Milosh! Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 WTS Tauren Hunter Anasil lvl70 Laughing Scull PvP server Transferable,prvi vlasnik Imam sav info o acc,cd-key,sqa... Armory> http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...ll&n=Anasil Cena 100-150e zavisi odakle ste.. Kontakt pm ili msn chikic87@hotmail.com i 063/358-319 bump Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucca Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 WTS ACC-Orc Shaman,main spec resto Magtheridon PVP server PVP:4/5 Vengful Full vindicator,30k honora u steku PVE: Resto:Full epic/1800+ na healining,300 mps unbuffed Elem:full epic,ench:full epic Flying epic mount,dosta ground mountova ukljucujuci i AQ mounta engineering 320,mining 375 66 heroic badgeva svi itemi socketovani/enchantovani U banci dosta Epic socketa jos par likova na acc-70,60 Cena:250 evra kontakt telefon:0645128911 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urostrajkovic Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Zarkolomej jel mozes da ostavis broj mobilnog ako nisi prodao onog rogua? pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicpe Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 (edited) WTS account sa tauren druidom ( KICPE ) na serveru sylvanas , extra reputacija na serveru , u guildi koja cisti ssc , 3/4 tk , MOONKING oprema , 1000 spell dmg u pve opremi ( t5 pantalone ) , u pvp opremi 952 spell dmg 10800 hp , 390 res , ( 3 venge 1 merci 1 glad , 1200 arena poena u steku ) , ima enchanting 370 ( enchantovane fingere ) . . . acc je aktivan do 8 februara . cena 150e. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++ ________________________________________________________________________________ _______________________________________ Edited February 6, 2008 by kicpe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djuke Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Prodajem WoW ACC : Na njemu se nalazi char Mefisto lvl 70 Tauren Druid i Twink Mage 49lvl Talent Specialization: Feral Tauren je u 1 od najjacih PvE guildi na realmu Exactly koja redovno radi Grul,Kara itd... Evo i linka gde mozete bolje da se informisete od CHAR-u!!!Click click Cena po dogovoru! Kontakt: mob : 0638000257 MSN: djukanovicpetar@yahoo.co.uk skype: petar_djukanovic e-mail: djukanovicpetar@yahoo.co.uk Link to comment Share on other sites More sharing options...
cevap Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 kupujem gold na frostmane-u horde side ponude na pm ili na msn i email wrryy628@hotmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicpe Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 (edited) nema veze.. Edited February 5, 2008 by kicpe Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Prodajem WoW ACC : Na njemu se nalazi char Mefisto lvl 70 Tauren Druid i Twink Mage 49lvl Talent Specialization: Feral Tauren je u 1 od najjacih PvE guildi na realmu Exactly koja redovno radi Grul,Kara itd... Evo i linka gde mozete bolje da se informisete od CHAR-u!!!Click click Cena po dogovoru! Kontakt: mob : 0638000257 MSN: djukanovicpetar@yahoo.co.uk skype: petar_djukanovic e-mail: djukanovicpetar@yahoo.co.uk Hahaha... kakav je to server, ako jedan od najjacih gildova radi Karazhan i Gruul ?? Cak i moj raspali server ima 4-5 gildova koji imaju full t6s Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxa90 Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Caos Prodajem wow + tbc.Account sadrzi 70 lvl fulll epiced paladina [Maxal] profesije:Alchemy 375/Herbalism 375 .Njegove statistike mozete videti na ovoj slici.Jos informacija o itemima na liku Blizi pogled na herejove iteme klikni OVDE Takodje na accountu imam 3 fully twinkovana alta 38 rogue [Macal] profesije:Leatherworking 187/Skinning 260.Jos informacija o itemima na liku Blizi pogled na herejove iteme klikni OVDE Pa zatim 24 lvl hunter isto twinkovan sa veoma dobrim enchantovima na oruziju i itemima [Maxel] bez profesija.Jos informacija o itemima na liku Blizi pogled na herejove iteme klikni OVDE Takodje 25 lvl mage profesije:Enchanting 205/Tailoring 168[Maxol].Jos informacija Blizi pogled na herejove iteme klikni OVDE Ko je zainteresovan moze da mi posalje private message ovde ili da posalje e mail na maxso90@yahoo.com <<<Cena 150eura>>> Svi likovi su na realmu Aggramar EU server Link to comment Share on other sites More sharing options...
mipi Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Full veng warr na silvanasu 300e poslati poruku ili doci u kym novi sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuddenDeath Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 (edited) nije vise aktuelno Edited February 25, 2008 by SuddenDeath Link to comment Share on other sites More sharing options...
Navaho Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Prodajem Night Elf rogue 70lvl, pvp gear ( i jos ponesto iz pve, za bedzeve uglavnom), pvp spec koji radi ekstra i u pve, 34% crit, 1600 atp, 10600 HP... Profesije herbalizam/alhemija, obe 375, transmutation master.. Golda trenutno nema mnogo, par epic mounta (drake, cenarion war hippogryph...) i jos dosta zezalica... Lik je na Frostmane serveru, transferabilan.. Acc je aktivan jos mesec dana O gear-u detaljnije na http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...ne&n=Navaho cena je 200 eura (nije fiksno, ali vredi ;)) kontakt telefon 064/666-83-52 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojanpaunovic Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 POZZ SVIMA........ ZELIM DA PRODAM ACC ILI DA GA MENJAM ZA WARRA NA ACC-U IMAM 2 FULL EPIX LIKA ROGUE I PRIST -PRIST IMA 4 DELA S3 I 1S1 I IMA FULL VINDICATOR(460)RESILL ZA PVE IMA SLAO SAMO 1650HILINGA IMA EPIX MOUNTA I PROFESIJE ALC/HERB 375 -ROGUE IMA 3 DELA S3 2 DELA S2 I 3K POENA U STEKU ZA PVE IMA 1815ATP IMA EPIX MOUNTA I PROFESIJE MINI/INZENJERING 375 HEROJI SU NA SILVANAS ALYANSA OBA HEROJI SU NA ISTOM ACC KOJI JE UPLACEN JOS 2 MESECA PRODAO BI IH ZA 200EVRA Link to comment Share on other sites More sharing options...
coxbox Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Prodajem, na istom acc 2 lika, bl paladina i ud loka http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...n&n=Lisanor http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...n&n=Karigen pm za vise info. ili na fon 063355377 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hybris Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 (edited) (Hybris) LVL 70 dreanei female paladin, Boulderfist pvp Retri gear: 2/5 vengefull 2/5 gladiator, s2 shoulderi...svi ostali pvp itemi (boots,rings,belt,bracers,neck) s1 2h sword, enchanti itd... Holy gear: 5/5 gladiator, svi pvp healing itemi, s1 shield i s1 healing mace, enchanti... Na liku ima 380 arena poena i ~20k honora ustekano. Epic ground mount ali je bez fly mounta. transfer moguc... Ja sam vlasnik acc, kupac dobija sve potrebne podatke. Ponude slati iskljucivo na PM. 100e u obzir dolazi i trade za horde charactera (priest,warlock,rogue,pa cak i warrior),samo undeadovi i ukoliko je female ud,oprema nije bitna :) postoji i mogucnost da palu ustupim onome ko mi pomogne da izlvlujem priesta na 70ti ;-) Edited February 6, 2008 by Hybris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 prodajem gold na sylvanasu 1k golda =20eura za info pm ili 0642915087 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rogonja Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Prodajem gold na Dunemaulu.Posto blejim po ceo dan u igraonici Kgb ( vukov Spomenik). Morate me pozvati 2-3 dana pre kupovine golda da rezervisete svoje.Posto sam tamo stalno , sto znaci da se ne cimam mogu da prodajem minimum po 100g a maximum koliko vi zelite.( ostali prodaju po minimum 1000g da se ne bi cimali zbog sice...a meni je svejedno). CENA JE 2Dinara - 1 GOLD moj mobilni je 064-261-14-15. Bye guys , may all your hits be crits. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poisioner Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 (edited) Omg hi lol, Pa ovako... Prodajem Night elf rogua lvl 70 sa Xaviusa. Moze da migrira odmah bez problema. Sto se tice opreme: - Full tier 5 i Talon of Azsara kao MH i Mercilaess gladiator mac kao offhand, takodje imam oba meciless daggera. - Full 5/5 Mecriless Gladiator i 4/5 Vengefull + 1000 arena poena. - Imam i full tier 4 ako nekome znaci nesto + mnogo drugih ljubicastih itema :) - Epic flying mount ( i drake i exalted sa Shatari skyguard) Takodje na accountu se nalazi i priest lvl 70 koji ima par vindicator delova i 2/5 Vengefull glad, kao i jedan S1 gladiator deo :) Lik ima preko 100 dana play time i dosta je ulozeno u njega. Evo i armory link : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...p;n=Stealthgirl Ponude mi saljite na PM ili na bljam@sezampro.yu. kkthxbai Edited February 8, 2008 by Poisioner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shhhamy Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 WTS acc - orc shaman Lik ima 4/5 gladiator elemental seta,glad gavel,veteran bracer,11k honora i 1300 arena points Od profesija ima JC 363 i mining 375 Ima normal flyin i epic ground monta Pored ovog ima i blue/gree enha i resto set Ima jos par likova manjih levela.Uz acc ide i SQ,promena emaila.Lik je spreman na transfer(nikad nije) Acc je aktiviran do 20 februara. Ukoliko ste zainteresovani PM me da se dogovorimo oko cene. -Beograd icon_smile_wink.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunat1x Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 (edited) Tradujem account koji ima: LVL 70 UD Warlock - http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...e&n=Kayfunk Ima EPIC FLYING MOUNT, oko 5k honora mislim i 900 arena poena. Od Profesija ima Mining i Engineering. Na istom acc se nalazi i BE Paladin lvl 70 - http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...ne&n=Xlunny Paladina nema neki extra gear al ima JewelCrafting sa puno recepta tako da mozete da skupljate ORE na Warlocku sa epic flying mount pa ovamo samo prospect/craft. Takodje se na accountu nalaze: Druid 64 Hunter 62 Svi characteri su Horda na Frostmane - EU. Originalan sam vlasnik accounta, znaci imam email, cdkey, secret answer/question itd. Tradovao bih za: Alliance - mora biti PVP server - mora biti. Sve klase dolaze u obzir sem warlocka i paladina. Kontakt samo na PM. email removed (ty killy :) Edited February 9, 2008 by Lunat1x Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzizi Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Prodajem 70lvl Human Warrior Prot Spec, 14k armor, 14k health Relm: Hellfire Normal Items: Blazeguard, Darkmoon Card: Madness, Unwavering Legguards, Crest of the Sha'tar, Gyro-Balanced Khorium Destroyer, Band of Impenetrable Defenses, Bracers of the Green Fortress,... Skills: Blacksmithing 375/375, Mining 375/375, Riding 300/300 Flying Mounts: Reins of the Onyx Netherwing Drake, Red Riding Nether Ray,.. Keys: Imam sve kljuceve za sve Dungeone, Heroic Dungeone, Kara Key U banci gomila itema,nethera(obicnih i primal),materijala.Takodje imam neiskoriscen 41 badge of justice pa mozete i sami da kupite nesto odmah ako hocete. Sve u svemu ako ste zainteresovani ponude mi posaljite na mail dzizi@inbox.lv ili mi se javite na 062/155-28-66 Cena 150EU Takodje poklanjam Guild Wars i Starcraft uz WoW i WoW-BC poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrkisajze Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Prodajem 6K golda na Boulderfistu horda 80 evra 062/107-15-67 Prodajem 6K golda na Boulderfistu horda 80 evra 062/107-15-67 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KosTaAiR Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 (edited) Cao ljudi, Menjam ili prodajem Tauren druida, server je Haomarush nick Kosta.Lik ima 3 dela s3 i 2 dela s1, i ima 1.2k arena poena u steku.Ima sve vindicatore i oko 350 res.Takodje druid ima i solidan pve gear tu su t4 legse glovsi i head, onda sholderi od bedzeva koji su u rangu sa t5 i karazhan oprema oko 1700 na heal mozda malo vishe.Takodje druid ima i full epic feral opremu sasvim solidnu, a pored nje tu je i boomkin, nema bash sve ali vecina itema je tu kao i staf od curatora.Na accountu se josh nalazi alt blood elf paladin 61 lvl, i na sylvanasu 61 lvl warlock, tu su josh i dwarf priest sa dunemaula 42 lvl i und warr sa haomarush 34 lvl.Imam sve podatke vezane za acc znaci sq/sa promena maila itd..Svi likovi su spremni za transfer, a za ostale informacije i ponude mozete pozvati na 0645449844.BITNO!!!----- Menjao bi druida za : rogua ili za elemental shamana(dolazi i ench u obzir)mada bi cuo i druge ponude!Sto pre se javite i dobijate 2 meseca game card!!!!!! Edited February 7, 2008 by KosTiMIR Link to comment Share on other sites More sharing options...
urostrajkovic Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 WTS/WTT ACC Na acc-u se nalazi UD warlock 70 lvl. Nick: Sasic, Server: pvp Magtheridon EU PvE gear: uglavnom epici iz karazhana i heroic badgeva. Craftovan full set Frozen shadoweave i Spellstrike set. Imam dosta hita i crita... moze da se bude i affly i destro. 1100 spell dmga... PvP gear: 13k hp, 433 resi, 970 spell dmg.... to sve govori. Lik ima dobru reputaciju na serveru, moze da udje u mnoge dobre gildove (ima ih puno), ali ja nemam vremena za raidove. Imam oko 45 heroic badgeva, 2000 golda, primal nethera i ostalih reagenta... Dosta epic ground mountova i normal flying mount... ali ipak to je lock (moze brzo da se izgrinda za epic). Na acc-u imam BE paladina 50 lvl (Dzanki) i UD rogue 41 lvl... na istom serveru. Lik nije nikad transferovan tako da moze slobodno da ide gde hocete. To je ukratko to o mom acc-u. Prodajem ga za 130E. Menjao bi se za slicno gearovanog rogua (mora da je horde). I ostale klase dolaze u obzir, ali svi osim rogua moraju da su bolje gearovani. Telefon: 065-446-1230 (samo horda) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sven Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Imam NE huntera spremnog za prodaju ako dobijem neku pristojnu ponudu :D . Ovako...sto se tice pve geara, uglvanom sam bio survival spec ( EW FTW :D ) i imam 892 agility unbuffed u gearu koji je na armory-u atm, a moze se staviti i drugo ranged wep( koristim vengeful longbow a imam i pusku od al'ara za extra 20agi i bow od vashj mada ga vise ne koristim...) i leather rukavice koje daju bonus 15agi tako da mogu da skrpim 936 agi unbuffed :D. U surv specu imam 2254ap / 36% crit a kao MM/BM spec 2600+ ap i preko 33%crit. Uglavnom je to 3/5 t5 sa ranger general chestom i legs od voida( nikako da mi padnu legs od azgalora 8( ) s3 bow i melee weapons koje daju najvise moguce agi u igri(96 agi bez uracunatog talenta u survival tree). Imam jos brdo epica iz ssc/tk za druge specove, a od profesije imam armorsmithing/mining 375 ofc ( oko 4-5 rare epic recepta i 1 iz tempest keep-a belt of guardian, a napravio sam i chest od armorsmithinga i upgradovo na lvl 3 tako da sad imam BoP za duele sto je vrlo vrlo lepo :D). Imam epic mounta(nether ray/drake) i oko 1500+ golda atm...Sto se tice pvp geara imam full vengeful gear( fale shoulderi ali ja se nadam da ce biti sledece nedelje :D ) i oruzja ( vengeful axe i longbow) i naravno full vindicator +15k honora koje sam izgrindo kad mi je bilo dosadno :D . To je 415 resilience sa 2.1kap i 34% crita 12k hp kao MM spec u pvp gearu. Imam MH/BT attune i lik je guildu koji radi BT atm pa se skuplja jos geara :D .Char je na xavius pvp realmu i spreman je za transfer. Imam jos dosta low level altova ali najvise igram prista atm ( 45lvl dragonmaw realm). To je u sustini to....nadam se da cu dobiti barem neku pristojnu ponudu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts