp gear :full gladiator i 2 vengefulla od oruzja gladiator macevi,swordovi,daggeri pve gear:3/5 tiear4 (chest ,head,legs) i random epice ... rouge je full epic... na rougu se nalzi oko 300 g profesije su:helbalisam 375 i alchemy(transmuter sam)375 Ima EPIC fly mounta.. Na acc se nalayi i BE hunter 52 lvl .....hunt je na sylvanas-u CENA:150 e w me preko pm ili na broj 064-567-20-60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanjaxx Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 WTS ACC Na acc-u se nalazi UD warlock 70 lvl. Nick: Sasic, Server: pvp Magtheridon EU PvE gear: uglavnom epici iz karazhana i heroic badgeva. Craftovan full set Frozen shadoweave i Spellstrike set. Imam dosta hita i crita... moze da se bude i affly i destro. 1100 spell dmga... PvP gear: 13k hp, 433 resi, oko 1000 spell dmg.... to sve govori. 2/5 s2 i 3/5 s1 (prestao sam da igram pvp od s3 patcha). Lik ima dobru reputaciju na serveru, moze da udje u mnoge dobre gildove (ima ih puno), ali ja nemam vremena za raidove. Imam oko 45 heroic badgeva, 2000 golda, primal nethera i ostalih reagenta... Dosta epic ground mountova i normal flying mount... Na acc-u imam BE paladina 50 lvl i UD rogue 41 lvl... na istom serveru. Imam SQ i mail, acc nikad nije banovan i lik nikad nije transverovan. Acc nije aktivan oko nedelju dana. To je ukratko to o mom acc-u. Cena po dogovoru. Pare mi HITNO trebaju tako da cena nece biti visoka... Telefon: 065-446-1230 btw ja sam vanjin drug, nemojte da mislite da smo hackeri ili nesto slicno... samo nas mrzi da pravimo vise naloga Link to comment Share on other sites More sharing options...
sven Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 WTS NE hunter 70 na xavius pvp realmu PvP gear : Full vengeful gear 5/5 ( sa shoulderima) oruzja vengeful waraxe i bow i full vindicator itemi sa cloakom Dory's embrace. 2100 attack powera i 34% crit shanse u pvp specu sa 12,2k hp i 415 resilience. Imam i 35k honora i 3400 arena poena koje cuvam za season 4 :P. PvE gear : 3/5 tier 5 ranger general chestguard, Void Reaver greaves, Bracers of pathfinder, Blade of infamy i Rage melee weapons, Cloak of fiends, Beast tamer shoulderpads( t6 looking), Dragonspine Trophy i Tsunami talisman trinketi ali imam i Berserker's call. To sve daje 2650 attack powera i 34% crita sa 112 hit ratinga, a imam i survival gear sa 911 agi unbuffed. Znaci gear je uglavnom full ssc/tk (imam sve sto je moglo da se uzme iz tih instanci :P ) i malo geara iz BT i MH. Ostalo : Imam epic flying i ground mounta ( od rare mounta imam talbuka nether raya i nether drake-a), od profesija mining /blacksmithing 375/375 ( chest od armorsmithinga na lvl 3 upgradovan i par epic recepata) . Na charu ima jos 1500g i 70 badge of justice koje spremam za 2.4 :P To bi bilo to...posaljite ponude na pm pa mozemo da se dogovorimo oko cene ako ste zainteresovani. PS: ne menjam lika za bilo koju drugu klasu, vec samo prodajem i cena nije mnogo velika jer zelim da se skinem s wowa :P Edit: Cena samo 200e /bump Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hybris Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 ok, da li je neko zainteresovan da mi izlvluje warr-a (lvl 41) na 60ti i koliko bi to zadovoljstvo kostalo? tnxbb Link to comment Share on other sites More sharing options...
gale Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 prodajem acc sa: lvl 70 UD mage. +1120 fire dmg, 375 tailor, 375 jewlcraft. lepa pve epic oprema mage lvl 70 UD warrior pvp gladiator oprema, 375 mining 375 blacksmith warrior lvl 70 Belf paladin pvp gladiator/vindicator oprema +1450 hiling. low skill enchanting paladin svi likovi su na boulderfist serveru (horda) pored ovoga na acc-u ima oko 5600g i banka u vrednosti od oko 600g http://img139.imageshack.us/img139/5914/wo...08161410mg6.jpg trazio bih oko 150e-200e acc je licno moj i aktivan je do 15og marta, posle toga ne verujem da cu ga produziti, prodajem ga jer je wow poceo da mi oduzima previse vremena. kontakt preko pp, gale@axpan.net, ako bude ozbiljnijih ponuda cujemo se preko fona Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChuleJunior Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 WTS na akauntu ima 45lvl warrior :Moskri sav gear u plavom 19lvl rogue twink: 100hp chest,40stam 12 agi pants,15 agi na oba weapona 9 stam braces 7 agi gloves 9 stam boots... na njega puknuto oko 2k g za boost ,promenu geara etc.... i neki hunter 12 lvl .... Ponuda na imbastrax@hotmail.com ili 064/913-0101 trenutno neam kreda Akaunt istiche 29 februara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 (edited) jbga sjebo sam se moderatori obisi te ovo plz :D Edited March 5, 2008 by Ivann "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 prodajem orc warriora full vengefull gear(2h mace i sholderi)+ full vindicator gear, najbolji enchanti i bt gemovi. SVE reputacije exalted epic flying mount profesije jc i enchanting 375 62k honora i 900 arena poena imam sav info za account secret answer i mail i sve ponude na msn(pise mi u profilu ovde) ili pm account NE MENJAM samo prodajem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Jel moze neko da mi pomogne Pre oko 1.5 meseci sam postovo da prodajem magea i odma su mi ga bnovali na 3 h pa etc swe dok ja nisam izvalio da je to zbog rura i hteo sam da canclujem post ali su mi ga tad vec canclovali acc Sta da radim plz ljudi help znam da malo kasno pitam ali jbga "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julius Caesar Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 (edited) Prodajem WoW acc Imam dva lika na njemu - Sylvanas HORDA 1. Paladin 3 Vrste gear-a. PvE healing gear full epic +2020 healing PvP healing gear oko 280 resilience PvP Retri gear FULL 390 resilience sve uzeto od honora i 4/5 venge - Crit ide i preko 5k + jos dosta opreme Profesije: Alch 375/Herb375 Epic mount 2. Belf Warlock Full PvP preko 500 resiliance Dobar PvE gear takodje - full epic Profesije: Tailoring375/Mining375 7 meseci guild master najvece PvP guilde na Sylvanasu Epic mount Jos par heroja na acc (neka sitnina [smajli2] ) Cena za acc oko 300 eur - naravno nije fiksno Ovo je samo kratak opis. Zainteresovani za opsirniji info i ponude na tel:064/118-51-65 ili vucinicv@gmail.com Veliki pozdraV Edited March 5, 2008 by Julius Caesar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vedran Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 WTS : 1. Hunter Tauren male lvl 70 server Lightning's Blade (PvP) Sto se tice opreme ima 3x t6 , illidan bow , polearm od najentusa etc etc sve u svemu BT je geared , u banci 4x t4 4x t5 , skoro svi range tbc wep Epic fly mount nether drake nether ray , LW/BS 375/375 masa epic itema koje moze da napravi takodje paterni iz BT/HM etc etc Od PvP opreme 4x vengefull full merci vindicator. 2. Shaman Orc male lvl 70 server Sylvanas (PvP) masa epica vecinom pvp , kz , gruul (znaci neke t4 stvarcice) skoro full epic enhancment gear , healing gear +1600 heal dosta elemental epica. Alchemy/ herbalisam 375/375 epic fly mount ... U obzir dolazi samo prodaja i ozbiljne ponude kontakt na telefon 064/232-7742 , prvi vlasnik cd key sve zivo promena maila etc... I dalje se prodaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxa90 Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 Caos Prodajem wow + tbc.Account sadrzi 70 lvl fulll epiced paladina [Maxal] profesije:Alchemy 375/Herbalism 375 .Njegove statistike mozete videti na ovoj slici.Jos informacija o itemima na liku Blizi pogled na herejove iteme klikni OVDE Takodje na accountu imam 3 fully twinkovana alta 38 rogue [Macal] profesije:Leatherworking 187/Skinning 260.Jos informacija o itemima na liku Blizi pogled na herejove iteme klikni OVDE Pa zatim 24 lvl hunter isto twinkovan sa veoma dobrim enchantovima na oruziju i itemima [Maxel] bez profesija.Jos informacija o itemima na liku Blizi pogled na herejove iteme klikni OVDE Takodje 25 lvl mage profesije:Enchanting 205/Tailoring 168[Maxol].Jos informacija Blizi pogled na herejove iteme klikni OVDE Ko je zainteresovan moze da mi posalje private message ovde ili da posalje e mail na maxso90@yahoo.com <<<Cena 100eura>>> Svi likovi su na realmu Aggramar EU server Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hero Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 WTS Undead Priest lvl 70 server Maghteridon nick Adriel... 4x tier 5 ( holy ), full merciless ( holy ), dps oprema 1300 shadow dmg-a, epic flying mount... 065/555-15-80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djoxe Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Prodajem restoration troll shamana lvl 70. Nalazi se na pvp serveru Haomarush. Shaman ima i pve i pvp gear. Pve: 3 dela t4,i random epike,ima oko 11k mane i 130 mp5 unbuffed. Pvp:2 dela veng,3 merci,ima veng mace i veng shield.Full vindicator (i trinket). 11k hp, 9,4k mane,17% crit, 1750 na healing Dodao bih da je game card tek uplacen i da je shaman u guildi koja ubija Illidana ! Cena je oko 220e, moze i dogovor ako treba. (samo prodajem,necu trade) Kontakt telefon je 064/341-3090 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabome Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 WTS ili WTT Na nalogu se nalaze dva chara. NE rogue 70 xavius full s1 i vindicator, mongoose mercedes offhand. Name Dabome Drugi char je orc warr 70 lvl sylvanas full s1 i vindicator. Menjao bih za jednog chara na sylvanasu sa "boljom"opremom. Voleo bih da je undead warr ili priest, ili za taurena shamaniju.. Ako bih prodavao cena je 150e. Kontakt na 0644724448 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicpe Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 za ortaka ___________________ WTS/WTT Orc Warlock lvl 70 server Haomarush(PvP)transfer rdy Lik ima 2 dela s3,3 dela s1,vindicator wrist i waist,honor back,epic boots iz heroica,neck sa princa,gladiathor wand,epic offhand od badzeva,ima jos i neke epic iteme za PvE Ima enchanting 375 i tailoring 366,first aid 375,flying 60%,i normal 100%,u guildi koja radi SSC,TK,Gruul,Kara CENA:70 e(moze i po dogovoru) mob 063/73-89-039 msn milancar2@hotmail com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simtom Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Kupujem prazan wow account ... likovi me ne interesuju imam svoj koji zelim da prebacim i da nastavim da igram ... veoma pozeljan i tbc ... trenutno mogu da kupim novi za 2800 dinara (znaci tu imam wow sa tbcom i mesec dana igranja )... cisto informativno ... znaci manje vise sve ispod te cene me interesuje jel otherwise mi se ne isplati ... moguca kupovina 2 prazna accounta .. Pozz ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 jel placate porez na dobit? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simtom Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 jel placate porez na dobit? :) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milkacokolada Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Prodajem gold na Chromaggus Serveru Alijansa,golda ima u neogranichenim kolichinama :) 1000golda = 2000dinara Moze i dogovor ako uzimate vece kolichine golda. Takodje javiti PM za vishe info-a i dalji kontakt. /bump warrior prodat camuga i jos derpe..gde ces bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts