Kole Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 ja sam na tu scenu gledao nako na amalgam njegovih motji, telekineza + sposobnost da topi + to isakovo + ko zna josh sta a isak i piter su se bili sreli vetj, secash se ;o) e da, otkrio sam kako je hejden dobila ulogu =o)) see the cheerleader laugh you butt off http://us.imdb.com/title/tt0490822/ =oD + igija ce odusheviti da u istom filmu "glume" i rhianna i maldja sestra knowles (josh ruzhnija od bijonsi koja je vetj takva kakva je, no ja nisam black chick afficionado tako da mozda ne bih trebalo da sudim =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 dobio je i radioaktivnost sajler :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Hoće neko u Milku sa lešnicima da je ono bio Kensei na kraju? igija ce odusheviti da u istom filmu "glume" i rhianna i maldja sestra knowles (josh ruzhnija od bijonsi koja je vetj takva kakva je, no ja nisam black chick afficionado tako da mozda ne bih trebalo da sudim =o)) Kako je ružna Solange Knowles Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 dobio je i radioaktivnost sajler :) Are you trying to get invited to my next barbecue? Got any questions about propane? Or, propane accessories? ;o> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Hoće neko u Milku sa lešnicima da je ono bio Kensei na kraju? Mislim da nema spora da je bio Kensei na kraju. Ne znam otkud to sad. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Elem, da je Piter umočio ruke u obližnju fontanu sigurno bi se rashladio i smirio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 err. lord of the rings? :D e jest, mozhe biti ... bravo draganche. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Are you trying to get invited to my next barbecue? Got any questions about propane? Or, propane accessories? ;o> hm, nisam izvalio onaj deo za "topi" :D @lale: :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 ma nije fazon u tome sto likvifikuje materiju nego sto je piter sreo teda dok je bio zhiv(ajde) i dobio to od njega a ne od sajlera na kraju... mislim, stvarno, kad kazhem da je samo dzhesikinu motj dobio shto se svi pravite toshe i pokushavate da nadjete greshku kad je nema =o)) zapravo jedina greshka je od strane scenarista sto nisu definisali kako piter uzima motji od sajlera, jer josh kad su se bili u mohijevom stanu sajler je ima super sluh (kao passive feature jer nije on/off skill) a piter nije upio isti...go figure =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 24, 2007 Author Report Share Posted May 24, 2007 Nisam ja stekao utisak da je Piter ista uzeo od Sajlera. Mislim da Piter nema moci telekineze (odnosno ne secam se kada ih koristi sem u buducnosti). Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 (edited) Ima nekoliko trenutaka kad koristi tu moc. Recimo kad trenira na balkonu one zgrade sa nevidljivim pa zaustavi stap ili recimo kad je u mohinderovom stanu pa kad odgurne Sajlera od sebe posto ga zaustavi da mu neodsece sklap. Ili kad se bije sa Isakom pa ga gurne. Ma treba mu trening definitivno, ja bi se ceo dan mlatio da mogu deo stvari da radim kao sto on moze. I treba da znamo bolje nego da pokusavamo da opovrgnemo Koleta, nisam najbolje shvatio o cemu se prica. Da, jedina nova moc koju Piter nije do sada pokupio a jeste u trenutku borbe sa Sajlerom je Nikina. MOZDA, ali VELIKO MOZDA je cornuo i Molinu ali to je vec razvlacanje jer sumljam da moze da upija na tu daljinu. Edited May 24, 2007 by Seth Fix Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Chudno je shto nije upio lepo Sajlerovu prvu moc aka "how things work" jer bi onda verovatno mogao da je iskoristi da smiri sve ostale koje ga tripuju... Dodushe mozda je u tome i caka - Sajler kada pojede nekome mozak sedi i igra se sa novim mocima dok ne provali sve forice, a Piter je stalno u nekoj frci i osim onog dela kada ga je nevidljivi lik obuchavao. I tachno se vidi da nema problema sa mocima koje je tada nauchio da koristi. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 verovatno je to posredi, jer to kad su se prvi put sreli uzeo mu je chini se samo telekinezu (ali piter je koristi kao tupo oruzhje, sajler seche njom) + ono sa glasom (sto nemam ideju kakve je motji deo), mada... ako mu se pasivni skil hilovanja trigeruje automatski (staklo u glavi) verovatno je mehanika upijanja motji od sajlera drugachija nego kod ostalih single power likova... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Po meni je sajlera u kanalizaciju odvukao taj novi negativac! Koji ima neke veze sa bubama, jer ona bubasvaba je zanimljiv detalj :p Taj lik koji moze da vidi moli moze da bude i onaj crnja koji sprecava moci, tako da kad moli pomilsi na njega, on je u stvari vidi ... Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 da vidish to sa sprechavanjem moci i haicaninom nikad nije bilo izdefinisano do kraja, ok on brishe setjanja ali sta u zeloj prichi zapravo blokira motji? ili ima oba skila samo je jedan aktivniji...jer nejtan je pobegao od haicanina u nevadi (mada opet mozhda je haicanin odluchio da g ane blokira jer je ortak sa teh kevom) possibilities =o) also good call za novog lika, i to je mogutje, a ja sam i dalje fasciniran kako je amerika prepuna madagaskarskih dzhinovskih bubashvaba ;oD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Uvezli su kolicinu za tako te scene iz Heroes-a ili za X-files potrebe ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 ipak je piter psihicki mnogo nestabilniji od sajlera, koji je jedinu slabost ima samo u onoj sceni sa kevom. A i tada se brzo povratio. bottom line, piter je picka :D Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 24, 2007 Author Report Share Posted May 24, 2007 Dobro, treba biti realan, da Piter nije picka, bio bi preterano mocan. A sto se bubashvaba mena tice, to sredjuju Powerpuff Girls bez problema. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 Videlo se u buducnosti da su = kada je piter ne picka. ne treba ulaziti u raspravu ko bi tada pobedio i da li bi iko posto su obojica regeneratori itd... Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 25, 2007 Author Report Share Posted May 25, 2007 Dobar je ovaj Nikola. Prvo da zakljucak, a onda kaze kako ne treba da se to diskutuje, valjda zato sto je on rekao. Svasta. A to sto su regeneratori, ne znaci nista. Svi dobro znamo da je Volverin zajeban samo za slabe mutante i ljude, cim dodje neki malo jaci, on odmah bude silovan. Jos ima ademantijumski skelet. Dakle, regeneracija ne znaci mnogo. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 ne diraj logana da ne bi bio zomgwtfpwnovan! uostalom, magneto je "ubio" logana, izvukao mu sav adamantijum i ovaj je ozhiveo, much like claire =o) tako da je poenta u pitanju "koliko morash 'ubiti' regeneratora da ne bi opet vaskrsao" lichno mislim da je sajler jachi za 1 on 1 jer ima disable =oD - zamrzne pitera i posle se zeza =oD btw...sad mi pade na pamet - piter je bio u kutji sa kevom i haitjaninom, ako haitjanin zaista kochi sve ostale motji ... =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 25, 2007 Author Report Share Posted May 25, 2007 Zato ja najvise volim Haicanina. U principu, ultimate power je time stop, realno, kakvo crno zamrzavanje. A sto se Piterovih moci tice, mislim da one moraju da budu koriscene u njegovoj blizini da bi ih on pokupio. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 naaah, you just love his doggy style... za korishtjenje motji je pilo vodu sve dok piter nije pasivno pokupio tedovu motj bez da ju ovaj iskoristi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Zato ja najvise volim Haicanina. U principu, ultimate power je time stop, realno, kakvo crno zamrzavanje. Apsolutno tacno. Zato hiro ima potencijal da bude najjaci od sve dece. Jer on ima samo tu moc i moze da je dovede do savrsenstva. I da bude brzi i od pitera i od sajlera. Jer realno ko prvi baci time stop, a pritom ima koncentraciju da ga odrzava u nedogled, moze da pridje da mu odsece glavu baci je kroz prozor i onda odmrzne vreme i kaze regenerisi ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 25, 2007 Author Report Share Posted May 25, 2007 I Piter ima tu moc. A ono za Teda si u pravu Kole, jes malko glupo. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts