Sex Machine Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 dakle i da li mozda ima jos fanatika koji igraju to(poput mene) Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Ja sam preshao apsolutno sve sto sam mogao da nadjem za tu igru, svaki prokleti scenario, kampanje, onaj expansion pack i to je to, ostala mi u lepom secanju, dosta mi je i to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted November 11, 2006 Author Report Share Posted November 11, 2006 razumem a ja jos gore to je dosta. meni je to u top 5 all time fejvorits igra,a sto se tice poteznih strat,apsolutni br 1.jednostavno te uvuce u svoj svet............. Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 eh, naravno da se secam:)...zahvaljujuci drugaru sa foruma od koga sam nabavio:)...ali igrao sam ih posle trojke tako da nisu mogli da mi se uvuku pod kozu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Naravno da se svi secaju Heroja II. Neki ih igraju i dan danas :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 laleee...jel izashla full verzija onih inofficial heroja za simbian sto su pravili neki ludi rusi? H2 su eva naravno, mada ja sam vishe gubio vreme na warlods 2 deluxe, tek me trojka potpuno prevela na pravu stranu =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted November 11, 2006 Author Report Share Posted November 11, 2006 @ laki ja sam pikao od 1 - 5,ali nekako je ta dvojka....ma dobro,subjektivan dozivljaj. uglavnom se 3 ljudima najvise svidja ali sta cu kad sam emotivan. Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 2 omg. Muzika iz tog dela = 4tw najjaca ikad. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 E ja keca nikad nisam video na primer, krenuo sam heroes serijale od dvoje pa nadalje... Ima negde kec da se skine sa neta ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 Dvojka je ima poseban smek iako je trojka bolja zbog mnogih stvari. Secam se da smo igrali(pre mnogo godina) neku xl mapu na dvojci na kojoj je svaka rasa imala osim glavnog grada i 4 neutralna svog tipa u blizini, 3vs3 hot seat, good vs evil... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 OOO DA! To je tako dobra mapa :D Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 beshe kampanja ronald vs archibald? jel neko preshao u drugoj polovini kampanje dobrica na stranu negativaca? znam da je trebalo da bude 2vs2 ali je moj lik prodao pa sam se tukao za dobrog kralja 1vs3, pa me chisto interesuje shta se desi ako neko zastrani :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 Jel neko tera dvojku na XP-u kako treba? Direktno radi dobro ali zvuk baguje ( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 hmm ja se ne secam ali mislim da nisam furao na XP, mada je na 2000 radilo normalno. Jebiga i ja sam dobrica pa se borio za dobrog kralja :D. Btw na toj mapi shto si pominjao oprah sa barbarionom. Goblini 4tw! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 eh ti dani.. jebeno sam se vracao sa figlom od mishe i video konje u autobusu i heroje i rudu... woah Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 (edited) skini sa neta Kings Bounty? pre "nekoliko" godinica je bila za 10, nisam je skoro igrao niti cu, da ne kvarim super utiske :P Edited November 13, 2006 by brue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 eh ti dani.. jebeno sam se vracao sa figlom od mishe i video konje u autobusu i heroje i rudu... woah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 kome treba LSD :) samo pikaj heroje 7 dana za redom po 6+ sati mrnjao.. eh ti dani eh ti dani Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted November 13, 2006 Author Report Share Posted November 13, 2006 @ sting za muziku si totalno u pravu.meni je cak telefon jedno vreme zvonio onu autorun melodiju @ vudu meni radi na xp bez problema. @ joze jumenez bio si blizu... roland vs. archibald secam se pomracenja sunca 99... uzeo da pikam heroes posle 2 godine opet i zove kewa da vidim kako je mrak napolju usred dana(posto su mi roletne bile spustene jer bese leto zar ne?).... reko ja njoj samo da zavrsim bitku.... i tako sam propustio pomracenje sunca... Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 (edited) Secam se da sam posle visednevnog igranja heroja, za sve sto samo radio u rl davao odredjeni broj movement pointsa. Znaci, idem u WC i racunam koliko je to movement pointsa, strasno! EDIT: Ima li neko link ka Herojima za symbian? Edited November 13, 2006 by nervozni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted November 13, 2006 Author Report Share Posted November 13, 2006 ja sam redovno sanjao zajebane ekipe koje vodim..... nolajfer Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Heroji 2 su ne prejebani. Period. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Igram ih i dan danas ponekad nebrishem ih sa kompa i radi mi na XP-u sve ok ahh kad se setim tih sati dana godina provedenih uz heroes 2 awwwwww Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted November 14, 2006 Author Report Share Posted November 14, 2006 (edited) bas mi je drago sto ovaj topic nije zavrsio na djubristu posle 2 dana. super sto ima ljudi koji nisu u fazonu brate to nije ni 3d igrica o cemu ti pricas.... inace ako stvarno ima neko link ka symbian herojima...nek ostavi...bicu srecan Edited November 14, 2006 by Sex Machine Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 lol evo razloga da pazarim pocket pc! =o) ili neki win powered mobilni =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts