Jump to content

Heroes

Recommended Posts

• Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Poslednja epizoda ne bi bila losha da nema onog dela sa DL-om... Nisu morali da objashnjavaju shta se s njim desilo jer je ovako kako su objasnili, sve je toliko debilno ispalo da nemam rechi.

word. "postacu transparentan kada lik zamahne ka meni pesnajom ali kad krene na mene stoljpijem ondacu da ostanem u solid formi"...retardirano i bespotrebno...also...neko nije objasnio piscima kako funkcionishe radijacija - da je nejtan onako ispechen radijacijom (a ted JESTE bio radioaktivan) ne bi mogao da pozhivi 20 sati a ne 2 ipo meseca da cheka na adamovu krv...realno, sada gledam tu seriju da vidim trenutak kad hiro provali da je adam ubio kejtoa (mada i dalje ne kapiram sta ga sprechava da se vrati u taj trenutak i wtfpwnuje adama, verovatno ce svi oni zajedno trebati adamaovu krv kao lek za shandra virus pa kao zbog toga...)

Ali Nejtan je Heroj, on nije obican covek! OMG! Mis'im, na kraju krajeva kolence, bunis se sto covek prezivljava radijaciju 24h, a ne sto dodje drugi, ubrizga mu krv i ovaj se oporavi u 10 sekundi ;) Ok, kapiram ja tebe, i ja volim da 'vatam tako te sitne nelogicnosti, ali ova me nije pogodila koliko nekoliko drugih.

najbolje da je "sitna" nelogichnost =o)) one skoro ugljenisane opekotine ne prezhivljava niko...znachi ljudi koji popiju preko 700 rada umiru tog dana pa nek im je kozhe chista ko bebina... a za adamovu krv (i chinjenicu da ista ima lekovita svojstva...da li je isto i sa claire???) "don't miks grendmaders vid frogz" ;oP

Ma nemoj ti mene da zekish! Ono, u seriji u kojoj ljudi nestaju i teleportuju se prichamo o opekotinama od 700 rada :)

A Kler ... pa ne znam, ako imamo onu prichu oko evolucije, trebalo bi da kler za "400 godina" bude mnogo mocnija nego sto je to Adam danas, jer nije da je on neka faca osim sto eto ima tu krv koja lechi :)

@Joe Kerr - nisam imao nameru da se hvalim kako sam odgledao 30 epizoda za dva dana niti potrebu da se takmicim sa nekim, nego eto, jednostavno, zbog toga sto je serija dobra kupila je moje vreme (koga imam btw) i sto je bitnije paznju.

evo odgledah sve, jos juce, al sam se komirao posle toga :) pa nisam bio u stanju da napisem komentare...

taktika mi je bila da posle svake pogledane epizode citam komentare na ruru (o bozhe) i sve se u neku ruku slagalo sa samim mojim razmisljanjima sem jedne stvari- bubasvabe. e sada, posto mi je sve trenutno blago pomesano, valjda jedna od prvih scena u samoj seriji, kada mohinder (ovde oslovljavan sa mohi pa cu se i ja pridruziti tome) prica o evoluciji i bubasvabama (mogucnost zhivljenja bez glave, bez jela 4 meseca) koje poredi sa samim bogom. nego, zelim istaci vezu izmedju njih i sajlera. ne secam se da je neko pomenuo, ispravite ako gresim. na trgu, pobegao je u kanalizaciju, pojavila se bubasvaba. kada je ubio nebitnog (ne-heroja) lika na benzinskoj pumpi, bez odstranjivanja mozga, pojavila se bubasvaba. isto tako, kada je bio uhvacen od strane noe beneta u sobi, ispostavilo se da je umro. medjutim, odjednom, bum! sajler ziv.. mozda ovo nema nikakve veze ili je vec objasnjenu kroz neku drugu pricu, al da smrdi...

e da, i prva sezona mi je bila, ono, gledao sam jednu za drugom bez prestanka.. dok u drugoj, drugu gledam ali bas eto samo zato sto imam i sto bi, kao, trebao da nastavim da pratim seriju. znaci, vec su poceli da smaraju. ali, verujem, da se rukovode onom standardnom, dajmo im 3 lose pa onda jednu imba. tako da, sada se ceka NESTO :)

objashnjenje sajlerovog "bubashvabizma" ;o) je prilichno chudno mada meni je osnova za to onaj strip sa moli...naime moli kada je u koshmaru ona vidi sajlera kako se rastavlja na more bubashvaba (a nije u staroj parkmanovoj sobi kao u seriji)...sta to znachi pitanje je...

lichno sam na pochetku mislio da sajlera prati neko ko ima bubashbabe kao neki oblik manifestacije svoje motji tj da ga je ta osoba spasila i odvukla u kanalizaciju....

no od tog stripa sam se zapitao - sta ako je moli u pravu? sta ako je on koji zna kako sve funkcionishe u stanju da se podeli na bubashvabe koje deluju autonomno ali i dalje kao celina? i onda svaki put kada se gubi "centralna kontrola" i bube deluju autonomno poneka od njih bude ostavljena iza?

argumenti protiv ove teorije su da je previshe nategnuto, i da to, kao prvi originalni koncept tima kringa, ne mozhe da se desi jer on dekra sve zhivo sa strane ;o)

Ne treba pljuvati , ipak je to jeftina zabava , and that is all that matters :P , niko nije ni ocekivao umetnichko delo ^^

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

zapravo ja sam mislio da ce bob da ima infusion drip sebi prikljuchen tokom razmene =o)

slow-mo kadar sa suncem u pozadini je zaista sweet

mada

chim kler krene da whineuje kako vishe nece imati shanse da ga vidi meni bilo logichno da ce ipak imati shanse, mada nisam ochekivao oma na kraju ove epizode

bitje interesatno gledati dinamiku izmedju elle i noe posto se vidi da je nije ostavio ravnodushnom...samo dal ce haicanin da fleshuuje nou ili imaju nesto drugo na pameti videcmo

sad chekamo kad ce hiro da se skompa sa parkmanom da sazna za adama - u najavi imba fajt izmedju hiroa i pitera (die peter, die...it's german ofc ;oP)

uglavnom svidzha mi se sto imaju ideje koje nisu dekrane (mada scenarista ove epidoe NIJE tim kring, mozda to ima neke veze ;o))

ah da, uradio sam ivin test...i've gotta get myself some HRGs... ;o))