Jump to content

ZuXuL

The X
  • Posts

    89
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

1 Follower

About ZuXuL

  • Birthday 01/24/1989

Recent Profile Visitors

2,535 profile views
  1. Sto se tice WC3 Reg Fixera,i to sto ne mozes da pokrenes Registry Editor (regedit) je zato sto vjerovatno imas neku od varijanti ''autorun'' virusa,koji na Win XP chuda radi,najvise sa fleskom :) ... Prije se to uklanjalo programom Autorun Eater(mali programchic <1mb) , medjutim nakon toga pojavila se alternativa virusa,koja je imuna na taj program,pa jedino mogu da ti preporucim Avast Antivirus(koji je inace besplatan,i radi odlicno...) ...Mada bih ti prvo preporucio da skines Autorun Eater,vidjeces ima lijepih opcija,tipa da ti popravi taj problem oko startovanja registrija i bug-a u Folder Options kad ti ne da da vidis skrivene fajlove :),ali ti svakako treba antivirus koji sam ti preporucio,meni je resio sve probleme... Pozdrav,pa javi sta si uradio!
  2. Brate veze nemas. Cudi me da za vrijeme koliko vec igras to jos nisi ukapirao. CU @ LAN kad dodjes ;) ...Anyway,budi u petak vece,ili subotu,na messengeru,pa da malo igramo na garenu 1v1,ako oces... Pozzz,Curse :D
  3. a ti si taj.... :) HI MENS ! Ovaj ti drug GGGL igra dobro,igralo smo masu dobrih partija prije par dana ;) poz,Curse
  4. nek me neko uputi kako da skinem replay-e tih partija...mislim svih do sada odigranih ;)
  5. ahahhaa owned! Nikola19,mozda da manje whine-ujes u toku igre,i da se zapravo fokusiras na sam game,ne bi se desavalo to sto se desava ;) Znaci nije podsmevanje,nego ozbiljna sugestija.
  6. acerov laptop? ;) udji u WC3 > Options > Sound > stavi Miles Emulated 3D.. .i neces vise imati problema :D
  7. probaj ovo : upali wc3,udji u options,pa u sound,i stavi Miles Emulated umjesto Creative Labs zvuka :) mozda zvuci smijeshno,ali mene je novi komp zezao sa restartovanjem dok nisam ovo uradio ;)
  8. nije to nista,ovamo u CG smo imali jednog sto je igrao sa jednom rukom..
  9. ZuXuL

    6.52

    koristiti 2 blinka je tesko...been there,done that ;)
×
×
  • Create New...