Jump to content

za koga navijate

Recommended Posts

sad, pitanje zvuci mozda smeshno, vecina bi odma rekla pa domaci naravno, a neki bi prvo pitali "a koji domaci tim ?" E sad, te situacije me konkretno interesuju ,kad npr partizan igra protiv nekog hrvatskog, uzbekistanskog ili nemackog tima, za koga bi jedan delija navijao? I obrnut slucaj kad zvezda igra protiv tamo nekoga, za koga bi jedan partizanovac navijao?

Moj cale recimo, koji prati sport do neke iritirajuce granice i zvezdash je. Uvek bi navijao za partizan u slucaju da igra protiv nekog stranog tima, cak bi se i nervirao u slucajevima kad tim gubi. Ja ne pratim puno sport, s vremena na vreme odgledam utakmicu u slucaju da mi se ucini interesantna, nisam okoreli navijac i isto navijam kao i moj matori u smislu da volim kad zvezda dobije neki strani tim . Ja inace naviajam za partizan josh od vrtica kad me je ujak nagovarao da je partizan bolji i kupovao mi dresove. Verujem da je vecina tako pocela da navija ,na nagovor nekog od starijih ili je bila u drushtvu gde su pretezno svi opredeljeni za isti tim. Sad da li taj prvi "dres" toliko treba da odvaja ljude na nekim utakmicama, tera ih da prave gluposti i jednostavno ne ostavlja nimalo ljubavi za drugi tim u slucaju da kao domaci igra protiv neke strane ekipe?

Eto nedavno sam imao priliku da pricam sa likom tokom neke utakmice gde bi on zakleto navijao protiv Partizana cisto zato shto je taj glavni rival njegovom omiljenom domacem timu. Iznenadila me je i u neku ruku zaprepastila doza ozbiljnosti s kojom ljudi shvataju te stvari, posle svega to je samo igra zar ne. No to je samo moje vidjenje stvari, pa me interesuje kako ljudi sa foruma rezonuju ovakve situacije. Molim admina da ne prebacuje ovaj topic u sport postho je ovo vishe neko pitanje mentaliteta i okruzenja gde smo odrasli.

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

TO nije igra, to je miltimilionski $ posao.

Ali da, generalno takve likove o kojima ti pricash, koje vishe mrze glavnog rivala nego shto vole svoj sopstveni klub smatram jadnicima. Imao sam drugara u srednjoj koji je navijao za Cibonu protiv Zvezde samo zato shto je mrzi. I pre nekih 7+ godina.

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Preveliki je to rivalitet da bi neko, ko sebe naziva pravim navijachem jednog ili drugog kluba, bio srecan zbog pobede ovog drugog, iako je u pitanju utakmica protiv stranog tima. Nekako ne mogu da navijam za Partizan, ma protiv koga igrao. To mi je totalno glupo, kad znam da isti taj Partizan "mrzim" u svakoj drugoj prilici. Tako da ne gledam Partizan uopshte, nikakve utakmice, i apsolutno me ne pogadja njegov poraz (ili pobeda). Od kad znam za sebe, svi oko mene su navijali za Zvezdu, pa i ja.

Ajd da kazemo da je to malo bolji stav. Ali generalno ja volim SVOJ klub a ne mrzim tudj. Ja volim Partizan, ali ne mrzim Zvezdu. E sad drugo je shto sam ja patriota pa navijam i za Zvezdu i OFK-A i sve ostale klubove kad igraju napolju.

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Volim zvezdu, mrzim partizan, toliko.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

A da li vishe mrzish Partizan od recimo Dinama?

ako kazesh da shutni se u oko. [xx(]

nemoj da filozofiras sad.

chovek je rekao lepo.

bez nepotrebnog uvijanja.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Navijam za sve domace klubove u evropskim prvenstvima naravno... Jer sto vise uspeha u prvenstvima = sto vise slotova u razlicitim takmicenjima = vise para za domace klubove = vise prilike da se dokazuju = napredak SRPSKOG fudbala.

Dakle svako ko navija protiv partizana/zvezde u evropskim takmicenjima, po nekom logickom zakljucku navija protiv napretka srpskog fudbala...

Znam gomilu ljudi koji su u dushi zvezdashi/partizanovci ali koji naravno navijaju za napredak bilo kog naseg kluba u evropi, i to je sasvim normalno.

To sto ti mrzis partizan/zvezdu zato sto je neki navijac povredio ortaka prilikom utakmice nema veze sa mrzhnjom celog kluba. Svi idu na utakmice/derbije na svoj rizik, a to dal ce da ga pogodi cigla, stolica, kamen ilineznamnijasta nema veze sa klubom vec samo sa navijacima...

Ali da, slazem se da je nekome neametnut rivalitet preveliki u kuci ili u drustvu da jednostavno navijaju protiv domacih klubova u evropskim takmicenjima.

Edited by Mare

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

Aj pokazi mi jednog sa foruma?~~ Ko je makar igrao u prvoj ligi...

Edited by Mare

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

Aj pokazi mi jednog sa foruma?~~ Ko je makar igrao u prvoj ligi...

Ti me nisi razumeo znam da su pojedini likovi isli na "kaljenje u inostranstvo" i tamo su popusili ali su bili u nekim treće [:D] razrednim klubovima a zato su kod nas igrali u prvoj postavi evo ti primer u partizanu.

SENKA, IVKE

Ti me nisi razumeo znam da su pojedini likovi isli na "kaljenje u inostranstvo" i tamo su popusili ali su bili u nekim treće [:D] razrednim klubovima a zato su kod nas igrali u prvoj postavi evo ti primer u partizanu.

Da, ali kakve to veze ima sa temom?

Mislim tema je o navijacima, tj ljudima koji selektivno navijaju za domace klubove, ili ne navijaju za njih, a ne o tome sta rade domaci igraci u stranim klubovima.

Mrzim fubal... Ispisam im se u kopacke.

Ispisam ti se na linux keke

Edited by Mare

Jebes napredak srpskog fudbala, i vishe mesta u evropskim takmicenjima i shtagod, ako to mora da nam obezbedjuje Partizan [:D]. Ja tako razmishljam, i ne zelim da Zvezda sledece godine igra direktno LSH (ili shtagod) na rachun Partizana, pa i zbog toga da jedu govna. Ako ce da igra LSH, neka sama sebi "prokrchi" put. Ali i dalje kazem ako urade dobro, neka im, ako izgube, seva mi paja apsolutno (bio to nemachki, hrvatski, albanski ili klub sa Malte (Sliema hohoho [:)]).

A da li vishe mrzish Partizan od recimo Dinama?

ako kazesh da shutni se u oko. [xx(]

jebe mi se i za Dinamo i za ostale, jedini sluchaj kad bih bash navijao za protivnichki klub svim srcem je da Partizan ili bilo ko domaci osim Zvezde igra protiv Liverpula ili nekog drugog Engleskog kluba (a da nije ManUtd). Dalje, meni je deda posle rata igrao za Zvezdu, kad je osnovana, i kod mene u porodici postoji toliko duga tradicija vatrenog navijanja za Zvezdu. Partizan ne volim, ne zanima me, i ne navijam nikad za njih.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi