Jump to content

Lexus

Recommended Posts

ma super je sto se krece u tom pravcu, naravnod a prvi pokushaji moraju biti slabi

mada realnos u debili oni koji su ga preorderovali zbog te funkcije....

bolje recimo da prilikom parkiranja omoguce rotiranje tochkova za 90 stepeni , i onda da se uparkiras i mrtav pijan bez problema , a ne tu nesto levo desno gore dole :P

fallout_table.gif

^ to je skroz tacno.

Ne vidim kako ce da usavrse ovakav sistem, a da ne uloze na neznamkakve senzore, lasere i kurce na samoj ulici..

Mada, ja ne volim previse te elektronike.

Imam na kolima senzore za kisu - koliko je to samo nepotrebna stvar!

..a pritom i ne radi. :)

facebook.com/speed.rs

što kaže klarkson, ako vas zanima šta će za 10 godina biti na svakim kolima, pogledajte trenutnu s-klasu

a na novom slonu nema automatskog parkiranja :)

doduše senzore za kišu ima ali verovatno bolje od ovih vladimirovih :)

ma lako je uparkirati prosechan srpki auto od 6-7k evrica, a da imas nesto jache ne bi ti bilo svejedno

btw. kad sam ja bio u parizu (jejejeje wooho bravo ja) smejao sam se nekoliko minuta kad su mi objashnjavali princip parkiranja kod njih.... niko ne ubacuje u brzinu, ne daj boze rucnu da povuchesh, a guzva gora nego u bg-u, i ako ti bash zafali koji cm za parkiranje slobodan si da malo pogurash svojim kolima ovog ispred ili iza sebe, naravno treba biti suptilan kao francuz da to izvedesh a ne polupash nista :P

fallout_table.gif

bolje recimo da prilikom parkiranja omoguce rotiranje tochkova za 90 stepeni , i onda da se uparkiras i mrtav pijan bez problema , a ne tu nesto levo desno gore dole :P

Ovo bi bila kul ideja, realno... Samo bi morao automobil da bude 4x4 zato sto bi, u slucaju da je pogon na 2 tocka, automobil okretao oko strane koja nema pogona.

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

Kao prvo ocajna je kamera koja je na sredini zadnjeg dela sto samim tim ne daje pravu sliku kad se dolazi do "provlacenja" pored drugih kola...

jednostavno nisu trebali da stavljaju takve gluposti u kola misleci da ce da "olaksaju" parkiranje...

A da , i ovde su izmislili nova pravila o parkiranju a to su da moras da se uparkiras u rikvercu , i da mozes 3 pokusaja da ispravis auto :S

Ne znam sta se desava ako ne uspe da namesti auto pravilno iz 3 pokusaja...

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Ma daj ovo je fake sto posto. JEste oni ce takav auto da izbace ovi su klasicno nesto namerno napravili.

Evo BMW kako to radi, lagano... znaci moze i Lexus !!

http://www.dailyhaha.com/_vids/self_parking_bmw.htm

A evo i Lexus-a potpuno isti model koji se uparkirava bez problema.

Ono su retardirani kreteni !!!

http://www.autospies.com/news/VIDEO-First-...ng-system-8722/

V