Jump to content

Heroes

Recommended Posts

• Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@ZuXul

Aha, ti znaci volis da gledas serije gde razvuku maksimalno radnju da popune sezonu ... zanimljivo.

@e10

Ako nastave ovim tempom ima da zavrse ovaj story arc do nove godine. Previse se izdesavalo bez nekog "omg!!!" osecaja, uglavnom izgleda da su resili da e10 iskoriste da "predju preko vode" sa nekim stvarima da bi *nadamo se* pozabavili nekim drugim dublje.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Ja sam se malo iznenadio kad se zavrsila epizoda, nekako mi je neobicno brzo prosla. Jesam ja raduckao jos ponesto i to, ali krece poslednja scena i kao kraj, ja rek'o - nemoguce, mora da sam nesto propustio ;) Sve u svemu, nije bilo loshe. Nista specijalno i iznenadjujuce, ali me zanima taj spoj svih tih ljudi u prichi iz ove epizode na primer. To je ipak recimo 4 do 5 paralelnih radnji.

Ovo je, koliko sam ja uspeo da uhvatim, kraj Generations-a, u sledecoj epizodi. Da li zbog shtrajka scenarista ili sta vec, ne pise. Opet, mozda upravo zbog toga i ne bude nastavka. Nema ko da pise.

@epizoda: mnogo brzo prosla. sada sam u panici da ce svih pomenutih pet koloseka da zbrzaju i da ce napraviti neko sranje iduceg utorka. narocito zato sto je kraj generations-a.

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

2cc

Brzaju zbog kraja ovog dela. Na kraju ostavljaju neizvesnosti za karaktere koji su preziveli do tog trenutka. Onda ide Origins gde vidimo brdo "starih" heroja. Kad se to zavrsi ubice 2 iz Generations i dodace 2 nova iz Origins koja su se najvise primila kod publike.

Mrzim sto idu logicki pa mozes sve da predvidis. Primer: Hiro napada Pitera. Piter ga poseduje. Adam uzima mac. Odlazi sa Piterom po virus. Zadnja scena Piter okrenut ledjima drzi virus a Adam gleda da mu odsece glavu.

Edited by Seth Fix

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

@laki - pocni i ti sa torentima, neki od nas su odgledali sinotjnjeg hausa pre nego sto je ale doshao na posao ;oP

@epizoda - ima cool memenata naravno ali sve vishe mi lichi na proglete srecne ljude/porodichno blago/retardirane domace serije sa MILION likova koji su na roflsauce nachin povezani i naravno totalno retardirani i onda se radnja krece chas sporo da boli (po 2-3 min iz zhivota svakog od likova = treba ti 10 takvih epizoda za jedan dan chas skokovito (jer radnja ipak mora da se krece napred) e sad dok je kod nas motivacija sa ovo lezhi u soc-fori da glumci ne pocrkaju od gladi (i zato ima toliko likova u standardnoj postavi a gotovo uopste nema guest actora) u herojima je tim kring primoran da ima ansambl jer mu trebaju motji kao plot deviceovi + posebni likovi za svaku demografsku grupu ...i onda kad ti 10 takvih kochi radnju stvari postaju smorne...

zapravo kod heroja me najvishe iznerviralo sto vec 2 nedelje i chuck zavrshava klifhangerom... ;oP

@episode plot - hiro je retard. tachka.

@ZuXul

Aha, ti znaci volis da gledas serije gde razvuku maksimalno radnju da popune sezonu ... zanimljivo.

upravo suprotno,cekao sam cijelih 40 minuta da bi tek na kraju vidjeo kako hiro krece na adama..(odnosi se samo na tog ''heroja'',claire i ostali me ne zanimaju) ... sve u svemu,drugacije je kad cekas nedelju dana na novu epizodu u odnosu na situaciju kada posjedujes sve epizode i mozes jednu za drugom odmah da odgledas...

niko nije spomenuo scenu na pocetku epizode koja neverovatno podseca na scenu iz rokija: "EDRIJEEEEEEN!!!" :))

pa piter je spomenu da ce se u naredna 24h virus 'osloboditi', sto znaci da ce klifhenger sledece biti pitanje da li su stigli ili ne, tacnije da li se oslobodio ili ne..

meni je takodje prosla veoma brzo epizoda, bilo je dosta uzbudljivih momenata, ali takodje isto tako nebitnih..

e da, retardiran momenat je i to sto elle ne sprzhi kompletnu benet familiju i flyboya kad krenu da joj se unose u lice...ili su trebali da potroshe 10 sec vremena da kazhu da dok je ranjena nest treba da pauzira...ovako izgleda smeshno taj deo...no clairerelated delovi i jesu najgore handlovani...

mogutje =o)

ali nismo toliko u krivu

stavishe ako se tim kring izvinjava fanovima javno = najnizhi oblik moljakanja "omg ne napustajte moju seriju cancelovace mi je nbc i nikad vihse netju raditi u ovom gradu" onda zaista serija ima problema...interesatno je da se timovo izvinjenje vishe okretje drugim stvarim koje meni ni ne smetjau toliko... =o)

mogutje =o)

ali nismo toliko u krivu

stavishe ako se tim kring izvinjava fanovima javno = najnizhi oblik moljakanja "omg ne napustajte moju seriju cancelovace mi je nbc i nikad vihse netju raditi u ovom gradu" onda zaista serija ima problema...interesatno je da se timovo izvinjenje vishe okretje drugim stvarim koje meni ni ne smetjau toliko... =o)

Sta je rekao Tim, ajd detalje.

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)