Jump to content

KosTaAiR

The X
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

1 Follower

About KosTaAiR

  1. Kupujem maga lvl 80, gear nije bitan, tacnije nek ima koji epic:) Morate da imate sve podatke od acc, pozeljno prvi vlasnik. Dajem do 100e, ne interesuje mi ostali charovi koje imate na account samo tako geard mage. U koliko ste zainteresovani za druid/warr acount pa bi ste mozda trade za vasheg maga mozemo se dogovoriti uglavnom sam na msn: domacapogaca@hotmail.com ili mob 061-197-14-24
  2. U pitanju su 3 chara lvl 80 i 2 chara lvl 70 i 73 lvl. Armory link za karatkera: 1.Paladin---http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...amp;n=Dedicated 2.Rogue----http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&n=Melchiah 3.Shaman--http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...ush&n=Oxion( trenutno lvl 70 ench gear, ali ima samo plavi elemental za 80 sa par pvp offset itema) Tu su josh i prist lvl 73 na Haomarush-u i hunter lvl 70(Hunter ima Conquerer, Diplomat i josh par titula. Dodatne informacije vezane za lika:Paladin ima full pve gear, 2 dela t7.5 i ostalo offsetovi iz 25man-ova oko 40% holy crit ne buffed.Takodje full retri gear capped hit za pve( sto znaci full epic retri gear) a trenutno je u pvp gear-u koji je sasvim solidan. Rogue ima i neki pve gear, sve u svemu capped hit za 25man-ove i josh 2 wpna iz 25 man-a za fist wpn.Bitno spomenuti je da rogue ima ZG tigra mounta ali nema epic fly( samo 60% ). Shaman kao sto rekoh plavi gear uglavnom ali ima dobre profesije i epic fly mounta. 1. Professions--- Pala= mining(maxx)/herb tek na 100+/ Rogue/ Eng( 441)/mining 240 2. Arena Points-- pala ima oko 830 arena poena i 32k honora. Rogue ima 50 arena poena i 24k honora. Na shamanu nisam ni igrao nista spec i ne znam tacno ali nemam preko 10k mislim i nemam arena poene. 3. Achievement Points- Mislim da to mozete videti na armory-u :) a. Navesti znacajnije achievemente b. Titule-- Pala od titula ima : Twilight Vanquisher, Duelist , Champion of FW, Elder, Jenkins i mislim da je to to:) a Rogue samo Noble :) 4. PvP Marks -- Stvarno je cim ulaziti i pamtiti na svim charovima ko ima sta ali uglavnom ni jedan char nema preko 25 markova each. :)( pala i rogue imaju po 20 each mislim) a. Wintergrasp--- Rogue ima oko 4 wg markica a pala 13, ostali charovi nemaju 5. Badges a. Valor ---- Pala: 10/ rogue 0 b. Heroism -- pala 0/ rogue 10 c. Conquest pala: 0 / rogue 1 6. Gold Dodatni info: Pre svega bi zeleo da menjam za Druida ili mage koji su naravno dobro gearovani preblizni svim ovim mojim charovima ali bih i prodao account ali sigurno ne za ispod 200e.Naravno ako bi neko hteo da trade morate imati sve podatke od tog account ukljucujuci sliku pasosa i sve sto ide uz to. Oko svega se mozemo dogovoriti na msn : domacapogaca@hotmail.com Da li ste prvi vlasnik? Nisam prvi vlasnik, moj irl ortak je prvi vlasnik ali naravno imam sve podatke.Slika pasosa, cd key , sq/sa i sve sto ide naravno uz to.
  3. Cao ljudi, Prodajem Orc shamana(Female) Server: Dunemaul Ime lika: Mistiq Lik je full pve t7.5 geard + KTz Shild i Mace, i naravno svi best epici do sada u igri koji imaju.Takodje ima full epic ench gear i full pvp resto(2 hatefull i 5 savage gladiator, hatefull belt i boots i novu trinket) Od titula ima Twilight Vanquisher/ Champion of the frozen wastes/Jenkins(naravno:) Od mounta jedino bitno za spomenuti ZA bear mount i mozda zmaj iz strata timed. Od profesija alchemy 450/450 i tek nesto zapoceto mining. Account ima addovano josh nekih mesec dana i naravno imam sve podatke od accounta(slika licne/sq/sa/change mail) sve potrebno. Za vishe informacija i oko cena mozete pozvati na 0611971424 ili msn: domacapogaca@hotmail.com(nisam stalno tu) Takodje mozda bih razmislio o trade ali samo u slucaju da imate rogue ili (orc/kravu) tanka sa slicnim gearom ako ne i istim.naravno da imate sve podatke od acc. Cena za shamana ne bi isla ispod nekih 200e ali mozda bi pao neki dogovor. Hitno je, pa vas molim zovite sto pre:))
  4. Hteo bi da dam 1.3k golda na Stormscale-u Horda u zamenu za 1 mesec pre paid da mi neko adduje, ili prodajem Lock lvl 68 isto na Stormscale-u Horda Orc. Dosta golda profesije mining 375 i Tailoring 340.Imam sav info od account(sliku pasosa/sq/sa/mail i tako to:P) Acc istice 31 Na accountu isto 52 tau shaman na Dunemaulu Hitno je! kontakt na : domacapogaca@hotmail.com ( msn) ili mob 0645449844
  5. Poz ljudi, ovako zeleo bi da trade mog NE female warriora gear : 3/5 s3 ostalo s1 i svi vindi i battle master trinketa. mining 375/bs 368 600 golda na accountu i dosta matsa za 3 rank maca, posto je prvi vec napravljen. Oko 1200 arena poena i 20 k honora. Acc je aktivan josh 2-3 dana. Ono sta trazim je novi prazan acc sa 1 mesec dopune ili bilo koji acc ne interesuju me charovi koji su na accountu samo da ima 2 meseca vremena. Imam sve podatke za accountu sa/ mail change etc....takodje isto zahtevan od onog ko hoce trade. Za vishe info domacapogaca@hotmail.com ili na mob 0645449844 HITNO!!!!!!!!!!!
  6. E poz ljudi, doslo je do nekih izmena u ceni warriora i rogua u prethodnom postu. Cena je BITNO spustena za oba accounta cena ja 150e Warrior: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...w&n=Aphobia Rogue : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...amp;n=Simbelmin Warrior ima 1800 arena poena i 45k honora Dok rogue ima nesto malo oko 500 arena poena i 4 k honora Oba accounta su uplacena josh po mesec i po dana i imam sve podatke za njih Transfer rdy Mozda cak bude i 130e ali to je maxx sto mogu da spustim. Za vishe info pozvati na mob! HITNO JE!!!!! kontakt 0645449844!!!
  7. PRODAJEM ROGUA Link za gear : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...amp;n=Simbelmin uglavnom lik ima i glovse i head t4, ostalo je random pre tbc-a iz ZG i pvp epica. Normal fly epic ground, josh par socketa u torbama ako se nekom menjaju ovi obicni:P Takodje porede degera ima i s1 maceve tako da mozete respec... Takodje PRODAJEM i NE Warriora Link za gear : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...w&n=Aphobia bitno napomenuti je da lik ima 45k honora i 1800 arena poena, sto znaci odma josh jedan venges i kad izadje novi season bar josh mace i deo geara Tanking gear uglavnom plav, posto je lik PvP orjentisan. Za vishe info javiti se na 0645449844 Cena ce se kretati od 100-150e HITNO!!!!
  8. Poz ljudi, e ovako prodajem [A] Paladina Gear : Od pvp gear-a ima 414 resi i to 2xs3 8xs1 ukljucujuci i mace shield i libram, takodje oko 40k honora i 400 arena poena Sto se tice pve gear ima 2.24k na healing bez bufova i 25% crit na holy spelove.T6 glovsi, mace iz Hyjala, Stit iz ZA, i mnogo mnogo drugih MH/BT itema kao i svi novi i stari bedge itemi.Sve je skoro socketovano sa EPIC socketima. Pala ima epic fly mounta a od profesija JC/Mining 375.Cisto da spomenem da ima skoro sve JC recepte za katovanje svih bt/hyjal gemova. Na accountu ima i oko 2.5k golda i acc je uplacen josh oko mesec i po dana. Imam sve podatke vezane za account Sa/mail change, cd key. Takodje imam i full shadow resistance gear za Mother Sharaz, i masu masu drugih stvari u bankama. Lik je na Dunemaulu nick Kosta. Za vishe info zvati na 0645449844 ili na domacapogaca@hotmail.com Takodje bi napomenuo da i trade dolazi u obzir ali samo Night elf Hunteri sa slicnim gearom! Cena za account bi bila oko 170e ali nije fixna, tako da pozurite. :P
  9. Cao ljudi, Menjam ili prodajem Tauren druida, server je Haomarush nick Kosta.Lik ima 3 dela s3 i 2 dela s1, i ima 1.2k arena poena u steku.Ima sve vindicatore i oko 350 res.Takodje druid ima i solidan pve gear tu su t4 legse glovsi i head, onda sholderi od bedzeva koji su u rangu sa t5 i karazhan oprema oko 1700 na heal mozda malo vishe.Takodje druid ima i full epic feral opremu sasvim solidnu, a pored nje tu je i boomkin, nema bash sve ali vecina itema je tu kao i staf od curatora.Na accountu se josh nalazi alt blood elf paladin 61 lvl, i na sylvanasu 61 lvl warlock, tu su josh i dwarf priest sa dunemaula 42 lvl i und warr sa haomarush 34 lvl.Imam sve podatke vezane za acc znaci sq/sa promena maila itd..Svi likovi su spremni za transfer, a za ostale informacije i ponude mozete pozvati na 0645449844.BITNO!!!----- Menjao bi druida za : rogua ili za elemental shamana(dolazi i ench u obzir)mada bi cuo i druge ponude!Sto pre se javite i dobijate 2 meseca game card!!!!!!
  10. Undead warrior 70 lvl.Haomarush.Profesije herb/alhemija 375.Epic fly mount + 4 standarda ground.Gladiator2 sholderi.Despair iz karazana.Prodajem ili menjam sa nekim karakterom iz alijanse, ali ne mora da bude, ako moze neki caster healer samo da nije rogue ili warr.Ponude na telefon 0645449844 HITNO!!!
×
×
  • Create New...