Jump to content

Pokloni

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja sam pre par meseci skapirao da je najjace mesto za kupovinu poklona lush u knezu..jos imaju i upakovane gift pakete.

enivej govorim iz iskustva>>>tamo joj nesto kupi i neces pogresiti

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457

b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?"

mare:"glupa je ko kugla ispod kauca"

Ahahaha, ispade pishanje topic. Stratore [claps][:)]

greene, lush!, mada to nije uopše originalno, ali će joj se verovatno svideti.

inače, nhf, ali ni meni nije jasno zašto svaki put kačiš topik o poklonu za svoju devojku. nekako je pametnije da je slušaš kad trabunja o krpama (znam, znam) pa da znaš tačno šta hoće..

Pa kachio sam do sada samo da pitam gde ima onih chokoladica. Elem, shto se Lusha tiche, been there, done that...mada ima tamo milion stvari, pa bi to i doshlo u obzir. Krpice neke sigurno necu da joj kupujem, to mi je nekako bezveze poklon.

Inache Greene pokloni joj minijaturan tower to je onako bash od srca

To mi je prvo palo na pamet...ali ne znam gde da kupim isti [:(][:)]

ako se zatelebala u tebe i pez bombone su dosta.

s druge strane, ako nije, a ti se mnogo cimas da joj udovoljis, onda to deluje pateticno i onda ce da te smatra pizdovanom malenim i napravice ti pakao od zivota.

mnogo vise znaci neobavezna random sitnica random dana, nego neki ekstra isciman poklon za rodjendan.

kupi litar vodke, reci joj da ces da joj poklonis NACIN kako najbolje da razume muskarce, narokajte se zajedno od tog litra, a onda je, onako pijan i napaljen, onako brljivu i pohotnu, opali i reci JEA BEJBE...

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Naravno ne tvoje ruke jer ce ti kad tad otkazati ud, pa ce mali prst biti adekvatna zamena. Znaci sad nadjimo kalija i secimo mu prste njemu ne trebaju, ud mu je kad god treba cvrst.

@Lush : kupi joj lush, yess, yess, i onda se TI kupaj njim.11!!

A ovog muflona draska ne slusaj :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ako se zatelebala u tebe i pez bombone su dosta.

s druge strane, ako nije, a ti se mnogo cimas da joj udovoljis, onda to deluje pateticno i onda ce da te smatra pizdovanom malenim i napravice ti pakao od zivota.

mnogo vise znaci neobavezna random sitnica random dana, nego neki ekstra isciman poklon za rodjendan.

kupi litar vodke, reci joj da ces da joj poklonis NACIN kako najbolje da razume muskarce, narokajte se zajedno od tog litra, a onda je, onako pijan i napaljen, onako brljivu i pohotnu, opali i reci JEA BEJBE...

Dugo smo vec zajedno, i da ne serem, ali siguran sam da me voli mnogo. (ko baci neki hejt na ovo, ruke mu se osushile.) Shto se sitnica tiche, to chesto dobija. Ali, u sushtini, ja sam skapirao da ovakvim nekim poklonom vishe hocu da zadovoljim sebe nego nju. [:D] Vec vidim kako ce da mi kenja koliko sam kesha dao (ali uz smeshak [:)]).

Naravno ne tvoje ruke jer ce ti kad tad otkazati ud, pa ce mali prst biti adekvatna zamena. Znaci sad nadjimo kalija i secimo mu prste njemu ne trebaju, ud mu je kad god treba cvrst.

@Lush : kupi joj lush, yess, yess, i onda se TI kupaj njim.11!!

A ovog muflona draska ne slusaj :)

Igore, ti si kralj sveta.

oplodi je i onda kada budete ishli kod ginekologa za 1-2 meseca reci iznenadjenje =))))))))

[roflmao]

Edited by Green

баш лепо Гринче, ако је све тако...

него, ипак размисли да јој поклониш аутентични мушки поглед на ствари из прве руке...

[:D]

Edited by Ignis Dei

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Kako si ti promisljen, ovamo kao "ja fin zaljubljen" a istina je da zelis tante za mante a? :)

Kao kupis joj skup poklon a onda kad ona krene spiku da si pukao lovu i kako nisi trebao ti onako u zaru proturis "Pa ajde ako si bas navalila, mozes da mi zahvalis" !!!

[claps]

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

brate

pokupi trubache kod stanice i pravac na njenu gajbu i luuuuudilooo ! ! !

ili

uzmes onaj kasetofon sa laser svetlom i nabudzis ga na neke jake zvucnike,stanes ispred vrata,stavis ga na rame , pozvonis,ona otvori a ti pustis treeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnns ! ! ! :)))

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

баш лепо Гринче, ако је све тако...

него, ипак размисли да јој поклониш аутентични мушки поглед на ствари из прве руке...

[:D]

[:)]

brate

pokupi trubache kod stanice i pravac na njenu gajbu i luuuuudilooo ! ! !

ili

uzmes onaj kasetofon sa laser svetlom i nabudzis ga na neke jake zvucnike,stanes ispred vrata,stavis ga na rame , pozvonis,ona otvori a ti pustis treeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnns ! ! ! :)))

Dooobrooo...

Nego, ae lock polako. Ode topic u ku*ac. [:D]