Jump to content

voodoo_ vs MTV

Guest

Recommended Posts

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja mislim da mogu kompetentno pricati o metal muzici jer sam ceo svoj zivot u tim vodama

Ceo tvoj zivot je opet manji period od toga kolko su neki od nas slusali i slusaju metal. I ne mogu se sloziti sa tobom posto neke sustinske razlike nema izmedju tih 30% i 70%. Pogledaj svoje slike i pogledaj opis metal pozeraja koji si sam tako lepo srocio. To da izadju iz tripa nije tacno jer dosta njih stvori sebe takvog i ceo zivot furaju to tako da na kraju ispadnu isti kao i oni "tru" metalci. Pritom je meni to sve retardirano tj metalci su mi retardirani zato shto mi je nepojmljivo kako samo jedan muzicki pravac moze da zadovolji nekoga kad ima tolko dobre muzike(i metala ali i druge). Tako da mi je ta doslednost metal muzici fanaticka i iz pogreshnih pobuda tj iz straha od ispadanja iz neke drustvene klasifikacije ako bi ne daj bozhe slushao i neshto drugo osim metala (prim. omg slushash metal padavicharu ili omg slusash tehno dizelashu).

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

@ghost nikad nisi slusao neki ud metal bend,niti imas pojma o cemu se radi.Mogao bi npr da zavrsis jebenu drugu godinu srednje skole koju si trebao pre 2-3 god,pa da onda pocnes da kenjas o necemu.Vidi se da ti ne dostaje obrazovanja.

A sto se tice MTW da to je samo masina za pravljenje para i nista drugo,kao i mainstream metal muzika,hop i tehno.

@Prva recenica: Ironija? Pre svega brini o sopstevnom obrazovanju, ne znas ni kako se pise nedostaje.

Drugo ti nemas pojma sta se sve izdesavalo ghostu, jeste delimicno njegova krivica, ali ne znas celu pricu prema tome zacepi.

Trece, u skoli te ne uce tim stvarima, kao sto ni ti verovatno nisi naucio, ali se definitivno vidi da TEBI nedostaje obrazovanja. A da ne ulazim sta bi ti do sada trebao da zavrsis i kojim pametnijim stvarima bi trebao da se bavis. Dakle, bottom line: ne rasudjuj zivote drugih ljudi, na to nemas pravo, jer ti kolko god mislio da poznajes dobro ljude oko sebe, uvek ce biti nesto sto sigurno nisi znao, a sto definitivno menja kompletnu situaciju.

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

Ja mislim da ovde kod nas u Srbiji moze da se raspravlja o muzici do sutra , jer svi su pametni , svi misle da njihov pravac je najpogodniji i najbolji za slusanje . Mislim ne znam sta da vam kazem a da nepogresim da me ovde neko ne hejtuje .Samo cu reci MIR I LJUBAV neka je sa vama :)))

Pazi, money makes the world go 'round.

Kolko god da ti prikazao da si protiv komercijale, komercijala ce na kraju uvek pobediti, jer ti ne mozes nabediti debila da je taj i taj cd los jer je komercijalan ili da ima mnogo boljih i kvalitetnijih zhanrova itd.

Ja npr. ne pravim nikakav profit nekom komercijalnom debilu, zato sto skidam pesme sa bg.wirelessa, sa raznih web siteova, sa torrenta, a ne tako sto odlazim u prodavnicu cim izadje novi CD i kupujem original.

Isto to ti je u knjizevnosti, postoje dela koje cita siroka populacija, ali pored njih takodje postoje dela koja ne moze svako da cita i da razume. Dakle da bi citao takva dela s'razumevanjem moras biti i upucen u metodologiju proucavanja knjizevnog dela.

I sta i da napises neko delo koje ce neki tamo kreten 20 godina sto umres proglasiti za genijalno, treba da ti se dive neki debili posto umres? Sta imas ti od toga?

Dodacu jos posle moram da pomazem nesto u selidbi.

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

Ceo tvoj zivot je opet manji period od toga kolko su neki od nas slusali i slusaju metal. I ne mogu se sloziti sa tobom posto neke sustinske razlike nema izmedju tih 30% i 70%. Pogledaj svoje slike i pogledaj opis metal pozeraja koji si sam tako lepo srocio. To da izadju iz tripa nije tacno jer dosta njih stvori sebe takvog i ceo zivot furaju to tako da na kraju ispadnu isti kao i oni "tru" metalci.Pritom je meni to sve retardirano tj metalci su mi retardirani zato shto mi je nepojmljivo kako samo jedan muzicki pravac moze da zadovolji nekoga kad ima tolko dobre muzike(i metala ali i druge). Tako da mi je ta doslednost metal muzici fanaticka i iz pogreshnih pobuda tj iz straha od ispadanja iz neke drustvene klasifikacije ako bi ne daj bozhe slushao i neshto drugo osim metala (prim. omg slushash metal padavicharu ili omg slusash tehno dizelashu).

objasnio je ...

a moze li meni neko da objasni koja je definicija metalca?

posto ja, eto, opet ne znam jesam li metalac ili ne :(

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Svasta sam ja hteo da kazem, ali onda sam shvatio da je bolje da se ljudi prepiru oko muzike nego oko politike.

Evo zasto.

O politici svasta moze da se kaze, svako ima neku svoju viziju, politika je kurva, bla, bla, bla.

Ali o muzici i pored toga sto svako moze da kaze sta hoce, a onda da se pozove na cuvenu maksimu: "O ukusima ne vredi raspravljati" koja ne moze da se primeni na umetnost jer onda ne bi postojala npr. estetika (svasta samnom), dakle, pored svega toga, ipak do izrazaja dolazi mnogo vece neznanje i poricanje samog sebe nego u prici o politici. Jer, moramo se svi sloziti, muzika je na mnogo uzvisenijem duhovnom nivou od politike.

A zbog cega?

Samo da bi nekog drugog ubedio da nisi debil jer slusas nesto sto on ne slusa? Svasta. To je toliko pogresno da nemam reci, a pokazatelj je ne samo neznanja (ok, neznanje, pa neznanje, kao da ja pa nesto znam), nego potpunog odsustva zdravog razuma.

I eto, to su moji razlozi zasto sam ja i pored svega zadovoljan. Bar se prica o necemu sto ima dubokog znacaja za individualni psihicki razvoj.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.