Lucky Posted November 15, 2006 Author Report Share Posted November 15, 2006 Sve u svemu, nashe su odigrale solidno loshe u prva dva seta i izgubile ih, i to nesto 25:17 i 25:15 ako se ne varam. Medjutim, onda su u trecem setu, iako su gubile mislim 13:6, uspele da se povrate i preokrenu rezultat, tako da su taj set dobile 25:21, za ukupnih 2:1. Onda su krenule super da igraju cetvrti set, cak su i vodile (u jednom trenutku je bilo 10:6), medjutim tada su brazilke "pojacale" i povecavale svoju razliku. Par puta je bilo prilike za izjednacenje, ali su na kraju dosle na samo nekoliko poena do osvajanja meca. Nase se malo vratile (22:20), ali napravile nekoliko gresaka za 24:20 za Brazil. I jos jednom nasom gresom Brazil uzima cetvrti set rezultatom 25:20. Ako mene pitate, usle su u mech suvishe stegnuto protiv favorita, ali su se onda u trecem setu opustile i u cetvrtom zaista imale prilike da pobede. No opet, brazilke, iskusnije, iskoristile su priliku i pobedile. Drugi zakljucak je da je ovo na kraju ok, vidi se da nisu igrale kako umeju, a opet su "dobro prosle". To im daje nadu da "sutra" budu mnogo bolje, jer znaju da nisu igrale najbolje. Generalno, posle ovoga sto sam video, msilim da mogu da dobiju Brazilke vec neke naredne godine, moguce na evropskom prvenstvu :>> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 (edited) Izgubishe nashe... nazalost... dobro su igrale.... prva 2 seta zlo... 25:17,25:14,21:25,25:20... Sutra je josh jedna prilika... utakmica za 3 mesto... Ali shto se mene tiche odlichan je uspeh biti medju prvih 4 na svetu... Mushkarci igraju 17og ,e tu se iskreno nadam da ce neshto da urade... Edited November 15, 2006 by uNkind Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 :(( Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Ma ovo je super uspeh. Odlicne su devojke.Svaka im cast. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 glave gore, nase je sledece evropsko prvenstvo. samo da se ne uobraze i bice sve ok! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 15, 2006 Author Report Share Posted November 15, 2006 Mec za trece mesto nase igraju protiv Italije, posto je Rusija uspela da ih savlada sa 3:0. Cini mi se da Italijankama fali neka igracica, moguce da su zbog toga izgubile. Bice tesko protiv njih jer ipak imaju motiv da nam se revansiraju, a doduse, i nase znaju da su ih vec jednom pobedile. Za bronzanu medalju se igra u podne, pa ukoliko znamo da je mech od 14h bio u 06h po nasem vremenu, onda je ovaj od 12h u 04h :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Al' racuna ovaj laki svaka mu cas',mora da je imao 5 iz mate:) Sumnjam da ce pobediti italijanke posle ovog poraza,ali se opet nadam pobedi. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Za bronzanu medalju se igra u podne, pa ukoliko znamo da je mech od 14h bio u 06h po nasem vremenu, onda je ovaj od 12h u 04h :) normalno... nece valjda jedan mech za sedmo mesto da ima trash termin :D Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 15, 2006 Author Report Share Posted November 15, 2006 ahahaha, that is so true ;) Nista, sta da vam kazhem, danas u 04h, pa kom opanci :) Ja mislim da iako su izgubile da ih to nije "sokiralo" ipak su uzele jedan set i bile na dobrom putu da uzmu drugi, tako da bi mogle, ako se angazuju, da uzmu bronzu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 napred nasi Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 eh jbt,cekah jutros tekmu i odgledah je uz velike napore...jbg,sta reci,ostaje zhal za onim porazom protiv Japanki,ko zna kako bi tekla tekma sa Rusima,a i preveliki su pritisak stvorili na njima posto su sjajno igrale,dok su se zajebavale,bile su najjace :)) peglacemo opet Italijanke Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 16, 2006 Author Report Share Posted November 16, 2006 BRONZA, BRONZA! Mozda nesto lakse nego sto bi iko ocekivao, SCG vs ITA 3:0 (25/22, 25/22, 25/21). Cestitke nasim devojkama koje su stigle do medalje i tako osvojile prvo odlicje za zenski ekipni sport jos od vajkada ;) a o samoj odbojci da ne pricamo. Rece komentator veseli da se vracaju u subotu popodne i da ce tada biti organizovan docek, pa vi vidite sta cete :) Ukoliko je neko propustio mech a hoce da ga pogleda, repriza je danas u 18h, a ukupno trajanje je tek negde oko sat i 15 minuta. I onda, odma' nakon toga u petak - SCG vs Rusija, muska odbojka, sa pocetkom u 7:55h po nasem vremenu, isto drugi program! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Svaka chast devojkama,ja sam jedva zaspao ,pa nisam imao nameru da se budim jedino dok sam se okretao u krevetu u jednom trenutku sam pogledao tv ,video sam da je 2:0 za nas... i nadao sam se da smo pobedili,ali evo sada vidim da jesmo tako da bravo PLAVE!!! -Sada krecu mushkarci... trebalo bi da urade neshto....dace bog... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 16, 2006 Author Report Share Posted November 16, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 16, 2006 Author Report Share Posted November 16, 2006 Ruskinje pobedile Brazilke, u petom setu je bilo 15:13 (nakon 13:11 za Brazil) tako da eto nama novih sampionki sveta. Dodela medalja, ko bi hteo da gleda, negde oko podneva! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 bravo bravo bravo o/ Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Dodela medalja, ko bi hteo da gleda, negde oko podneva! videli smo na svetskom u japanu u kosharci da bronzane ekipe nema na dodeli medalja, ali da se prvo daje zlato, pa onda srebro pa bronza, to josh nisam video :D Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 bravo, devojke! (pogotovo one sa dobrom guzom ) cekaj, ovo je bila SCG a ne Srbija. ali nema veze. ustao sam jutros, sedeo 2 minuta na krevetu i opet se vratio da spavam. jbg, mnogo rano... Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 pa poslednji put nastupaju pod imenom SCG... nego,gledao sam opet i nisam imao opet snage da se oglasim nakon tekme JEEJJJJ Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 17, 2006 Author Report Share Posted November 17, 2006 Dok cekamo da se odbojkasice sutra vrnu u Srbiju, negde oko 14h je valjda docek, muska reprezentacija je krenula u pohod na osvajanje medalje, i u prvom mecu, koji je prakticno i mnogo vazniji psiholoski nego rezultatski, nasa ekipa je uspela da pobedi, i to sa 3:0 u setovima (25/22, 25/18, 25:23). Cestitke njima, naredni mecevi su sa Kazahstanom, Korejom, Tunisom i Kanadom, it o sve u narednih 5-6 dana. Nadamo se da tu nece biti nekih iznenadjenja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 svaka cast mladim devojkama!! sada pohod sledece godine na evropu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Mozda samo devojke mogu da nas izvade u ovom svetu Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 cekaj, ovo je bila SCG a ne Srbija. ali nema veze. cale mi je rekao da nemamo ni jednu igracicu iz cg pa zato. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Dochek sutra u 2 :D Ovi nashi Mushki Ubishe ruse 3:0... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 18, 2006 Author Report Share Posted November 18, 2006 Docek je danas u 15h a ne u 14h. Na drugoj tekmi nasa reprezentacija pobedila je i Kazahstan, rezultatom 3:1 ... Igrala je neka cudna postava, ali je i ona uspela da pobedi ovu ekipu, osim tog pada u drugom setu kada su izgubili 25:22, sve ostalo cini se da je proslo kako treba. Napet je delimicno bio i cetvrti set kojeg smo mi dobili sa 25:22. Prvi i treci pak, 25:16 i 25:18. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts