Jump to content

Dodatno grejanje?

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Imala sam ja neki uljani radijator, tezhak je 5 tona!!

Najbolja stvar, a pogotovu imajući u vidu tvoje zahteve ti je mermerni radijator. Za cenu nisam siguran, da li je bolja ili gora od uljanog, ali u svemu ostalom je u prednosti. Troši manje struje, duže ostaje zagrejan kada ga isključiš, lako se montira na zid, treba samo da postaviš 3 tipla, a kada ga postaviš, posle se lako i skida. Mnooogo je zdraviji od uljanog, jer ravnomernije greje, ne suši toliko vazduh, i ne ispušta otrovne gasove koje ispušta uljani (doduše u krajnje neprimetnim količinama, ne osećaš miris i to, ali ipak ispušta uljana isparenja). A da ne pričam što čak i estetski oplemenjuje prostor za razliku od svih ostalih grejnih tela.

Što se tiče ekonomičnosti, najbolji je posel CG-a i TA peći.

Uradi malo pretragu po netu, videćeš i sam, čak mi se čini da sam svojevremeno nalazio i neke uporedne tabele. Ne prodajem mermerne radijatore, tako da ga ne hvalim zato... [:D] Niti moji prijatelji i kumovi prodaju, svojevremeno sam se cimao oko toga pa sam dosta istraživao i došao do tog nedvosmislenog zaključka - MERMER FTW!

Mermer je sranje, ima ga moja ortakinja i kod nje se uvek smrznem

oO

Imala sam ja neki uljani radijator, tezhak je 5 tona!!

Mermer je sranje, ima ga moja ortakinja i kod nje se uvek smrznem

Pa ne mora da znači da je do njega, možeš da imaš [:D] krematorijum u stanu, al' džaba ako ne valja izolacija npr... Možda nema i odgovarajuću veličinu za njene potrebe, možda joj treba veći...

This post has been edited by Klinac Balavac

KB - lale je trazio nesto mobilno, nesto ne kapiram da bi nosao mermerni radijator, 3 tipla, i hilti po gajbi kad oce da dogreje drugu sobu, mada moze i da izbusi po 3 rupe svud po stanu [:D]

Klima + prozori koji dihtuju = Tropical Paradise naravno do granice upotrebljivosti klime na minus temperaturama :)) posle je cvokotanje :)

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

ahaha, ovi poslednji postovi ... strava.

inace, ipak je pao uljani radiator. Razmisljao sam o kruletovom resenju i bio sam mu blizu, ali ipak mi je ovo zgodnije jer cu verovatno kasnije "donirati" isti na donji sprat babi ili tako nesto, a ona nije u fazonu tih "vazdusnih" akcija. Sve u svemu, za sada deluje ok, fino greje i solidno ostaje topao kada se iskljuci.

Hvala svima na savetima svakako! A KB, znam za taj mermerni fazon, i jeste dobar, ali realno ja to ne bih imao ni gde da stavim cak i da hocu, nemam nijedan "prazan" zid.

ahaha, ovi poslednji postovi ... strava.

inace, ipak je pao uljani radiator. Razmisljao sam o kruletovom resenju i bio sam mu blizu, ali ipak mi je ovo zgodnije jer cu verovatno kasnije "donirati" isti na donji sprat babi ili tako nesto, a ona nije u fazonu tih "vazdusnih" akcija. Sve u svemu, za sada deluje ok, fino greje i solidno ostaje topao kada se iskljuci.

Hvala svima na savetima svakako! A KB, znam za taj mermerni fazon, i jeste dobar, ali realno ja to ne bih imao ni gde da stavim cak i da hocu, nemam nijedan "prazan" zid.

kol'ko kesha i gde? :)