Jump to content

Heroes

Recommended Posts

ja sam na tu scenu gledao nako na amalgam njegovih motji, telekineza + sposobnost da topi + to isakovo + ko zna josh sta

a isak i piter su se bili sreli vetj, secash se ;o)

e da, otkrio sam kako je hejden dobila ulogu =o))

see the cheerleader

laugh you butt off

http://us.imdb.com/title/tt0490822/

=oD

+ igija ce odusheviti da u istom filmu "glume" i rhianna i maldja sestra knowles (josh ruzhnija od bijonsi koja je vetj takva kakva je, no ja nisam black chick afficionado tako da mozda ne bih trebalo da sudim =o))

• Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hoće neko u Milku sa lešnicima da je ono bio Kensei na kraju? [:)]

igija ce odusheviti da u istom filmu "glume" i rhianna i maldja sestra knowles (josh ruzhnija od bijonsi koja je vetj takva kakva je, no ja nisam black chick afficionado tako da mozda ne bih trebalo da sudim =o))

Kako je ružna Solange Knowles [:D]

solange-knowles-beyonces-birthday.jpg

ma nije fazon u tome sto likvifikuje materiju nego sto je piter sreo teda dok je bio zhiv(ajde) i dobio to od njega a ne od sajlera na kraju...

mislim, stvarno, kad kazhem da je samo dzhesikinu motj dobio shto se svi pravite toshe i pokushavate da nadjete greshku kad je nema =o))

zapravo jedina greshka je od strane scenarista sto nisu definisali kako piter uzima motji od sajlera, jer josh kad su se bili u mohijevom stanu sajler je ima super sluh (kao passive feature jer nije on/off skill) a piter nije upio isti...go figure =o)

Ima nekoliko trenutaka kad koristi tu moc. Recimo kad trenira na balkonu one zgrade sa nevidljivim pa zaustavi stap ili recimo kad je u mohinderovom stanu pa kad odgurne Sajlera od sebe posto ga zaustavi da mu neodsece sklap. Ili kad se bije sa Isakom pa ga gurne. Ma treba mu trening definitivno, ja bi se ceo dan mlatio da mogu deo stvari da radim kao sto on moze.

I treba da znamo bolje nego da pokusavamo da opovrgnemo Koleta, nisam najbolje shvatio o cemu se prica. Da, jedina nova moc koju Piter nije do sada pokupio a jeste u trenutku borbe sa Sajlerom je Nikina. MOZDA, ali VELIKO MOZDA je cornuo i Molinu ali to je vec razvlacanje jer sumljam da moze da upija na tu daljinu.

Edited by Seth Fix

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Chudno je shto nije upio lepo Sajlerovu prvu moc aka "how things work" jer bi onda verovatno mogao da je iskoristi da smiri sve ostale koje ga tripuju... Dodushe mozda je u tome i caka - Sajler kada pojede nekome mozak sedi i igra se sa novim mocima dok ne provali sve forice, a Piter je stalno u nekoj frci i osim onog dela kada ga je nevidljivi lik obuchavao. I tachno se vidi da nema problema sa mocima koje je tada nauchio da koristi.

А в чем сила, брат?

verovatno je to posredi, jer to kad su se prvi put sreli uzeo mu je chini se samo telekinezu (ali piter je koristi kao tupo oruzhje, sajler seche njom) + ono sa glasom (sto nemam ideju kakve je motji deo), mada... ako mu se pasivni skil hilovanja trigeruje automatski (staklo u glavi) verovatno je mehanika upijanja motji od sajlera drugachija nego kod ostalih single power likova...

Po meni je sajlera u kanalizaciju odvukao taj novi negativac! Koji ima neke veze sa bubama, jer ona bubasvaba je zanimljiv detalj :p

Taj lik koji moze da vidi moli moze da bude i onaj crnja koji sprecava moci, tako da kad moli pomilsi na njega, on je u stvari vidi ...

sex, drugs and bio food!

da vidish to sa sprechavanjem moci i haicaninom nikad nije bilo izdefinisano do kraja, ok on brishe setjanja ali sta u zeloj prichi zapravo blokira motji? ili ima oba skila samo je jedan aktivniji...jer nejtan je pobegao od haicanina u nevadi (mada opet mozhda je haicanin odluchio da g ane blokira jer je ortak sa teh kevom) possibilities =o)

also good call za novog lika, i to je mogutje, a ja sam i dalje fasciniran kako je amerika prepuna madagaskarskih dzhinovskih bubashvaba ;oD

Dobar je ovaj Nikola. Prvo da zakljucak, a onda kaze kako ne treba da se to diskutuje, valjda zato sto je on rekao. Svasta. A to sto su regeneratori, ne znaci nista. Svi dobro znamo da je Volverin zajeban samo za slabe mutante i ljude, cim dodje neki malo jaci, on odmah bude silovan. Jos ima ademantijumski skelet. Dakle, regeneracija ne znaci mnogo.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

ne diraj logana da ne bi bio zomgwtfpwnovan!

uostalom, magneto je "ubio" logana, izvukao mu sav adamantijum i ovaj je ozhiveo, much like claire =o)

tako da je poenta u pitanju "koliko morash 'ubiti' regeneratora da ne bi opet vaskrsao" lichno mislim da je sajler jachi za 1 on 1 jer ima disable =oD - zamrzne pitera i posle se zeza =oD

btw...sad mi pade na pamet - piter je bio u kutji sa kevom i haitjaninom, ako haitjanin zaista kochi sve ostale motji ... =o))

Zato ja najvise volim Haicanina.

U principu, ultimate power je time stop, realno, kakvo crno zamrzavanje. A sto se Piterovih moci tice, mislim da one moraju da budu koriscene u njegovoj blizini da bi ih on pokupio.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Zato ja najvise volim Haicanina.

U principu, ultimate power je time stop, realno, kakvo crno zamrzavanje.

Apsolutno tacno. Zato hiro ima potencijal da bude najjaci od sve dece. Jer on ima samo tu moc i moze da je dovede do savrsenstva. I da bude brzi i od pitera i od sajlera. Jer realno ko prvi baci time stop, a pritom ima koncentraciju da ga odrzava u nedogled, moze da pridje da mu odsece glavu baci je kroz prozor i onda odmrzne vreme i kaze regenerisi ovo [:D]