Jump to content

Lunat1x

The X
  • Posts

    142
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lunat1x

  1. Znam, to oni dele medjusobno, ovo je 10k samo za jednog ako moze da ponese lika sa sobom.
  2. Jel ima neko na Frostmane Alliance ko hoce da zaradi 10k? Rec je o boostu za Kingslayer tituli. Ako mozete da ponesete lika sa sobom ko friend il nesto, dobicete 10k od njega, ne mora da delite sa guildom. PM ko je interesovan :D
  3. Jel moze neko da preporuci dobar Server i BG? Vazno mi je da je battleground i arena queue 1-5min. Transferovao sam se sa Frostmane preko free transfera al ne igra se ovde (Chrommaggusugugusu) moras cekati 10 min da bi uso u BG i to je kad je bg weekend. Voleo bih medium-full server u nekoj dobroj BG. Jel zna neko npr u Cyclone BG, jel isti queue u svim serverima u jednoj Battlegroupi ili je brzi u onim koji su full. Secam se da je na Stormscale queue bio 2-3min max, al da su se neki drugi iz iste BG zalili da je queue veci od 10min.
  4. Koji je reward bolji za PVE/PVP warriora iz ovog questa: http://www.wowhead.com/?quest=24801 Pao mi item pa nisam hteo da prodam a ne znam sta da uzem, sword sa str+stam ili sword sa agi+stam. Igracu PVP s'tim swordom tako da me vise interesuje mislenje za PVP.
  5. U mom slucajo sam poslao samo whine posto nisam imao slike CC (bio je banovan kad sam ga uzeo preko trade-a). Ali ako imas slike LK i od kartice onda je to jos bolje i ako nisu na istom imenu. Mozes im reci da ti drug placa, nije to njima problem i nije protiv pravila. Al desi se da ti oni sami traze da im posaljes karticu ako sumnjaju da je ukradena.
  6. Samo im posalji email da hoces da igras opet, da te interesuju novi produkti/service od Blizzarda itd. Skinuce ti ban. Meni su skinula na warra koga nisam igrao godinama a skinuli su i na mage kojeg igram svaki dan. Siguran sam da si probao to, al tek kasno su poceli da skidaju banove. To je dobro za njih sad imaju dosta "PAID SERVICE" razloga da ti skinu ban. I Hybrisu su skinuli na rogue/paladina takodje.
  7. Jel ima neki dobar PVP Holy Paladin movie (Arena/BG)? Trazio malo na warcraftmovies.com al sve RET specovi.
  8. Frostmane forum reakcija na Stivenov movie: http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=11155752046&sid=1 Kakvi ljudi ljolj
  9. Izvinite zaboravio sam da spomenem grad. Trebaju mi linkovi BG igraona imao sam na kompjuteru al format pa mi se sve izbrisalo. Pratim redovno cene, renovisanje itd. Takodje drugar planira da otvori igraonu pa da vidi malo kako izgledaju bolje igraone da ima plan. Hvala
  10. Zop Trebaju mi linkovi drugaciji igraona al gde se uglavnom ima CS i gde su dobri uslovi za igru. Samo website, ne treba mi telefon. Hvala mnogo
  11. Lunat1x

    Menjam

    Imam paladina na Frostmane Horde. Link armory je: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...ane&n=Estro Ima epic fly, dobar pvp gear itd. JC od profesija. Na accountu je takodje alt Warlock lvl 71. Kayfunk je ime pa proverite na armory, takodje ima epic flying mount. Od ostalih altova ima 65 BE Hunter. Svi charovi su na frostmane. Acc sam kupio davno od lika na rur (pre tbc) tako da imam sve podatke. Account nije nikad banovan. Sve klase osim mage/paladin/priest dolaze u obzir. Character mora imati epic flying mount i morate imati sve podatke accounta. Realm nije bitan. Vec sam tradovao sa dosta likova ovde (Hybris, Pantasd, Syndrome itd) mogu da potvrde da nece biti problema samnom. Sve ponude posaljite preko PM.
  12. Ako si im poslao sve podatke (cd key, sq/sa stari email) onda ocekuj odgovor za 2 nedelje. Acc ce ti vratiti, i profesije mogu da ti vrate samo im objasni da ti je acc hackovan i to je to.
  13. Pa nadji nekog druga ko ima account pa postuj sa njegovim charom na forumu.
  14. A ko je taj lick da znamo posto cesto trade-ujem acc? Ja bih ti predlozio da: 1. Napises post na wow-europe forum kako si prestao da igras (kad god da tradovao) zbog skole/vojske/posla bla bla. I objasnis da si se sad vratio zbog expanzije i da oces da igras opet. Reci im lepo da imas cdkey, info, historiju charactera itd. 2. Na tom istom postu pitas da li moze neki BLUE/GM da ti javi dali je moguce vratiti taj acc posto si ime napisao pogresno. Npr ime ti je Alex Spasis (das im tvoje pravo ime il necije ime za koju imas licnu kartu) a da si na acc samo napisao bezveze posto si tada bio mali i nisi razumeo da je to bitno. 3. Das nekom siromasnom liku 200 dinara i molis se Bogu da ti vrati acc. Ja sam tako vratio acc od kojeg nisam imao nijedan info sem historije charactera i stare gamecard kodeve. Samo meni je acc bio hackovan od strane kineza.
  15. Menjam GC za 7k gold. Frostmane horde. koga interesuje preko PM.
  16. Druid je sad transferovan na Frostmane i uplacen mesec dana (sinoc). Ponude saljite na PM i molim vas nemojte ostavljati brojeve telefona posto nemogu vas pozvati. Ostavite email ili msn.
  17. Bump. Menja se za bilo sta samo da je horde i da nije (warr, pala, rogue). Server nebitan
  18. Armory Link: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...p;n=Flyingburek Dodatne informacije vezane za lika: 1. Professions: Skinning(450) / Mining (250) 2. Arena Points: nema 3. Achievement Points: 1875 a. Navesti znacajnije achievemente: Proverite Armory b. Titule: Twilight Vanquisher, Scout etc 4. PvP Marks a. Wintergrasp: 6 b. Warsong Gulch: 4 c. Alterac Valley: 46 d. Arathi Basin: 31 e. Strand of the Ancients 5. Badges a. Valor: 5 b. Heroism: 11 6. Gold: 550 Dodatni info: Menjam za charactere koji se nalaze na Frostmane Horde. Sve dolazi u obzir sem Warriora i Shamana. DK i Paladin imaju prednost. Ima dosta mountova medju njima Black War Mamoth. Da li ste prvi vlasnik? Imam sve podatke, nisam prvi vlasnik al to je moj drugar. Na tom accountu igram od Vanila WoW. Drugar je bio samo kupio i nije igrao prodao meni. Kopiju licne nemam al mogu naci ako je potreba. Sve drugo od accounta imam. Transfer je na CD do 19tog Aprila. Okvirna cena: n/a
  19. Hteo bih da zamenim 5k golda za jedan GC. Ako nekome odgovara neka se javi preko PM. Moj gold se nalazi na Frostmane Horde.
  20. Lunat1x

    WTT

    Pozdrav, Imam account za trade. Na accountu se nalaze 1. 72 Draenei Warrior na Kazzak (transfer spreman krajem Aprila), extra obucen za svoj level. Bio je gladiator u s2, takodje high ranked u s3. Od PVP geara ima 3/5 Brutal + Oruzje (2h Mace + thrown). Ima vengeful netherdrake + great brewfest kodo i Hand of Adal titulu. PVE gear je 4/8 T6. Trenutno je fury spec sa 2x2h (brutal i vengeful 2h mace). Ima takodje full tanking gear za 70+. Veoma dobar char sa 140 days /played. Ima skoro pola banke puno sa epics za lvl 70. Sve i svasta. Od profesija ima BS + Mining sa mnogo recepta za BS. Armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...amp;n=Goliathus 2. 70 Rogue na Xavius, ima s2 gear sve enchantovano, bio je alt nije se mnogo igralo na njega. Ima 2 dela Brutal ostalo merciless/venge. http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&n=Burimlol 3. 41 Shaman na Xavius. Dobro gearovan za leveling. Posedujem sve podatke od accounta od cdkeys do licne karte originalnog vlasnika (koji nisam ja, nego sam davno trejdovao) Menjam za: Sve i svasta samo da je Horde na Frostmane i da je level 70+(al i drugi serveri horde dolaze u obzir). Moj account je uplacen jos mesec dana, tako da i vas mora biti uplacen isto. Ponude saljite preko PM.
  21. Moze lock. Naso sam lika da menjamo.
×
×
  • Create New...