Jump to content

Heroes

Recommended Posts

Piterove moci funkcionisu isto kao pre s tim sto je sada potpuno prirodan, nesputan drustvenim konvencijama i vaspitanjem. Naravno to mu je omogucila amnezija, ali zato ce sada biti mocniji nego ikad i njime ce svi hteti da manipulisu.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

• Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@baltam0s

Piterove moci koje je ispoljio do sada:

Empaticna Mimikrija - On sam

Let - Nejthan

Predskazanje - Isaac

Regeneracija - Kler

Telepatija - Parkman

Nevidljivost - Claud

Telekineza - Saylar

Vreme-prostor manipulacija -Hiro

Radioaktivnost - Ted

Snaga - Niki

Elektormagnetizam - NEPOZNATO *

Phasing?? - D.L.

* Dve osobe poseduju ovu moc, obe se pojavljuju samo u stripu. Jedna osoba je Agent koga Piter srece dok oslobadja Niki iz zatvora u buducnosti gde se eksplozija vec dogodila a druga je pacijent u bolnici koga srece Mohinder u sadasnjosti. U buducnosti koja se nece desiti Piter tu moc dobija od Agenta ali u sadasnjosti je to nepoznanica jer nigde nema nagovestaja da su se pacijent i Piter sreli. A vidimo da moci nisu jedinstvene jer imamo dve osobe koje lete Nejtana i Westa.

Edited by Seth Fix

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Hiro je trenutno najmmocniji heroj jer je ovaladao totalno svoim mocima. Kada se bude vratio u buducnost skapirace da mu je neko ubio oca i tu ce da bude pocetak kraja starog hira. I da cutljivi nigger is back ne znam da li on ima neke veze sa piterovom amnezijom ? i ako ima kakave ima ?

ranije objashnjenje je bilo da piter mora da se seti ljudi od kojih je dobio moc/kako se osecao u tom trenutku (mada iustini za volju regenerisao se sam kad je bio mrtav (ali neki su tvrdili da je to zato sto je kler bila u neposrednoj blizini)) sada se ne seca drugih nego "chupa" moci iz sebe u trenutku velike potrebe...jeste interesantno, kao i pricha sa manipulacijom ali ostalo...

prichao oko simbola je dalje vrlo interesantna, da li je ogrlica haitjaninova ili je neko od drugih likova koji koriste taj simbol bio u kontaktu sa piterom?

za simbol (koliko se secam iz glave + mnogo recheno u drugoj epizodi)

haitjanin/ogrlica - zdral i zmija, haitjanska legenda

hiro/mach - kanji simbol za veliku motj/bozhiji dar

patrelli sr/lawfirm logo - ne zna se ko mu je dao simbol

nikki/tatto - -||-

suresh/ilustracija za knjigu - -||- (mada operativna terija je da je to shematizovana polovina dna lanca)

claire/doodle na knjigama i lockeru - -||-

ne secam se ima li josh ko...verovanto ima...

i'm with lucky

segmenti sa kler i ono dvoje hondurašana (ili odakle su već) smaraju do mojega, a na njima je najveći fokus.

jedna od zamki koje serija mora da izbegne ove sezone je preeksponiranje kler, jer je hayden penešto postala jako popularna tamo, pa im doprisnosi gledanosti iako je dosadno glupo dete. bitno je da je ona po tabloidima nešto kao paris hilton, samo bez herpesa.

bitno je da je ona po tabloidima nešto kao paris hilton, samo bez herpesa.

ahahahhahahaa

znachi prvo sam mislio da ti kazhem "a laki ima "i'm with stupid" majicu ali onda sam prochitao ovo, hvala ivane sve ti je oprosteno ;o)

u principu slazhem se sa tim sto si rekao, no ja i dalje imam perspektivu nad prvim sezonama prosle sezone kad je isto bilo i smor-segmenata kao i zomfg ova epizoda je proletela za 15 min segmenata vecina nas nije gledala heroje s1 od prve epizode nego smo nabavili iste od e5 do e8, a razlog zasto smo ih gledali ko prikovani je bio "ne mogu da verujem da prave superhero-strip-seriju"...sad su stvarti promenjene pa samim tim i ochekivanja ljudi...mada...ne dao im bog da se fokusiraju na klinku ko budale...realno ona je 3ci-5ti lik tamo...

Ja sam gled'o od prve epizode, nisam gledao u gomili, ali mogu da se slozim sa ovim da smo tada bili u fazonu - vau, covece, a sada vec znamo sta da cekamo. Ali trebalo je oni na to da racunaju, a ne da prave drugu sezonu kao da su opet resetovali sav narod na svetu pa niko ne zna da su heroji postojali :)

niko nije rekao da je glupa irl samo da nije #1 na listi relevancije za prichu ili drugim rechima - ima mnogo interesantnijih likova od nje...zhelim da nas ispostuju kao gledaoce i pokazhu ove u las vegasu i sajlera vishe...kapiram ja da je chapter II, nova sezona, ponovo polako zahuktavanje (tj do 6 epizode i november sweepsa nece biti omg epizoda) ali ako pretvore heroje u samo josh jednu prosechnu seriju smorice nas mnogo...

@filmitji - lol ladno a. pasdar (nejtan) kachi filmitje =o))

i da

ovo je kristen bell aka veronica mars koja je SPAJLOR IVANE! jedan od novih "mutanata" u seriji ove sezone =o)

by Ivan

...jer je hayden penešto postala jako popularna tamo, pa im doprisnosi gledanosti iako je dosadno glupo dete...

Ili u fullu na:

http://forum.klanrur.rs/index.php?s...t&p=1056595

Mada moze da se protumaci da je njene mentalne karakteristike pripisao liku koga glumi u seriji.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

\o/ finaly!

vidimo sajlera, majku i niki (pitam se de je DL, fake je spomenik ofc) gvatemaljci su svedeni na minimum, kler i flyboy malo smaraju al se trpi...noa ima probleme (jer mu flyboy smeshta za kidnapovanje pre 2 godine samo tako)

scena sa sajlerom je interesantna dal ga kendis i dalje baguje il ju je stvarno roknuo i otkrio da je u vukojebini ostaje da se vidi

piter je donekle cool, iako je pajglu da zbog zhene nece da sazna ko je...mislim da taj plot twist funkcionishe samo u fikciji =o)

ono o cemu najvishe ocu da pricham je hiro

pod 1 - KOLIKO JE RETARDIRANO DA ANDO PICHI IGRE nakon smrti hirovog oca i nakon sto hiroa nije video x meseci i sve to tako?!?!?!?!

pod 2 - chini mi se da je fake kensei negativac...mozda je chak on isto onaj lik pod kapuljachom koji je ubio matorog nakamuru...rezon je sledeci: tim kring sere => regenratori u njegovoj seriji su isti kao u x-men => nakon sto dostignu "ranu zrelost" regeneratori postaju bukvalno besmrtni (logan je star oko 150 godina). Tako da kensei mozhe da bude zhiv u sadashnjosti i da nesto petlja...jedini problem sa ovom tezom je sto je kensei prikazan kao lik kome je bogatjenje na prvom mestu (kao izvor neposrednih uzhitaka), a ne motj/spletkarenje/tajnovito povlachenje konaca iz pozadine...naravno moguce da se to vremenom promeni...

i megaspojler ;o)

moracu da prekinem da chitam shpicu

jebiga kad sam video da je nichelle u epizodi odvalio sam se od smeha ali mi onda nije bio merak kao kad sam je video

naravno, ovo znachi da je samo pitanje vremena pre nego sto vidimo waltera koeniga u seriji (jer su svi ostali il mrtvi il ne snimaju il su will shatner ;oP)

Ja se nadam da je debela svinja mrtva jer pored svih njen lik mi se cinio najvise zao cisto zlobe radi. Svako je imao neki plan, neki cillj kome tezi a jedino je debela bila zla jer je poremeceni degenerik. Obradovao sam se kao malo dete, stvarno se nadam da je mrtva.

Ando je blesan koji nema moci niti inicijativu dalju od bazicnih zelja. Njega nema sta da vodi u seriji osim Hira a trenutno sluzi kao narator za Hirove dozivljaje u proslosti. Moguce je da je Kensei jedan od 12 zaverenika, vreme ce pokazati. Jos me zanima ko je cale kovac. Scena sa 90 Besnih Ronina je smesna za medalju. Mogli su da se potrude i ako traje kratko.

Svidelo mi se sto je Piter hteo da ubije. Jeste glupo sto nije otvorio kutiju ali evo skida se novela mozda tu ima nesto.

Zasto mislis da je DL ziv ? Znam da u jednoj noveli vidimo njega na aparatima, mozda je rikno ali moguce je da se krije ili da su ga odveli.

I naravno realno ako i ubace Waltera on jedino moze da igra zlog baju jer ne da mu stoji uloga za to, jos se secam Babylon 5 serije.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.